The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.457
- Πόντοι
- 25.467
Υπάρχει μια διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στους ''υπερασπιστές'' και στους ''γλύφτες'' φίλε !!!
Δεν είναι μαλλιά τα γένια !!!
Επειδη στο ποστ μου αναφέρεσαι, εγώ τους δεύτερους κατηγόρησα, τους γλύφτες !! Και αν πρόσεξες τους έβαλα στην ίδια κατηγορία με τα λιγούρια για τα οποία ισχύει το ''Οτι δεν πιάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια''.
Αν κάποια θελει να εκτίθεται διαδυκτιακά και να πουλάει τη πραμάτεια της καλό θα ηταν να ακολουθεί και βασικούς κανόνες της αγοράς όπως ''Ο σεβασμός προς τον πελάτη'' για παράδειγμα.
Χρόνια πολλά επίσης !!!
Αν μου επιτρέπετε, αξιότιμε κύριε,
Αυτή η διαχωριστική γραμμή είναι πολύ λεπτή. Και για να γίνω πιο κατανοητός, δεν νόμίζω ότι πρέπει να συγκαταλέγονται στους υπερασπιστές αυτοί που προσπαθούν να εφευρίσκουν δικαιολογίες για όλα. Π.χ., είναι παραπάνω από εμφανές ότι στην συκγεκριμμένη υφίσταται θέμα συμπεριφοράς, το οποίο σωστά θίξατε (κατά την άποψή μου) στις προηγούμενες αναρτήσεις σας. Όσοι λοιπόν προσπαθούν να βρούν δικαιολογίες ακόμα και για τα εμφανώς αρνητικά σημεία-στοιχεία των εκδιδομένων, το πράττουν εσκεμμένα και με μοναδικό σκοπό να κερδίσουν την εύνοια τους με οποιοδήποτε κόστος γι αυτές. Και γράφω με οποιοδήποτε κόστος γι αυτές γιατί με αυτόν τον τρόπο -διαιολογώντας δηλαδή ακόμα και τα αδικαιόγητα- τους προξενούν προδήλως περισσότερο κακό, παρά "εξυπηρέτηση", διότι τους "φουσκώνουν" τα μυαλά και, τις κάνουν να πιστεύουν πως οι ίδιες είναι σε όλα τέλειες και δεν χρειάζεται να βελτιώσουν τίποτα.