Tiramolas21
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2021
- Like
- 340
- Πόντοι
- 21
Τι σχεση εχει ο βολος φιλτατε με την βεροιαΒόλο έχει φωτογραφίες στην αλυσίδα
Τι σχεση εχει ο βολος φιλτατε με την βεροιαΒόλο έχει φωτογραφίες στην αλυσίδα
Έχει έχει !Τι σχεση εχει ο βολος φιλτατε με την βεροια
Αστειατορας ο Γ.ΠΈχει έχει !
Κοι οι δύο είναι πόλεις της Ελλάδας !
Σωστό ;
Φυσικά !
Με όλο μου τον σεβασμό
Ο Δερβενακιων και Αλαμάνας
Γ.Π
Διαβαζω κ γω κ λεω τι επεισοδια ειν αυτα στη Βεροια;Έχει έχει !
Κοι οι δύο είναι πόλεις της Ελλάδας !
Σωστό ;
Φυσικά !
Με όλο μου τον σεβασμό
Ο Δερβενακιων και Αλαμάνας
Γ.Π
Μήπως εστιατορας ;Αστειατορας ο Γ.Π
Τι Λωζάνη τι Κοζάνη που έλεγε και η θεία μου η Αμερσουδα .Διαβαζω κ γω κ λεω τι επεισοδια ειν αυτα στη Βεροια;
Μπα τπτ, στα σκαλάκια η γνωστή Αναστασία, ψηλή μελαχρινή ωραίο στενό κωλαρακι με ίχνη κυτταρίτιδας, όμορφα μάτια, κάποιο πρόβλημα με τα δόντια, και το κυριότερο καλή προς αρκετά καλή στο δωμάτιο.Εδω...Βεροια...εχουμε καποια ενημερωση;
Τωρα αν σου πω οτι το μυαλο του πεινασμενου τιγρη σταματησε; Νανα;;;Μπα τπτ, στα σκαλάκια η γνωστή Αναστασία, ψηλή μελαχρινή ωραίο στενό κωλαρακι με ίχνη κυτταρίτιδας, όμορφα μάτια, κάποιο πρόβλημα με τα δόντια, και το κυριότερο καλή προς αρκετά καλή στο δωμάτιο.
Την τίμησα πριν τρεις μέρες κ πιστεύω ότι την έχεις πάρει και εσύ ..
Κατά τα άλλα απέναντι από τον φαιρωνα η γνωστή Νατάσα.. κοντά στον γαλαξία η Μαθουσάλα Μαρίνα με την φαλακρή γάτα.
Δίπλα στα σκαλάκια η Βλάχα και βλαχαδερη Εύα που πλέον γαμιεται και με ένα 20ρικο...(καταραμένη φτώχια)
Τέλος η πόρτα της Όλγας μόνιμα κλειστή, τα φώτα από κόκκινα έγιναν άσπρα τα σκυλιά στη θέση τους, τι τρέχει δεν ξέρω κ δεν με νοιάζει...
Ααα και η νάνα των 150 cm στο διπλανό χωριό δεν γνωρίζω τι γίνεται διότι έχω καιρό να πάω.
Αυτά φιλτατε TIGER δηλαδή τπτ νέο και τπτ σπουδαίο.
Ο Δερβενακιων και Αλαμάνας Γ.Π
(Όποιος φοβάται πάει και κοιμάται)
Νάνα όχι Νανά η γνωστή ζουμπαδιαρα από το Νησέλι !Τωρα αν σου πω οτι το μυαλο του πεινασμενου τιγρη σταματησε; Νανα;;;
Εγινε Νανα η Μαριαννα;Νάνα όχι Νανά η γνωστή ζουμπαδιαρα από το Νησέλι !
Σίγουρα εσύ πείνας πολύ !
Το νάνα προέρχεται από τον νανισμό, τόσο κοντή που είναι , είναι σχεδόν στα όρια του νανισμου !Εγινε Νανα η Μαριαννα;
Συμφωνω φιλτατε....Τα σεβη μου.Το νάνα προέρχεται από τον νανισμό, τόσο κοντή που είναι , είναι σχεδόν στα όρια του νανισμου !
Καλή εμπειρία και αυτή να γαμαμε νάνες, μετά τις υπερήλικες, υπέρβαρες, κλπ μια νάνα θα κάνει την διαφορά
Με καρναβαλική διάθεση και την ευλογία του αγ. Αβακουμ
Γ.Π
Φίλε μου κάποιες λεπτομέρειες για τις περιοχές που ανέφερες και που βρίσκονται... και κάτι για τα κορίτσιαΜπα τπτ, στα σκαλάκια η γνωστή Αναστασία, ψηλή μελαχρινή ωραίο στενό κωλαρακι με ίχνη κυτταρίτιδας, όμορφα μάτια, κάποιο πρόβλημα με τα δόντια, και το κυριότερο καλή προς αρκετά καλή στο δωμάτιο.
Την τίμησα πριν τρεις μέρες κ πιστεύω ότι την έχεις πάρει και εσύ ..
Κατά τα άλλα απέναντι από τον φαιρωνα η γνωστή Νατάσα.. κοντά στον γαλαξία η Μαθουσάλα Μαρίνα με την φαλακρή γάτα.
Δίπλα στα σκαλάκια η Βλάχα και βλαχαδερη Εύα που πλέον γαμιεται και με ένα 20ρικο...(καταραμένη φτώχια)
Τέλος η πόρτα της Όλγας μόνιμα κλειστή, τα φώτα από κόκκινα έγιναν άσπρα τα σκυλιά στη θέση τους, τι τρέχει δεν ξέρω κ δεν με νοιάζει...
Ααα και η νάνα των 150 cm στο διπλανό χωριό δεν γνωρίζω τι γίνεται διότι έχω καιρό να πάω.
Αυτά φιλτατε TIGER δηλαδή τπτ νέο και τπτ σπουδαίο.
(Όποιος φοβάται πάει και κοιμάται)
Αγαπητέ καμικάζι !Φίλε μου κάποιες λεπτομέρειες για τις περιοχές που ανέφερες και που βρίσκονται... και κάτι για τα κορίτσια
Νημα* δηλαδή?? Γιατί είμαι σχετικά νέος εδώ δεν τα ξέρω και πολύ καλάΑγαπητέ καμικάζι !
Αυτά που ρωτάς, δηλ περιοχές κ κορίτσια των σπιτιών, βρίσκονται ακριβώς κάτω από το νήμα Βέροια που γράφουμε τώρα. Εκεί θα βρεις χάρτες με ακριβή διεύθυνση κ φυσικά τρόπο προσέγγισης. Επίσης και κριτικές για τα κορίτσια που βρίσκονται εκεί.
Ελπίζω να σε βοήθησα, αν έχεις απορίες ξαναστείλε ερωτήσεις, κάποιος συναθλητής του ευγενούς αθλήματος των μπουρδελων θα χαρεί να σε εξυπηρετήσει !
(Φως περισσότερο φώς)
Ας το πούμε directory αντί για νήμα, ποιο κατανοητό έτσι ;Νημα* δηλαδή?? Γιατί είμαι σχετικά νέος εδώ δεν τα ξέρω και πολύ καλά