Νέα

Βέροια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dalli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 971
  • Εμφανίσεις 151K
  • Tagged users Καμία

Tiramolas21

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2021
Like
340
Πόντοι
21
Εγγρ.
31 Ιαν 2021
Like
241
Πόντοι
21
Πέρασμα σήμερα στα σκαλάκια για μια επίσκεψη στην κατσιβελα την Κάτια έχοντας όρεξη για κάτι νεανικό.
Χτύπημα κουδουνιού και άνοιγμα της πόρτας από μια άγνωστη κυρία !
Ήρθε νέο αίμα στη Βέροια που δεν το έχω ξαναδεί...
Ξανθο μαλι βαμμένο, ύψος γύρω στο 1.70, σώμα κανονικό προς λεπτό, ηλικία 45+
Πέρασμα με ,30€ για διερευνητικό γαμισι.
Εντύπωση για πρώτη φορά ανάμικτη, θα έλεγα καλή προς αρκετά καλή.
Θα ξαναπάω βέβαια με ανώτερο παράβολο και περισσότερες λεπτομέρειες....

Ο ΔΕΡΒΕΝΑΚΙΩΝ ΚΑΙ ΑΛΑΜΑΝΑΣ Γ.Π

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.473
Πόντοι
746
Πέρασμα σήμερα στα σκαλάκια για μια επίσκεψη στην κατσιβελα την Κάτια έχοντας όρεξη για κάτι νεανικό.
Χτύπημα κουδουνιού και άνοιγμα της πόρτας από μια άγνωστη κυρία !
Ήρθε νέο αίμα στη Βέροια που δεν το έχω ξαναδεί...
Ξανθο μαλι βαμμένο, ύψος γύρω στο 1.70, σώμα κανονικό προς λεπτό, ηλικία 45+
Πέρασμα με ,30€ για διερευνητικό γαμισι.
Εντύπωση για πρώτη φορά ανάμικτη, θα έλεγα καλή προς αρκετά καλή.
Θα ξαναπάω βέβαια με ανώτερο παράβολο και περισσότερες λεπτομέρειες....

Ο ΔΕΡΒΕΝΑΚΙΩΝ ΚΑΙ ΑΛΑΜΑΝΑΣ Γ.Π
Κ γω προχθες που περασα αφου σκεφτηκα κ ειπα να παω αλλη μια φορα στην Κατια....ηταν κλειστα. Μπραβο αγαπητε που μεριμνησες για το κοινο συμφερον των συναγωνιστων σου. Τα σεβη μου κ παλι. Θα υπαρξει συντομα επισκεψη στην κυρια.

bogard777

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2008
Like
26
Πόντοι
0
Μετά από 10 χρόνια απουσίας χαίρομαι πολύ που τα ξανά λέμε. Η πόλη παραμένει φτωχή σε ποιότητα και μέτρια σε ποσότητα. Σας υπόσχομαι ότι θα δώσω ότι πληροφορίες μαζεύω από τις τσάρκες μου.

bogard777

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2008
Like
26
Πόντοι
0
Λοιπόν σχετικά με το σπίτι στην περιοχη τριλοφο,μετά το ξενοδοχείο Βέροια αριστερά ,στα 500μ στο αριστερό σας χέρι: Λειτουργεί μόνο καθημερινά. Η χθεσινή μου σαββατιατικη απόπειρα κατέστη άκαρπη.Συναντησα την επιγραφή πάνω στην μεγάλη συρομένη πόρτα , που έγραφε ΣΆΒΒΑΤΟ ΚΥΡΙΑΚΉ κλειστά.

bogard777

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2008
Like
26
Πόντοι
0
Αγαπητοί συνοδοιπόροι, σε τούτη την περίεργη βόλτα που βαλθηκαμε να κάνουμε όσο συχνότερα γίνεται με τα καλύτερα δυνατά αποτέλεσματα , θα ηθελα να προτείνω το εξής. Να ζητήσουμε από τους admin και mods στο site να μας ανοίξουν ένα θεματικό κατάλογο (topic) στην κατηγορία οίκοι ανοχής επαρχίας με τίτλο Ν.Ημαθιας εκεί που είναι τώρα τα θέματα οίκοι ανοχής Πάτρα , οίκοι ανοχής Κρήτη. Σε αυτόν τον θεματικό κατάλογο θα μπορούμε να ανοίξουμε 6 νέα θέματα για κάθε σπίτι του νόμου και να προσθέσουμε και της Νάουσσας αν υπάρχουν. Από εκεί θα μπορούμε να παρακολουθούμε τα τεκταινόμενα σωστά και να ενημερωνόμαστε αμέσως. Οι νέοι φίλοι και επισκέπτες θα λαμβάνουν τις πληροφορίες τους αμέσως και θα μπορεί να γίνει μια προεπιλογή από δω δίχως να οργώνουμε τον νομό. Για την καλύτερη μας έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση μας.
Έχω στείλει στον χρήστη steffan που εμφανίζεται ως admin. Όποιος γνωρίζει κάποιον mod ή admin ας προθησει το αίτημα.

