Νέα

Βέροια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dalli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 971
  • Εμφανίσεις 152K
  • Tagged users Καμία

Tiramolas21

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2021
Like
340
Πόντοι
21
Επειδη σκεφτομαι να επισκεφτο τα σκαλακια αυτες της μερες ξερει κανεις ποια κοπελα ειναι τωρα εκει;

Εγγρ.
31 Ιαν 2021
Like
241
Πόντοι
21
Επειδη σκεφτομαι να επισκεφτο τα σκαλακια αυτες της μερες ξερει κανεις ποια κοπελα ειναι τωρα εκει;
Είναι αυτή που έγραψα πριν τρία μηνύματα, πιστεύω ότι αξίζει να την επισκεφθείς, είναι η πιο νέα από όλες στην Βέροια, ψηλή 1.80 έτσι εκτίμησα , του γάλακτος η επιδερμίδα, όχι χοντρή αλλά με πιασίματα εκεί που πρέπει...με αλλά λόγια αρχοντογυναικα.
Πάρε το καλό πρόγραμμα και καλά θα περάσεις, έτσι νομίζω με βάση την δική μου εμπειρία.
Εσύ βέβαια μπορεί να θέλεις κάτι άλλο ...
Όπως βολεύεται ο καθένας μας !

Tiramolas21

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2021
Like
340
Πόντοι
21
Είναι αυτή που έγραψα πριν τρία μηνύματα, πιστεύω ότι αξίζει να την επισκεφθείς, είναι η πιο νέα από όλες στην Βέροια, ψηλή 1.80 έτσι εκτίμησα , του γάλακτος η επιδερμίδα, όχι χοντρή αλλά με πιασίματα εκεί που πρέπει...με αλλά λόγια αρχοντογυναικα.
Πάρε το καλό πρόγραμμα και καλά θα περάσεις, έτσι νομίζω με βάση την δική μου εμπειρία.
Εσύ βέβαια μπορεί να θέλεις κάτι άλλο ...
Όπως βολεύεται ο καθένας μας !
Βυζι κωλο καλο;

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
31 Ιαν 2021
Like
241
Πόντοι
21
Βυζί μεγάλο, όχι όμως υπερβολικό, η βαρύτητα πάντως κάνει την δουλειά της....κωλος όμορφος , καμία σχέση με ελληνικούς κώλους, η θέα από πίσω καυλωτικη...
Αυτά τα υποκειμενικά από εμένα.
Εσύ βέβαια μπορεί να βρεις το εν λόγω τεμάχιο καλύτερο η και χειρότερο !
Αναμένουμε κριτική, αν το τιμήσεις !
Με συναδελφικους χερσιτισμους !

Tiramolas21

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2021
Like
340
Πόντοι
21
Βυζί μεγάλο, όχι όμως υπερβολικό, η βαρύτητα πάντως κάνει την δουλειά της....κωλος όμορφος , καμία σχέση με ελληνικούς κώλους, η θέα από πίσω καυλωτικη...
Αυτά τα υποκειμενικά από εμένα.
Εσύ βέβαια μπορεί να βρεις το εν λόγω τεμάχιο καλύτερο η και χειρότερο !
Αναμένουμε κριτική, αν το τιμήσεις !
Με συναδελφικους χερσιτισμους !
Θα την τιμησω σιγουρα και θα γραψω εδω κριτικη απλα δεν ξερω ποτε οσο για εμφανιση μου ακουγετε αρκετα καλη ...

Tiramolas21

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2021
Like
340
Πόντοι
21
Απο την μαριαννα στο νησελι θεωρεις ειναι καλητερη ;

Εγγρ.
31 Ιαν 2021
Like
241
Πόντοι
21
Απο την μαριαννα στο νησελι θεωρεις ειναι καλητερη ;
Σαφώς καλύτερη, το πλεονέκτημα της Μαριάννας είναι η υπομονή βέβαια, αλλά μια δύο φορές αρκούν, προσωπικά σκοπεύω να πηγαίνω σκαλάκια για όσο καιρό θα είναι αυτή ...
Μου αρέσουν οι αρχοντογυναικες.... γούστα είναι αυτά φιλε μου...

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.475
Πόντοι
746
Σαφώς καλύτερη, το πλεονέκτημα της Μαριάννας είναι η υπομονή βέβαια, αλλά μια δύο φορές αρκούν, προσωπικά σκοπεύω να πηγαίνω σκαλάκια για όσο καιρό θα είναι αυτή ...
Μου αρέσουν οι αρχοντογυναικες.... γούστα είναι αυτά φιλε μου...
Βασικα ο Τιραμολα θελει οπως ειπα κ σε προηγουμενα μηνυματα....ενα χερι ξυλο συναδελφικο... Θα παω εκει κ θα τον πιασω απ τα αφτια κ θα τον γυρισω σε ολα...

Tiramolas21

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2021
Like
340
Πόντοι
21
Βασικα ο Τιραμολα θελει οπως ειπα κ σε προηγουμενα μηνυματα....ενα χερι ξυλο συναδελφικο... Θα παω εκει κ θα τον πιασω απ τα αφτια κ θα τον γυρισω σε ολα...
Γτ ρε θελω ξυλο χαχα τι εκανα ;

Εγγρ.
31 Ιαν 2021
Like
241
Πόντοι
21
Τωρα που εισαι μικρος κιολας πρεπει για να παρεις τον ισιο δρομο...
Σωστός ο Tiger ο Τρισμέγιστος !
Όπως και ο Ηρακλής που διάλεξε τον δρόμο της αρετής και όχι της κακίας έτσι και ο Tiger θα σε οδηγήσει στους ευσεβείς οίκους όπου και θα σωθεί η ψυχή σου !
Αλλιώς θα σε αναλάβω εγώ και θα σε οδηγήσω στο Άγιον όρος !

Με συναθλητικους χαιρετισμούς LE CARIOLEMAN

Tiramolas21

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2021
Like
340
Πόντοι
21
Σωστός ο Tiger ο Τρισμέγιστος !
Όπως και ο Ηρακλής που διάλεξε τον δρόμο της αρετής και όχι της κακίας έτσι και ο Tiger θα σε οδηγήσει στους ευσεβείς οίκους όπου και θα σωθεί η ψυχή σου !
Αλλιώς θα σε αναλάβω εγώ και θα σε οδηγήσω στο Άγιον όρος !

Με συναθλητικους χαιρετισμούς LE CARIOLEMAN
Τι παιδια ειστε εσεις χαχα

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.475
Πόντοι
746
Πριν παμε να πιουμε το τσιπουρακι μας αποψε....ερχεται η ιδεα για επισκεψη στον οικο στα σκαλακια. Με ορεξη ανηφοριζω....κλειστος. Με ορεξη κατηφορισα!.

Vaggosss

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2022
Like
74
Πόντοι
0
Καλησπέρα, Θα ήθελα μία ενημέρωση ποιον οίκο Εννοείται τα σκαλάκια?

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.475
Πόντοι
746
Εγγρ.
31 Ιαν 2021
Like
241
Πόντοι
21
Τι παιδια ειστε εσεις χαχα

Πριν παμε να πιουμε το τσιπουρακι μας αποψε....ερχεται η ιδεα για επισκεψη στον οικο στα σκαλακια. Με ορεξη ανηφοριζω....κλειστος. Με ορεξη κατηφορισα!.
Η πρωτοχρονιά φτάνει και οι οίκοι θα μείνουν μάλλον κλειστοί για μερικές μέρες.
Εξαίρεση αυτός της γριάς Νατάσσας, που και με ποιον να πάει η καψερή.
Θα τα πούμε λοιπόν μετά τις 3/1/23.
Καλή χρονιά και γαμιστερή να έχουμε !

Εγγρ.
31 Ιαν 2021
Like
241
Πόντοι
21
Καλησπέρα συναθλητές του ευγενούς αθλήματος των οίκων ανοχής !
Χρόνια πολλά και καλή χρονιά, με άφθονα ποιοτικά γαμησια..
Ποδαρικο σήμερα , για την νέα χρονιά, στα σκαλάκια.
Μου άνοιξε ολο χαρά η γνωστή ψηλή από τα προηγούμενα ποστ σοβιετικια, αγκαλιές στην είσοδο φιλάκια καλωσορίσματος και φυσικά είσοδος στο δωμάτιο.
Πρόγραμμα 50€ (έχει και 60€) αλλά η τσέπη είχε μόνο 50.
Χαρούμενη και καθόλου βιαστική απόλαυσα στάσεις, πιασίματα, μεγαλοπρεπή πίσω θέα κλπ ...τελικά θα ξανατιμηθει μόλις γεμίσει πάλι η τσέπη.
Μου αρέσουν οι μεγαλοπρεπείς κοπέλες πως να το κάνουμε δηλαδή..

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.475
Πόντοι
746
Καλησπέρα συναθλητές του ευγενούς αθλήματος των οίκων ανοχής !
Χρόνια πολλά και καλή χρονιά, με άφθονα ποιοτικά γαμησια..
Ποδαρικο σήμερα , για την νέα χρονιά, στα σκαλάκια.
Μου άνοιξε ολο χαρά η γνωστή ψηλή από τα προηγούμενα ποστ σοβιετικια, αγκαλιές στην είσοδο φιλάκια καλωσορίσματος και φυσικά είσοδος στο δωμάτιο.
Πρόγραμμα 50€ (έχει και 60€) αλλά η τσέπη είχε μόνο 50.
Χαρούμενη και καθόλου βιαστική απόλαυσα στάσεις, πιασίματα, μεγαλοπρεπή πίσω θέα κλπ ...τελικά θα ξανατιμηθει μόλις γεμίσει πάλι η τσέπη.
Μου αρέσουν οι μεγαλοπρεπείς κοπέλες πως να το κάνουμε δηλαδή..
Καλως τον συναγωνιστη. Καλη χρονια. Κ περασα χθες μια βολτιτσα μηπως ανοιξαν αλλα...Αφου λοιπον τα κοκκινα λαμπακια φωτιζουν κ παλι τους οικους τοτε ενας δρομος υπαρχει. Ερωτηση: Η αγαπητη μας κυρια πιστευω οτι στα προγραμματα διαθετει κ καποια σχετικη ανεση χρονου...κ το λεω γιατι αναφερεις οτι δεν ειναι βιαστικη. Εννοω οτι διαθετει λιγο περισσοτερο χρονο απο το απλο;;;

Εγγρ.
31 Ιαν 2021
Like
241
Πόντοι
21
Καλως τον συναγωνιστη. Καλη χρονια. Κ περασα χθες μια βολτιτσα μηπως ανοιξαν αλλα...Αφου λοιπον τα κοκκινα λαμπακια φωτιζουν κ παλι τους οικους τοτε ενας δρομος υπαρχει. Ερωτηση: Η αγαπητη μας κυρια πιστευω οτι στα προγραμματα διαθετει κ καποια σχετικη ανεση χρονου...
Εννοείται ότι έχεις άνεση χρόνου, τουλάχιστον μαζί μου ναι...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom