Επισκέπτης
Ποτέ δεν έχω διαβάσει οδηγητή.
Έχω παίξει και φάπες με κνίτες..
αυτό βέβαια δεν σε τιμά.
τωρα θα σου εβαζα το αποστπασμα του ΠΠου, αυτο για τα φασιστακια που ολα τα μετρανε σεξιστικα κλπ αλλα εχε χαρη που εχω τις καλες μου...Μασούρι για το κωλαράκι σου..
αυτό φαίνεται ότι θα είναι το επόμενο μέτωπο
ΔΕΗ
αυτό βέβαια δεν σε τιμά.
αυτό βέβαια δεν σε τιμά.
τωρα θα σου εβαζα το αποστπασμα του ΠΠου, αυτο για τα φασιστακια που ολα τα μετρανε σεξιστικα κλπ αλλα εχε χαρη που εχω τις καλες μου...
και ποιοι να πληρωνονται ενα ΦΟΡΤΗΓΟ ΦΡΑΓΚΑ;Γιατί ρε μάγκες ντε και καλά επειδή σπουδάσατε πρέπει να πληρώνεστε και ένα φορτηγό φράγκα?
αυτο λες?το αντίστοιχο αναρχικό - αντιεξουσιαστικό έντυπο
Πράγματι... Ο ξυδοραρμός ατόμων με ειδικές ανάγκες είναι άσχημο πράμα...
Τί θυμήθηκες ρε τύπε;
Οχι ας τα παιρνουν οι αλβανοι υδραυλικοι και οι φορτηγατζηδες με το μεγαλο νυχι στο μικρο δαχτυλοΓιατί ρε μάγκες ντε και καλά επειδή σπουδάσατε πρέπει να πληρώνεστε και ένα φορτηγό φράγκα?
εργατικη αλληλεγγυη......Καλά ντε, δεν σε είπαμε και καμπούρη...
Αν όχι οδηγητή, το αντίστοιχο αναρχικό - αντιεξουσιαστικό έντυπο - στα περίπτρα των βπ δεν μας φέρνανε τέτοια πράματα και δεν ξέρω πώς το λένε!
Πράγματι... Ο ξυδοραρμός ατόμων με ειδικές ανάγκες είναι άσχημο πράμα...
Τί θυμήθηκες ρε τύπε;
ο αλλος αρχισε κυρια!ρε μαγκες δεν εχετε βαρεθει να γινεστε καραγκιοζηδες και να καταστρεφετε ολες τις συζητησεις για τα προσωπικα σας κομπλεξ ?
εργατικη αλληλεγγυη......
Γι΄αυτό είχαμε και επιστράτευση μετά από την τεράστια απεργία των... 2 ημερών. Ούτε δικαστική απόφαση δεν πρόλαβε να βγει.
Σου λέει, μην τους έχουμε και όλους μαζί. Άσε που αν κατέβουν οι διακόπτες δεν θα μπορούν τα φερέφωνα να κάνουν παιχνίδι.
γιατις;για ποιο λεγαμε;Αυτό ήταν οσετζήδικο ρε άσχετε...
Γιατί ρε μάγκες ντε και καλά επειδή σπουδάσατε πρέπει να πληρώνεστε και ένα φορτηγό φράγκα?
δηλαδη αυριο μαναρια μου θα βαλουμε βενζινη ;