Τελευταία τροποποίηση:

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.473
Πόντοι
746
Μετά από 10 χρόνια απουσίας χαίρομαι πολύ που τα ξανά λέμε. Η πόλη παραμένει φτωχή σε ποιότητα και μέτρια σε ποσότητα. Σας υπόσχομαι ότι θα δώσω ότι πληροφορίες μαζεύω από τις τσάρκες μου.
Καλως τον συναγωνιστη.

bogard777

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2008
Like
26
Πόντοι
0
Κύριοι μπορεί κάποιος να μου πει για Βασούλα στην Βέροια; Την ξέρω αλλά δεν την έχω πάρει ποτέ.

bogard777

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2008
Like
26
Πόντοι
0
Ημιδιαμονή στην Βέροια; Ξέρει κανείς τι παίζει ; Υπάρχει κάποιο ξενοδοχείο να προσφέρει;

Ninja Gr

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Like
241
Πόντοι
20
Γεια σας παίδες! Είμαι νέος στο forum και είπα να βοηθήσω κ γω τους συναθλητές! Λοιπόν επίσκεψη σήμερα το μεσημέρι στον οίκο με τα σκαλάκια. Η κοπέλα είναι milfaki γύρω στα 45 όμορφη και με πολύ ωραίο κορμί. Κοντό μαλλί με φράντζα χρώμα πλατινε.Ρωσιδακι με το όνομα Νικολέτα.Τωρα στα του αγώνα.Πηρα το πρόγραμμα τον 50 ευρώ ακαποτη πίπα.Αφου μου τον έπλυνε πρώτα σχολαστικά στον νιπτήρα μου έριξε και κάνα 10 απολυμαντικά αποφάσισε ότι τώρα πλέον ήταν έτοιμη για να την πάρει στο στόμα. Μέτρια πίπα αφού συχνά σταματούσε για να τον σκουπίσει με μωρομαντηλο. προφανώς και είναι μικροφοβικη και καλά θα ήταν να μην το έβαζε στο πρόγραμμα της . Εννοείται ότι ήδη πήγα πολύ καθαρός και όλα ξυρισμένα . Φιλιά και δάχτυλα δεν άφησε να βάλω. Είναι δυνατό μωρό αλλά girl friend κατάσταση μην περιμένετε. Δεν ξέρω αν έχει αλλά προγράμματα με παραπάνω λεφτά που να βγάζει αλλά γούστα. Την πέτυχα τελευταία μέρα.Μου είπε ότι θα ξανάρθει τον Οκτώβριο.Αυτα παιδιά γράψτε κ εσείς όσο μπορείτε να μην κάνουμε τζάμπα χιλιόμετρα να ξέρουμε τι παίζει.

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.473
Πόντοι
746
Γεια σας παίδες! Είμαι νέος στο forum και είπα να βοηθήσω κ γω τους συναθλητές! Λοιπόν επίσκεψη σήμερα το μεσημέρι στον οίκο με τα σκαλάκια. Η κοπέλα είναι milfaki γύρω στα 45 όμορφη και με πολύ ωραίο κορμί. Κοντό μαλλί με φράντζα χρώμα πλατινε.Ρωσιδακι με το όνομα Νικολέτα.Τωρα στα του αγώνα.Πηρα το πρόγραμμα τον 50 ευρώ ακαποτη πίπα.Αφου μου τον έπλυνε πρώτα σχολαστικά στον νιπτήρα μου έριξε και κάνα 10 απολυμαντικά αποφάσισε ότι τώρα πλέον ήταν έτοιμη για να την πάρει στο στόμα. Μέτρια πίπα αφού συχνά σταματούσε για να τον σκουπίσει με μωρομαντηλο. προφανώς και είναι μικροφοβικη και καλά θα ήταν να μην το έβαζε στο πρόγραμμα της . Εννοείται ότι ήδη πήγα πολύ καθαρός και όλα ξυρισμένα . Φιλιά και δάχτυλα δεν άφησε να βάλω. Είναι δυνατό μωρό αλλά girl friend κατάσταση μην περιμένετε. Δεν ξέρω αν έχει αλλά προγράμματα με παραπάνω λεφτά που να βγάζει αλλά γούστα. Την πέτυχα τελευταία μέρα.Μου είπε ότι θα ξανάρθει τον Οκτώβριο.Αυτα παιδιά γράψτε κ εσείς όσο μπορείτε να μην κάνουμε τζάμπα χιλιόμετρα να ξέρουμε τι παίζει.
Ειχαμε πολυ καιρο ν ακουσουμε ωραια ενημερωση εδω απο καποιο νεο μελος. Ωραιος αγαπητε.

