Το ποτε Χανομαι και ποτε Οχι δεν μπορειτε να το γνωριζετε
μπορει να χαθω εντελως
μπορει να νομιζετε οτι χαθηκα
μπορει να χαθω απο το ευρυ κοινο μονο
μπορει μπορει μπορει χιλια δυο
αυτο δεν σημαινει οτι δεν δουλευω η οτι δουλευω
οποτε μην λετε μαλακιες κ οτι σας ερθει στο κεφαλι
εγω μια φωτο ανεβαζω κ γινεται ο κακος χαμος απο κατω
κανεναν δεν προκαλεσα
εσεις με τις κατινιες σας απτο πουθενα γαματε το νημα
αλλη ορεξη χριστουγεννιατικα δεν εχετε απτο να ασχοληστε μαζι μου?
ουτε που δουλευω αυτες τις μερες δεν ενοχλω κανεναν
εσεις σκατε γτ για δικους σας λογους δεν θελετε να υπαρχω
Μπορεί επίσης κάποιους που έχουν σχέση με αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια να μην μας νοιάζει τι κάνεις η τι θα κάνεις κοπέλα μου.
Αυτοί που
λένε μαλακίες και κατινιές μπορεί και να ανήκουν σε αυτούς που σε πληρώνουν εξωπργαματικά ποσά ξέρεις !!
Καλό είναι να το θυμάσαι αυτό !!!
Κοπελια κατι εχεις καταλαβει λαθος. Με όλο το θάρος λοιπον, χωρίς να σε έχω συναντήαει, και χωρίς να έχω πρόθεση να σε συναντήσω σου γράφω κάποια πράγματα παρακάτω.
Οι επαγγελματιες οπως εσυ υπαρχουν για δυο λογους.
Ο πρωτος ειναι διοτι καποιοι αντρες δεν μπορουν για διαφορους λογους να γαμησουν μη επαγγελματιες.
Ο δευτερος ειναι γιατι καποιοι αλλοι αντρες επιλεγουν να γαμανε επαγγελματιες για διαφορους λογους ενας εκ των οποιων ισως ο κυριωτερος ειναι γιατι δεν γουσταρουν να παρακαλανε γκομενες.
Ισως καποιες επαγγελματιες σαν εσενα να εχουν περαση και να μπορουν να επιλεγουν τη πελατεια τους για δικους τους λογους, και καλά κάνουν εφόσον τις παίρνει να το κάνουν !!!
Ομως καλό είναι να θυμάσαι και κάποια πράγματα που λέγονται ευγένεια και σεβασμός όταν τουλάχιστον απευθύνεσαι σε πελάτες σου η σε εν δυνάμει πελάτες σου !!! Αν για κάποιους λόγους δεν μπορείς να τα θυμάσαι αυτά καλύτερα να μην γράφεις καθόλου.
Εντελως φιλικα λοιπον. Μην προκαλεις !! Γιατι οι καιροι εχουν γυρισματα !!
Ειναι καλο να θυμομαστε ολοι τελικά ποιος παρεχει υπηρεσια και ποιος ειναι πελατης.
Το οτι υπαρχουν ξεφτυλισμενα ναυαγια που θελουν να περνανε για αντρες ενω εκλιπαρουν για να γαμησουν μια πουτάνα δεν θα σε εξασφαλιζει για παντα επαγγελματικα.
Το κατα ποσο αντρικη συμπεριφορα εχει καποιος που εκλιπσρει για να παρει εισητηριο πρωτεραιοτητας για να γαμησει μια πουτανα το αφηνω στη φαντασια σου.
Τα ναυάγια που σε γλείφουν εδώ μέσα είναι τόσο εμμετικά όσο και τα λιγούρια που σε κατακρίνουν επειδή δεν μπορούν να πληρώσουν τις ταρίφες σου. Γιατί απλά συμπεριφέρονται λές και έλειψαν οι πουτάνες απο την Αθήνα !!!
Εσύ όμως απο πλευρά σου καλό θα ήταν να είχες πιο ήπια όσον αφορά τους χαρακτηρισμούς σου συμπεριφορές !!
Σιγουρα παντως το πιρφορισταν που ζουμε ειναι παραδεισος για τις πουτανες.
Μετα καποιοι απορουμε που βρισκουν και τα κανουν αυτα που κανουν οι Ελλεεινηδες !!
Αυτους που παρακαλανε πουτανες, οι γκομενες χαλαρα τους βγαζουνε με λουρακι βολτα στο παρκο !!