Γ_ΠΕΤΡΙΔΗΣ(5)
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2021
- Like
- 241
- Πόντοι
- 21
Ναι έχασε τον δρόμο του ..Παλι εξαφανιστηκε ο μικρος....
Ναι έχασε τον δρόμο του ..Παλι εξαφανιστηκε ο μικρος....
Ναι πάλι έχασε τον δρόμο του ...Παλι εξαφανιστηκε ο μικρος....
Ναι ακριβώς έτσι !Σταθερη εκει δλδ
Ναι πήγα σήμερα και την είδα και εγώ η γνωστή γυφτοβουλγαρα Κάτια.Ναι άνοιξε (σορυ δεν ενημέρωσα λόγω προσωπικών προβλημάτων) η γνωστή Κάτια εκ Βουργαριας...
Οπως ηταν παλιοτερα η εβαλε κιλα;Ναι πήγα σήμερα και την είδα και εγώ η γνωστή γυφτοβουλγαρα Κάτια.
Όπως ήταν παλια δεν έχει κιλά.Οπως ηταν παλιοτερα η εβαλε κιλα;
Μαλιστα μαλιστα....Ευχαριστω φιλοςΌπως ήταν παλια δεν έχει κιλά.
Σιγά μην έβαλε κιλά !Οπως ηταν παλιοτερα η εβαλε κιλα;
Κ ειναι ο μονος οικος που αλλαζει τις γυναικες. Δεν υπαρχει τιποτα αλλο; Ανακυκλωση συνεχεια.Σιγά μην έβαλε κιλά !
Να λαδωσει το αντερο της ήρθε ...
Ακριβώς φίλε μου, ανακύκλωση απορριμμάτων κάνει, μόνο ο θάνατος θα μας απαλλάξει από αυτές η έστω η συνταξιοδότηση...ελπίζω πάντως να δούμε κ κάτι νέο διότι ως γνωστόν η ελπίδα πεθαίνει τελευταία...Κ ειναι ο μονος οικος που αλλαζει τις γυναικες. Δεν υπαρχει τιποτα αλλο; Ανακυκλωση συνεχεια.
Ας ελπισουμεΑκριβώς φίλε μου, ανακύκλωση απορριμμάτων κάνει, μόνο ο θάνατος θα μας απαλλάξει από αυτές η έστω η συνταξιοδότηση...ελπίζω πάντως να δούμε κ κάτι νέο διότι ως γνωστόν η ελπίδα πεθαίνει τελευταία...
ΑΜΗΝΝΝ
Εμενα μου χε πει η Μαριαννα ανοιγει απ τις 09:00 το πρωι. Κατα ποσο ισχυει.....δεν γνωριζωΓνωρίζει κάποιος συναγωνιστής τις ώρες λειτουργίας του νησελιου; θα περάσω από εκεί αύριο και ίσως να κάνω μια σταση
Ευχαριστώ φίλε tiger πιο αργά θα περάσω, θα κάνω μια στάση και ειδωμενΕμενα μου χε πει η Μαριαννα ανοιγει απ τις 09:00 το πρωι. Κατα ποσο ισχυει.....δεν γνωριζω