bogard777

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2008
Like
26
Πόντοι
0
Αν θέλεις φίλε μου κάνε copy και βάλτο στο θέμα Πρώτο Σπίτι "στην μεγάλη στροφή" - bourdela.com forum

Ninja Gr

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Like
241
Πόντοι
20
Αγαπητοί συνοδοιπόροι, σε τούτη την περίεργη βόλτα που βαλθηκαμε να κάνουμε όσο συχνότερα γίνεται με τα καλύτερα δυνατά αποτέλεσματα , θα ηθελα να προτείνω το εξής. Να ζητήσουμε από τους admin και mods στο site να μας ανοίξουν ένα θεματικό κατάλογο (topic) στην κατηγορία οίκοι ανοχής επαρχίας με τίτλο Ν.Ημαθιας εκεί που είναι τώρα τα θέματα οίκοι ανοχής Πάτρα , οίκοι ανοχής Κρήτη. Σε αυτόν τον θεματικό κατάλογο θα μπορούμε να ανοίξουμε 6 νέα θέματα για κάθε σπίτι του νόμου και να προσθέσουμε και της Νάουσσας αν υπάρχουν. Από εκεί θα μπορούμε να παρακολουθούμε τα τεκταινόμενα σωστά και να ενημερωνόμαστε αμέσως. Οι νέοι φίλοι και επισκέπτες θα λαμβάνουν τις πληροφορίες τους αμέσως και θα μπορεί να γίνει μια προεπιλογή από δω δίχως να οργώνουμε τον νομό. Για την καλύτερη μας έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση μας.
Έχω στείλει στον χρήστη steffan που εμφανίζεται ως admin. Όποιος γνωρίζει κάποιον mod ή admin ας προθησει το αίτημα.
Αγαπητέ φίλε στην Νάουσα δεν θα υπάρξουν ποτέ οίκοι ανοχής. Είναι ηρωική πόλη και απαγορεύεται.Επισης και το Μεσολόγγι έχει θέμα γιατί είναι ιερή πόλη.

bogard777

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2008
Like
26
Πόντοι
0
Αγαπητέ φίλε στην Νάουσα δεν θα υπάρξουν ποτέ οίκοι ανοχής. Είναι ηρωική πόλη και απαγορεύεται.Επισης και το Μεσολόγγι έχει θέμα γιατί είναι ιερή πόλη.
Αν και το θεωρώ παροχημενο θα το δεχτώ ησύχως, θελωντας όμως να φωνάξω δυνατά "Και οι ήρωες έχουν δικαίωμα στο περιστασιακό ξεκαπνισμά" ,:-))

Nikolasgr

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2022
Like
0
Πόντοι
0
Την Δευτέρα γυρνώντας από Θεσσαλονίκη, είπα να κάνω μια στάση στο νησέλι.
Η Μαριάνα σταθερά εκεί, παίχτηκαν 3 στάσεις με άνεση χρόνου.
Όπως έχει προειπωθεί δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο αλλά τουλάχιστον δεν τα κλαίω τα φράγκα.
Το παράβολο παραμένει στα 25 ευρώ.
Καλά να περνάτε.
Θέλω να πάω πρώτη φορά .πως είναι από κιλά?μικρό κώλο?στο πρόγραμμα της δίνει κ κωλο?

bogard777

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2008
Like
26
Πόντοι
0
Θέλω να πάω πρώτη φορά .πως είναι από κιλά?μικρό κώλο?στο πρόγραμμα της δίνει κ κωλο?
Η τελευταία αναφορά που έχουμε είναι αυτή 'Μαριαννα. Εχει αναφερθει αρκετες φορες. Ηλικια γυρω στα 35. Μπορεις να την χειριστεις οπως θες. Μετριο κορμι. 30 ευρω παραβολο το απλο. Δινει κ κωλο. Πριν καιρο με 40 τα εκανε ολα. Ειχε βεβαια το απλο 25." Από τον συναγωνιστή τίγρη.
Εδώ είναι το λινκ για το συγκεκριμένο σπίτι
Μπορείς να το παρακολουθεις να δεις τι παιζει

BBabis

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2018
Like
24
Πόντοι
0
Παλικάρια καλησπέρα σας έχετε μία αγγελία το επισκέφτηκα σήμερα αξιόλογο θα έλεγα κορίτσι 28 χρονών μελαχρινό ωραίο σωματάκι προσπαθεί να το περιποιηθεί το καταφέρνει σκεφτήκατε εσείς;;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom