Tiger Ver.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2018
- Κριτικές
- 12
- Like
- 3.485
- Πόντοι
- 746
Ωραια. Γιατι ειναι κατι που (χρειαζομαι)!!!Εννοείται ότι έχεις άνεση χρόνου, τουλάχιστον μαζί μου ναι...
Ωραια. Γιατι ειναι κατι που (χρειαζομαι)!!!Εννοείται ότι έχεις άνεση χρόνου, τουλάχιστον μαζί μου ναι...
Όλοι όσοι είμαστε έμπειροι το χρειαζόμαστε...η συνήθεια γαρ..Ωραια. Γιατι ειναι κατι που (χρειαζομαι)!!!
Το νεο αιμα της πολης δεν βλεπω......εκτος των ερωτησεων....ενημερωσεις μηδαμινες.Όλοι όσοι είμαστε έμπειροι το χρειαζόμαστε...η συνήθεια γαρ..
Αυτό το διαπίστωσα και εγώ, μόνο παίρνουν και δεν δίνουν τίποτα πίσω.Το νεο αιμα της πολης δεν βλεπω......εκτος των ερωτησεων....ενημερωσεις μηδαμινες.
Σιγουρα. Κ θα συνεχισουμε!!!Αυτό το διαπίστωσα και εγώ, μόνο παίρνουν και δεν δίνουν τίποτα πίσω.
Δεν βαριέσαι τα καταφέρνουμε και μόνοι μας !
Μπορεις να απευθυνθεις στις αστυνομικες-δικαστικες αρχες φιλε μου για καλυτερη ενημερωση. Ειναι πιο αρμοδιοι απο εμας.Αυτη απο Βεροια που σκοτωσε το μωρο της δειχνει ωραιο καυλακι
Σωστός οπως πάντα ο Tiger, εδώ κουβεντιαζουμε για νόμιμες ιερόδουλες, επί πλέον η εν λόγω κυρία που αναφέρεσαι δεν ήταν από Βέροια αλλά από το χωριό Σταυρός (σύμφωνα με αναγραφες στα ΜΜΕ)Μπορεις να απευθυνθεις στις αστυνομικες-δικαστικες αρχες φιλε μου για καλυτερη ενημερωση. Ειναι πιο αρμοδιοι απο εμας.
Και τώρα η σειρά του Tiramolas21 να τηρήσει την υπόσχεση του ότι θα επισκεφθεί τον εν λόγω οίκο και θα μας πει τα του αγώνα.Καλη χρονια κ επισημα. Επισκεψη προ ολιγης ωρας στον οικο με τα γνωστα...σκαλακια....Η κυρια Βαλερια απο Σιβηρια κατα δηλωση της. Παραβολο απλο. Στα του αγωνα πιπα αργη με αυξανομενο το ρυθμο. Ιεραποστολικο....στα τεσσερα. Καμια διαμαρτυρια για την ενταση κ χαλαρη με το χρονο παρ οτι στην αρχη κιολας της συνερευσης χτυπησε δυο φορες το κουδουνι. Αυτα παιδες.
Δεν πιστευω να βλεπει....κ να μην απανταει...Και τώρα η σειρά του Tiramolas21 να τηρήσει την υπόσχεση του ότι θα επισκεφθεί τον εν λόγω οίκο και θα μας πει τα του αγώνα.
Προτείνει το πρόγραμμα των 60€ για ένα βαρβατο 69 !
Να αγιασει το στοματακι του με τον σωστό αγιασμό !
Κρύβεται από τους καλικάντζαρους ... φοβάται !Δεν πιστευω να βλεπει....κ να μην απανταει...
Οταν λεω οτι θελει τραβηγμα τ αφτι.....αυτος γελαει.Κ
Κρύβεται από τους καλικάντζαρους ... φοβάται !
Αφου αλλαξε η κοπελα δυσκολα για τωρα να παω εγω στην αννα ελεγα θα παωΚαι τώρα η σειρά του Tiramolas21 να τηρήσει την υπόσχεση του ότι θα επισκεφθεί τον εν λόγω οίκο και θα μας πει τα του αγώνα.
Προτείνει το πρόγραμμα των 60€ για ένα βαρβατο 69 !
Να αγιασει το στοματακι του με τον σωστό αγιασμό !
Ευγε νεαρε φοιτητη για την ενημερωση. Θα συναντησεις πολλες περιπτωσεις στην οποια σταδιοδρομια σου στους οικους. Να τις βλεπεις ως εμπειριες...ολες...που θα βοηθησουν. Για τις κυριες που εργαζονται στους τοπικους οικους κ ειναι οι ιδιες για αρκετα χρονια...πλην ελαχιστων εξαιρεσεων....εχουμε πει αρκετα πραγματα. Ειναι ομως καλο που πηγες κ ειδες-δοκιμασες μονος σου. Κραταμε τα καλα απο τις επισκεψεις. Ακομη κ οταν προκειται για.....ασχημη....εμπειρια. Αλλη μια φορα μπραβο για την ενημερωση.Καλησπέρα συναγωνιστές... Επίσκεψη σε τρείς οίκους σήμερα.. Τις προηγουμενες μέρες τίς ώρες που περνουσα ήταν κλειστά.. Στα ενδότερα στον οίκο απέναντι από τον φερωνα Ρωσίδα γύρω στα 50-55 30 απλό 50 ελευθερο στοματικό δεν συστήνω.. Στον οίκο στα σκαλάκια μια Βαλέρια γυρω στα 40-45 οχι κάτι το Ιδιεταιρο με πεσμενο στήθος και κώλο δοκίμασα ωραία πιπα στον αγώνα μέτρια.. Στον δίπλα είχε πελάτη μου άνοιξε αλλά δεν μπήκα μέσα αλλά δεν φάνηκε άξιο αναφοράς.. Γενικά δεν Ικανοποίηθικα από την επίσκεψη
Εσυ οπως καταλαβαινεις...αν κ το εχω πει καποιες φορες...ηρθε η ωρα-χρονια να φας το ξυλο που λεμε. Κ για να δεις ποσο εξυπηρετικοι ειμαστε...μπορουμε να ερθουμε εκει κ να το φας!!!Αφου αλλαξε η κοπελα δυσκολα για τωρα να παω εγω στην αννα ελεγα θα παω
Αυτή που λένε Βαλερια είναι η Άννα που έλεγα...τα ονόματα πολλές φορές τα αλλάζουν...Αφου αλλαξε η κοπελα δυσκολα για τωρα να παω εγω στην αννα ελεγα θα παω
Α ναι;Αυτή που λένε Βαλερια είναι η Άννα που έλεγα...τα ονόματα πολλές φορές τα αλλάζουν...
Ακριβως αυτο.Α ναι;
Κ να ξερεις..... οι κυριες οταν οι νεαροι ειναι καθαροι ευγενικοι περιποιημενοι δινουν κατι περισσοτερο συνηθως...Α ναι;