Tiramolas21
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2021
- Like
- 340
- Πόντοι
- 21
Η βερονικα αννα μεχρι ποτε θα ειναι ξερει κανεις;
Εσυ ποτε υπολογιζεις να ερθεις;Η βερονικα αννα μεχρι ποτε θα ειναι ξερει κανεις;
Η σαββατο η κυριακηΕσυ ποτε υπολογιζεις να ερθεις;
Λογικα εδω θα ειναι...εκτος απροοπτουΗ σαββατο η κυριακη
Θα φανει ..Λογικα εδω θα ειναι...εκτος απροοπτου
Στη σελίδα 36 θα βρεις οδηγίες του σεβάσμιου Tiger Ver. για όλους τους οίκους..Καλησπερα σας ..
Χρονια φευγάτος απο την πολη δεν εχω καμια ιδεα και καμια κατατοπιση σε σχεση με αυτα που διαβαζω !Θα μεινω λιγες μερες αν καποιος ευγενικος συναγωνιστής μπορει να με κατατοπίσει και να μου στειλει ενα μηνυμα να βοηθησει να περασω λιγο ομορφα τις μερες μου εδω θα το εκτιμουσα . Μια ενημερωση λοιπον , τι υπαρχει και που ακριβως θα με βοηθουσε ! Εκανα μια βολτα αλλα εκτος απο το ενα το κλασικο σπιτακι δεν βρηκα κατι αλλο !!Ευχαριστω εκ των προτερων σε οποιον αφειερωσει χρονο !
Προφανώς ουδέν νεότερο από το μπουρδελικό μέτωπο.Εχουμε καποιο νεο απο τους οικους της πολης; Οι νεαροι που ρωτησαν πριν μερες εκαναν τις επισκεψεις τους να μας πουν;
Τα σεβη μου αγαπητε. Λες το προσωπο να ειναι ασπιλο κ αμολυντο; Παντα εχω αυτη την σκεψη τα τελευταια χρονια!!!Προφανώς ουδέν νεότερο από το μπουρδελικό μέτωπο.
Το μόνο νέο το έχω εγώ !
Μετά την χθεσινή καταδρομή στα σκαλάκια όπου θαυμάσια επερασα μετά της κυρίας Βαλέριας έμαθα ένα νέο.
Μου είπε, θα είμαι εδώ μέχρι και αυτήν την Κυριακή, μετά θα έρθει κάποια άλλη.
Ποια ; Όταν έρθει θα το μάθουμε.
Τελικά στεναχωρέθηκα! Είχα συνηθίσει την Βαλέρια, έχοντας βαρεθεί να γαμάω τις γιαγιάδες...
Αναμένουμε λοιπόν...
Καλημέρα και ανταποδίδω τα σέβη προς υμάς !Τα σεβη μου αγαπητε. Λες το προσωπο να ειναι ασπιλο κ αμολυντο; Παντα εχω αυτη την σκεψη τα τελευταια χρονια!!!
''Afros'' λέγεται το studioΚαλησπέρα σας κύριοι από Κοζάνη είμαι χθες έκανα ένα τουρ ξεκίνησα το πρωί από την δικιά σας περιοχή και κατέληξα Θεσσαλονίκη πρωί ήτανε σχετικά αποφάσισα έτσι να επισκεφτώ ένα στούντιο στη Θεσσαλονίκη Νικηφόρου το πρώτο αριστερά δεν ξέρω εγώ όνομα στούντιο ξανθό 25 28 εκεί μέσα φοβερή περιποίηση αν σας βγάλει ο δρόμος επισκεφτείτε την αξίζει
Υγεια φιλος κ τα υπολοιπα ακολουθουν.Καλησπέρα
Επιστροφή στο σπορ μετά απο περίπου τρεις μήνες λόγω προβλήματος υγείας.
Επίσκεψη στον οίκο έξω απο νησέλι. Η μαριάννα σταθερά εκεί, προθέρμανση με πίπα, ιεραποστολικό λίγο κάουγκερλ και στο τέλος γύρισμα στα τέσσερα για δυνατό ρυθμό και κάτάθεση.
Το παράβολο στα 25 γιούροζ.
Αυτά απο το μέτωπο, καλά να περνάτε και καλά γαμήσια.
Καμιά πληροφορία για αυτή την Μαριάννα? Ηλικία σώμα κτλπ?Καλησπέρα
Επιστροφή στο σπορ μετά απο περίπου τρεις μήνες λόγω προβλήματος υγείας.
Επίσκεψη στον οίκο έξω απο νησέλι. Η μαριάννα σταθερά εκεί, προθέρμανση με πίπα, ιεραποστολικό λίγο κάουγκερλ και στο τέλος γύρισμα στα τέσσερα για δυνατό ρυθμό και κάτάθεση.
Το παράβολο στα 25 γιούροζ.
Αυτά απο το μέτωπο, καλά να περνάτε και καλά γαμήσια.
Κανε ενα κοπο δεν ειναι πολλες σελιδες πισω. Εχει αρκετες πληροφοριες. Αν πας κανε μας κ μια ενημερωση.Καμιά πληροφορία για αυτή την Μαριάννα? Ηλικία σώμα κτλπ?
Εμείς γαμαμε εσύ μας γράφεις κανονικά !Τι εγινε παλικαρια ; Δεν γαμαει κανεις πλέον;
Εμαθε να λεει τα προγραμματα η εχει παλι τον πινακα που τα ειχε γραμμενα;Εμείς γαμαμε εσύ μας γράφεις κανονικά !
Είπες θα πας στα σκαλάκια να γαμισεις την ψηλή και εσύ στην κοσμάρα σου. Αυτή έφυγε ήρθε η Κάτια η Βουργαρα και εσύ τπτ.