lucky_striker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 4
- Πόντοι
- 616
φιλαι το εποιπλα το ε γραφαιται μαι ΑΙ
Αίνα λάθως αίκανα, αική κώλοισαις?
φιλαι το εποιπλα το ε γραφαιται μαι ΑΙ
χαχαχαχαααΝε ραι! Που χαληαίσε αισοί?
ΖΥΤΟ ΤΩ ΑΙΘΝΩΣ
ΖΥΤΟ Ο ΣΤΡΑΤΩΣ
ΖΥΤΟ ΤΑ ΚΕΝΟΥΡΗΑ ΜΑΣ ΕΠΟΙΠΛΑ !!!!! (που λέει κι ο τζιμάκος...)
ΣΙΓΝΟΜΙΑίνα λάθως αίκανα, αική κώλοισαις?
Νε ραι! Που χαληαίσε αισοί?
ΖΥΤΟ ΤΩ ΑΙΘΝΩΣ
ΖΥΤΟ Ο ΣΤΡΑΤΩΣ
ΖΥΤΟ ΤΑ ΚΕΝΟΥΡΗΑ ΜΑΣ ΕΠΟΙΠΛΑ !!!!! (που λέει κι ο τζιμάκος...)
Με ποιά λογική να ελπίζω ότι οι μεταφορές όταν απελευθερωθούν θα είναι στυλ Vodafone-Wind (ανταγωνιστικά) και όχι Hellenic Seaways-Blue Star (καρτέλ)?
Στην ελλάδα είμαστε. Οι μόνοι τομείς που λειτούργησε (όσο λειτούργησε τελος πάντων) ο ανταγωνισμός με τελικό όφελος του καταναλωτή είναι τηλεπικοινωνίες και εμπόριο ηλεκτρονικών.
Κατά τα άλλα από ελεύθερη αγορά έχουμε φάει καλά:
Στη βενζίνη.
Στα σούπερ μάρκετ και στα είδη διατροφής γενικά (που είναι και ΒΑΣΙΚΑ ρε πούστη μου).
Στα ιδ. νοσοκομεία
Στις θαλάσσιες μεταφορές (εκτός κρήτης - ιταλίας)
Στις αεροπορικές μεταφορές
Στο τουρισμό που κλαίγεται αλλά δεν μας λένε γιατί πληρώνουμε τα τριπλά από τους ξένους στο ίδιο κατάλυμμα.
Με ποιά λογική να ελπίζω ότι οι μεταφορές όταν απελευθερωθούν θα είναι στυλ Vodafone-Wind (ανταγωνιστικά) και όχι Hellenic Seaways-Blue Star (καρτέλ)?
περσονα μαλακιες γραφεις..
προφανως εχεις μπουκωσει απο την ελλειψη τρυπεροθεαματος..
κανονισε να σε σκι..
Και ποιος σου είπε ότι στην κινητή λειτουργεί ο ελεύθερος ανταγωνισμός;
Ξέρεις πόσες καταδίκες έχουν πέσει από την ΕΕ για εναρμονισμένες πρακτικές;
Μέχρι και ανώτατες τιμές έβαλαν στο roaming γιατί το πράγμα είχε παραγίνει.
Το πρόβλημα δεν λύνεται με την απελευθέρωση, όσο και να κρυβόμαστε πίσω απ' το δάκτυλο μας.
Όσο δεν υπάρχει καταναλωτική συνείδηση (και δεν εννοώ μόνο τον τελικό καταναλωτή) και ελεγκτικοί μηχανισμοί θα πληρώνουμε καπέλα σαν μαλάκες.
Σκέψου ότι τώρα γίνεται η πρώτη δίκη για καρτέλ, και μάλιστα στο χώρο του... ξενόγλωσσου βιβλίου.
Κάτι το οποίο θυμάμαι από τότε που εγώ έκανα ξένες γλώσσες (δηλαδή εδώ και 20 χρόνια...)
αααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..μέσαααααααααααααααααααααααααααααα μόλις βρω μπεζίνα όμως.... ααααααααααχαχχαχαχααχαχαχαχα
αααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
βρηκες δικαιολογια στρακι???
παλι σε τρεχει η αρραβωνιαρα στα πεθερικα σου???
αντε γαμησου & εσυ..
Σε πειραξε ο περσονοκαυλας? Μην του δνεις σημασια εχει περιοδο το μωρο μου....παντωσ ρε μαλακα δεν σου ειπα οτι δεν κανουν πισω και με βριζεισ
οχι ρε κουμπαρε ο αλλοσ ? ο πλεΣε πειραξε ο περσονοκαυλας? Μην του δνεις σημασια εχει περιοδο το μωρο μου....
δεν εχουν και τιποτα να χασουν..το πανε μεχρι τελους και οτι καταφερουν..παντωσ ρε μαλακα δεν σου ειπα οτι δεν κανουν πισω και με βριζεισ
ναι ρε αυτο προσπαθω να του εξηγισω οτι ειναι αποφασισμενοι ..παντωσ βρικα ενα βενζιναδικο στη λενορμαν και δεν εβαλαδεν εχουν και τιποτα να χασουν..το πανε μεχρι τελους και οτι καταφερουν..
aλέκο έχεις απίστευτη φωτό για άβαταρ
ποιός είναι?