Δ
Διαγραμμένο μέλος 136408
Επισκέπτης
Ο καθένας έχει τους λόγους τους τύπε μου....! Άντε κ εγώ είμαι Μαλακας κ ο Άγιος είναι Μαλακας; Άσε ρε δικηγορικό τις δεκάρας τραβά να παρακαλάς μήπως σου κάνει σκόντο για την υπεράσπιση σου! Όντως το μεγαλύτερο πρόβλημα εδώ είμαι τύποι σαν εσένα κοινός αγαπουληδες!
ΥΓ Δεν θυμαμαι να είπα ότι έφυγε για να φτιάξει τα βυζια της ίσως κ να το είπα...! Άντε τώρα να κανείς παρέα με τον άλλο πιτσιρικά!
Το παλληκάρι έχει αναφέρει πολλές φορές ότι δεν κινείται και δεν μένει Ελλάδα, αλλά εξωτερικό.
Είναι σοβαρός παίκτης και παίζει σε κατηγορίες που δεν σου επιτρέπουν, να του απευθύνεσαι
με τέτοιο υφάκι και από καθέδρας, υπονοώντας ότι υπερασπίζεται τη Βερόνικα τάχα για σκόντο σε περίπτωση που
έρθει στην Ελλάδα (μόνος του έχει αναφέρει, ότι λόγω απόστασης, ίσως και να μην καταφέρει ποτέ να δεί
τη Βερόνικα). Οπότε για τι σκόντο και άλλα τέτοια μιλάς. Μάθε πρώτα σε τι δεδομένα τιμών-επιπέδου, παίζει
κάποιος σε Βαλκάνια-Ανατ. Ευρώπη (και ο φίλος Βαλκάνιος Πουτσαράς, σε βεβαιώνω ότι είναι από τους καλούς
παίκτες στα πεδία αυτά, καθώς έχω προσωπική άποψη για το άτομο) και έπειτα τα ξαναλέμε. Δεν μπορείς να ξέρεις τα δεδομένα
των άλλων, οπότε είναι καλό να χαμηλώσεις λίγο τους τόνους, επειδή εκτίθεσαι με όσα γράφεις.