Tiger Ver.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2018
- Κριτικές
- 12
- Like
- 3.475
- Πόντοι
- 746
Καλα σου λεει...ο Γ.Πετ.Τι εγινε παλικαρια ; Δεν γαμαει κανεις πλέον;
Καλα σου λεει...ο Γ.Πετ.Τι εγινε παλικαρια ; Δεν γαμαει κανεις πλέον;
Τα έμαθε !Εμαθε να λεει τα προγραμματα η εχει παλι τον πινακα που τα ειχε γραμμενα;
Και ποιος σας λεει οτι δεν πηγα η οχι;Καλα σου λεει...ο Γ.Πετ.
Ειπες θα πας καποια στιγμη....Αν πηγες κ δεν εκανες ενημερωση ( που ειναι κ δικαιωμα σου κ του καθενος βεβαια...ολα καλα). Απο την αλλη ομως το ιδιο ερωτημα που κανεις το κανουμε κ μεις.Και ποιος σας λεει οτι δεν πηγα η οχι;
Ολα καλα ..Ειπες θα πας καποια στιγμη....Αν πηγες κ δεν εκανες ενημερωση ( που ειναι κ δικαιωμα σου κ του καθενος βεβαια...ολα καλα). Απο την αλλη ομως το ιδιο ερωτημα που κανεις το κανουμε κ μεις.
Ολα καλα μικρε. Απ την στιγμη που εισαι στο αθλημα κ ρωτας καλο ειναι να κανεις κ ενημερωσεις για να βοηθας αλλα κ για να παιρνεις απαντησεις. Οσο μπορεις οπως κ ολοι μας.Ολα καλα ..
Στις φλαμουριές την ταβέρνα ;;Αυτα που ειναι διπλα διπλα. Το δεξι οπως τα κοιταζουμε. Στις Φλαμουριες.
Ναι φιλος. Εκει κοντα εχει 3 οικους.Στις φλαμουριές την ταβέρνα ;;
Εκεί ήμουν πριν κανένα μήνα περαστικός για φαγητό! Μην μου πεις εκεί είναι τα μπουρδέλα της πόλης σας ;
Ετσι φιλος ναι. Γι αυτο κ κραταμε κανα δυο ευρω παραπανω κ κανουμε καμια επισκεψη στα εκει ιδρυματα.Γεια σας συναγωνιστές παρακολουθώ τη σελίδα σας μιας και η Κοζάνη Βέροια είναι πολύ κοντά το συμπέρασμα που βγάζω είναι ότι μία βόλτα στη Θεσσαλονίκη πιστεύω είναι καλή περίπτωση ίσως η πιο καλή
Επισκεψη στον οικο στα σκαλακια μιας κ η μερα δεν πηγε καλα απ το πρωι.....Επιστροφη της κυριας με τα ομορφα ματια κ φιλης του συναγωνιστη Γ.Πετ. Ειχα την αισθηση οτι θα εβρισκα καινουργιο αιμα κ γι αυτο πηρα τον δρομο της επιστροφης. Τελικα η καλη η η κακη μερα φαινεται απο το πρωι!!! Υ.Γ Αν μας διαβαζει καποιο απο τα αφεντικα των οικων θερμη παρακληση. Ανανεωστε το δυναμικο!
Πασα θα τον εχει οποια μανταμ τον παρει.Φιλτατε Tiger , για να έρθει νέο αίμα πρέπει να φύγουν οι τωρινές και για να γίνει αυτό πρέπει να τις παντρέψουμε !
Τι λες να δώσουμε κάποια στον Τυραμολα21 ; Να νοικοκυρευτει επί τέλους το παιδί !
Πάρτη'νε χαράλαμπη
Κι είναι νοικοκυρά
Σκουπίζει ξεσκονίζει
Στο χρόνο μια φορά
Καλα ποτε προλαβε κ εφυγε κ ηρθε αλλη;Καλησπέρα συναθλητές του ευγενούς αθλήματος των μπουρδελων και των πουτανων.
Είπα να πάω στα σκαλάκια να γευτώ την ολόλευκη Αναστασία με τα ωραία ματάκια αλλά έκπληξη μεγάλη !
Μου ανοίγει ένα μαυροτσουκαλο εκ Βουργαριας που πρώτη φορά το βλέπω εδώ στα μέρη μας !
Πρώτη εντύπωση, ύψος 1.75, φαρδιά λεκάνη, στιβαρό σώμα, μάτια κάρβουνο, κόκκινα χειλάκια με ωραίο γλυκό χαμόγελο.
Εμφανώς Ρομά ...
Ηλικία πρώτη εκτίμηση 30 με 35.
Πολύ σωστά ελληνικά.
Μπήκα ;
Όχι , λόγω πεποιθήσεων, όμως το νεανικό σώμα, μου φέρνει ανατριχιλες, λέω να δοκιμάσω, εξάλλου άρχισα να νιώθω κούραση με τις grannies της Βέροιας, και αφού ωριμάσει στη σκέψη μου.
Αν κάποιος από δω μέσα πάει σε κάνω κόπο να γράψει δύο λόγια...
Ούτε μια βδομάδα, ποιος ξέρει τι συνέβη...κάποια μέρα θα την ξαναδούμε , είμαι σίγουρος για αυτό !Καλα ποτε προλαβε κ εφυγε κ ηρθε αλλη;