Αλεκος2
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 25
- Πόντοι
- 16
σοπα ραι πεκτυ.
αφτω οινε αιθνηκωσωσηαλυσμως?
καπος ετσοι. εχισ καπια καλιτερυ εξιγισοι
σοπα ραι πεκτυ.
αφτω οινε αιθνηκωσωσηαλυσμως?
ρε ελα απο το μαγαζι μου να σε βγαλω μια φωτο εχω δει ολεσ τισ ταινιεσ τουalvaro vitali ή πιερινο ή μπομπος. ιταλος κωμικος. τον εχω αβαταρ γιατι μοιαζουμε.
off topic
ρε ελα απο το μαγαζι μου να σε βγαλω μια φωτο εχω δει ολεσ τισ ταινιεσ του
εγω, γιατι???
Ρε συ αυτός που έχεις εσύ ποιός είναι;
ρε ελα απο το μαγαζι μου να σε βγαλω μια φωτο εχω δει ολεσ τισ ταινιεσ του
σιλβιοton αλλο τον ιταλο κωμικο πωσ τον λεγανε
σιλβιο
μεσαπω ρε φιλε και δεν εχω πολλες φωτογραφιες. χωρις να εχω καταλαβει ακομα γιατι, δεν εβγαζα φωτογραφιες. να φανταστεις δεν εχω ουτε μια προσφατη φωτογραφια. αλλα αμα γουσταρεις μπορω να ανεβασω μια απο τα γενεθλια μου οταν εγινα 18χρονων.
εχω κανει κατι πλαστικεσ και εχουνε βγει χαλια. θα τον γαμισω τον γιατρο ειπε οτι θα με κανει σαν τον πραν πιτ και με εκανε σα τα μουτρα τουNo particular reason...
νεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεμβορλοτο θα γινι οσ αλι κοσταντινι καναριδεσ
θα παρουμε ιλιακα καραβια να μασ μεταφερουν
ι γι θα σχιστι στα 6
ι λαι θα κανουν πολεμο οταν στι κοκινι χορα
γινετε του μονιου ο γαμοσ
αστιν αστερατοεσα να κιματιζι με μιλιταριστικι επαρσι
χροστανε κε τισ μιχαλουσ μετα τουσ πολεμουσ
εγιναν δολοφονι τον λαον για ενα πολεμο,
που μολισ πριν μια βδομαδα ι εκτιμιτεσ
αποφανθικαν οτι δεν ιπαρχι καμια πιθανοτιτα
να ινε κρεδισμενοσ για τισ πιπα
ο αραπισ προεδρασ μικροσ επινε σκανκι κε φραουλιτσασ ,
γιαφτο ακοθι τζον λενον με το γινεκακι
κε αποκλιετε να κανι πολεμο
γιαφτο τον αγαπο
σασ γαπο ολουσ
καλι σασ κσεκουρασι
αβριο ερανοσ να στισουμε χαλκινο αγαλμα του κοστακι μπουλι δαμαλου
που κριθικε ο πιο αποτιχιμενοσ πρωθυπουργος τισ ελινικισ στοριασ
αντε για κε καλα μιαλα
ο πατερας του εθνικου σταρ
έστω οτι ακολουθώ τη συλλογιστική σου.
από τη μια βλέπω τους φορτηγατζήδες και καβλώνω που την πέφτουν στο γαμωκράτος από την ΑΛΛΗ ΔΕ ΒΛΕΠΩ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥΣ.
Σήμερα οι φερόμενοι ως υπουργοί μόνο πίπες δεν τους έκαναν με αυτά που τους πρότειναν.
Αλλά οι κύριοι είναι ανένδοτοι.
Η δεν αλλάζετε τίποτα ή πόλεμο.
Ε μπουζού να τελειώνουμε. Μιλάνε για χούντα αυτοί που φέρονται με τον πιό φασιστικό τρόπο απέναντι στην υπόλοιπη κοινωνία και μάλιστα ανακοινώνοντας απεργία ΕΠΙΤΗΔΕΣ μέσα στον Αύγουστο για να γαμήσουν ΚΩΛΟΥΣ.
Να δούμε λοιπόν κύριε τρύπα εάν αντέχει η τρύπα τους....
και 10 μαιμου αδειεσ 27 το συνολοΦορτηγατζηδες σχημα λογου ε..? γιατι οπως δειχνει, το εργο το τρεχουν αυτοι που θιγονται αμεσα τα συμφεροντα τους.. τουτεστιν? μεγαλοιδιοκτητες φορτηγων = 10-15 φορτηγα ο καθενας, που θα χασουν το καθεστως των μαυρων που παιζει μεχρι σημερα σε ολες τις συναλλαγές τους.. απο το κρατος/φορολογια μεχρι τη μισθοδοσια των οδηγων που τους πανε πιπα κολο για 7 κατοσταρικα το μηνα.
..including Γ.Τζωρτζάτος ακα [Πρόεδρος Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Φορτηγών Δημόσιας Χρήσης] που εχει 17 φορτηγα στην ιδιοκτησια του αυτη τη στιγμη.
Τωρα οσον αφορα τους υπολοιπους (υποκινουμενους) απο τους < παραπανω εργατοπατερες ιδιοκτητες> με 1 αδεια που ειναι και οδηγοι οι ιδιοι στα φορτηγα τους, αυτους ναι τους καταλαβαινω..