Ναι αν μπορείς σ ευχαριστώΦίλε θέλεις να προσπαθήσω να βρω νούμερο ??
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Βέροια
- Μέλος που άνοιξε το νήμα dalli
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 971
- Εμφανίσεις 151K
- Tagged users Καμία
Travellover
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2023
- Like
- 12
- Πόντοι
- 0
Μια επίσκεψη σήμερα στα σκαλακια , με βρήκε αντιμέτωπο με μια 50αρα ψηλή σχετικα καλοστεκούμενη ,φαντάζομαι συχνή στο συγκεκριμένο σπίτι , που αν και έκανε αγγαρεία , μονο για τα χοντρά ήταν οκ ! Ο χωρος απαράδεκτος !
Tiramolas21
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2021
- Like
- 340
- Πόντοι
- 21
Καινουργια ειναι αυτη;Μια επίσκεψη σήμερα στα σκαλακια , με βρήκε αντιμέτωπο με μια 50αρα ψηλή σχετικα καλοστεκούμενη ,φαντάζομαι συχνή στο συγκεκριμένο σπίτι , που αν και έκανε αγγαρεία , μονο για τα χοντρά ήταν οκ ! Ο χωρος απαράδεκτος !
A_tsotsoroglou
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2023
- Like
- 62
- Πόντοι
- 0
Όχι ωρέ τιραμολαμ, γνωστή από τα παλιά είναι, αν δεν απατωμαι η Ελένη είναι και και την έχεις καταγαμησει παλιότερα!Καινουργια ειναι αυτη;
Υπαγε και επανέλαβε το κατόρθωμα και μετά μην παραλήψεις να μας διηγηθείς λεπτομερώς το συμβάν.
Μετά τιμής ο Δερβενακιων και Αλαμάνας Γ.Π
Tiramolas21
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2021
- Like
- 340
- Πόντοι
- 21
Δεν την εχω γαμηση δεν ξερω ποια ειναι ...Όχι ωρέ τιραμολαμ, γνωστή από τα παλιά είναι, αν δεν απατωμαι η Ελένη είναι και και την έχεις καταγαμησει παλιότερα!
Υπαγε και επανέλαβε το κατόρθωμα και μετά μην παραλήψεις να μας διηγηθείς λεπτομερώς το συμβάν.
Μετά τιμής ο Δερβενακιων και Αλαμάνας Γ.Π
A_tsotsoroglou
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2023
- Like
- 62
- Πόντοι
- 0
Βρε κακό που μας βρήκε !Δεν την εχω γαμηση δεν ξερω ποια ειναι ...
Ο τιραμολας δεν γεύτηκε το ουκρανικό τσιμπούκι της Ελένης ( η όπως αλλιώς την λένε) , λοιπόν φιλτατε πρέπει να πας οπωσδήποτε γιατί με βάση την ιστορία του οίκου αυτού σύντομα θα έρθει κάποια άλλη και πάλι θα μας ρωτάς τι παίζει εκεί. Άντε αγορίνα μου άντε πασαρίνα μου υπαγε στα σκαλάκια για ένα πεοθηλασμο από την Ουκρανή και πες και σε μας τους ταλαίπωρους τις εντυπώσεις σου !
Μετά τιμής ο Δερβενακιων και Αλαμάνας
Γ.Π
Tiramolas21
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2021
- Like
- 340
- Πόντοι
- 21
Ειναι καλο;Βρε κακό που μας βρήκε !
Ο τιραμολας δεν γεύτηκε το ουκρανικό τσιμπούκι της Ελένης ( η όπως αλλιώς την λένε) , λοιπόν φιλτατε πρέπει να πας οπωσδήποτε γιατί με βάση την ιστορία του οίκου αυτού σύντομα θα έρθει κάποια άλλη και πάλι θα μας ρωτάς τι παίζει εκεί. Άντε αγορίνα μου άντε πασαρίνα μου υπαγε στα σκαλάκια για ένα πεοθηλασμο από την Ουκρανή και πες και σε μας τους ταλαίπωρους τις εντυπώσεις σου !
Γ.Π
A_tsotsoroglou
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2023
- Like
- 62
- Πόντοι
- 0
Τι ερώτηση κ τούτη !Ειναι καλο;
Εσένα περιμένουμε να μας πεις κ εσύ πονηρουλη μας πετάς το μπαλάκι, δεν τσιμπάω μάστορα, πήγαινε και αραδιαζε εντυπώσεις !
Ο Δερβενακιων και Αλαμάνας
Γ.Π
Tiramolas21
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2021
- Like
- 340
- Πόντοι
- 21
Δυσκολα να παω τωρα εγωΤι ερώτηση κ τούτη !
Εσένα περιμένουμε να μας πεις κ εσύ πονηρουλη μας πετάς το μπαλάκι, δεν τσιμπάω μάστορα, πήγαινε και αραδιαζε εντυπώσεις !
Ο Δερβενακιων και Αλαμάνας
Γ.Π
A_tsotsoroglou
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2023
- Like
- 62
- Πόντοι
- 0
Δηλαδή αν σου λέγαμε ότι είναι καλό το ουκρανικό τσιμπούκι θα πήγαινες ;Δυσκολα να παω τωρα εγω
Δεν μας τα λες καλά... εκτός κι αν έχεις οικογενειακές υποχρεώσεις, λες να σπιτωσες κάποιο από τα κορίτσια στα σπιτάκια ;
Ένας θεός ξέρει αν πια ...
Γ.Π
Tiramolas21
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2021
- Like
- 340
- Πόντοι
- 21
Σπροχνο χωρις λεφταΔηλαδή αν σου λέγαμε ότι είναι καλό το ουκρανικό τσιμπούκι θα πήγαινες ;
Δεν μας τα λες καλά... εκτός κι αν έχεις οικογενειακές υποχρεώσεις, λες να σπιτωσες κάποιο από τα κορίτσια στα σπιτάκια ;
Ένας θεός ξέρει αν πια ...
Γ.Π
Tiger Ver.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2018
- Κριτικές
- 12
- Like
- 3.473
- Πόντοι
- 746
Που εισαι εσυ ρε μουτρο;Σπροχνο χωρις λεφτα
Tiramolas21
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2021
- Like
- 340
- Πόντοι
- 21
Που να ειμαι ρε τιγρηΠου εισαι εσυ ρε μουτρο;
A_tsotsoroglou
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2023
- Like
- 62
- Πόντοι
- 0
Αυτός ζητά πληροφορίες για πουτανες αλλά σπρώχνει χωρίς λεφτά !Σπροχνο χωρις λεφτα
Δηλαδή ;
Η παντρεύτηκε μια από αυτές η πλέον είναι νταβας και σπρώχνει ( το πουλάκι του) χωρίς λεφτά !
Γ.Π
Tiramolas21
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2021
- Like
- 340
- Πόντοι
- 21
ΧαχαχαΑυτός ζητά πληροφορίες για πουτανες αλλά σπρώχνει χωρίς λεφτά !
Δηλαδή ;
Η παντρεύτηκε μια από αυτές η πλέον είναι νταβας και σπρώχνει ( το πουλάκι του) χωρίς λεφτά !
Γ.Π
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 18.786
- Πόντοι
- 3.796
Τίγρη ,τι γίνεται εκεί στη Βέροια ;Που εισαι εσυ ρε μουτρο;
Τρία άτομα μείνατε σε όλη την πόλη και ο ένας λάλησε;
Tiger Ver.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2018
- Κριτικές
- 12
- Like
- 3.473
- Πόντοι
- 746
Εχει κ αλλα αλανια αλλα...Τίγρη ,τι γίνεται εκεί στη Βέροια ;
Τρία άτομα μείνατε σε όλη την πόλη και ο ένας λάλησε;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλα ετσι κανει ο κοσμος;Που να ειμαι ρε τιγρη
Βίκα παμπόνηρη. Προσπαθεί να σε τελειώσει σε δευτερόλεπτα. Που να ξέρει με ποιον έχει να κάνει . Της ζήτησα κωλο και αρνήθηκε. Με βλέπει που αρχίζει να νευριάζω και γυρνάει. Τρώει μερικές σφαλιάρες σε φυσιολογικο επίπεδο και μου έριξε χαστούκι πολυ δυνατό Δεν πάει καλά. Απαράδεκτη.
A_tsotsoroglou
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2023
- Like
- 62
- Πόντοι
- 0
Μήπως μπορείς να μας πεις αν ποια είναι αυτή η Βίκα ;Βίκα παμπόνηρη. Προσπαθεί να σε τελειώσει σε δευτερόλεπτα. Που να ξέρει με ποιον έχει να κάνει . Της ζήτησα κωλο και αρνήθηκε. Με βλέπει που αρχίζει να νευριάζω και γυρνάει. Τρώει μερικές σφαλιάρες σε φυσιολογικο επίπεδο και μου έριξε χαστούκι πολυ δυνατό Δεν πάει καλά. Απαράδεκτη.
Και που βρίσκεται ;
Βόλο έχει φωτογραφίες στην αλυσίδαΜήπως μπορείς να μας πεις αν ποια είναι αυτή η Βίκα ;
Και που βρίσκεται ;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 2K