Νέα

Βενζίνα ρε!!!!!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 75K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
E ναι. Εγω αυτο ειχα υπ'οψην  μεχρι τωρα. Αν μιλαμε συγκεκριμμενα για ιδιοτητα στα πλαισια ενος κρατικου μηχανισμου, βεβαια, και οχι φιλοσοφικα. Εκει εχω αλλη αποψη :grin:

Κι όμως...
Την ιδιότητα του έλληνα πολίτη την έχεις από τη γέννησή σου, με τις προβλέψεις- περιορισμούς του κώδικα περί ιθαγένειας...
Και αυτή η ιδιότητα πάει πακέτο με δικαιώματα και υποχρεώσεις.
Κάποια επαγγέλματα έχουν περιορισμούς που επιβάλει η φύση του επαγγέλματος αλλά αυτοί που τα ασκούν δεν είναι λιγότερο πολίτες από τους υπόλοιπους.
Ο νόμος ορίζει πότε κάποιος χάνει τα πολιτικά του δικαιώματα, κατά κανόνα λόγω ποινικών καταδικών...

Αν τώρα κάποιοι θέλουν να στοχοποιήσουν συγκεκριμένες κατηγορίες πολιτών ως θεμιτούς στόχους τρομοκρατικών επιθέσεων με το σκεπτικό ότι δεν είναι πολίτες (κατά ορισμένους από αυτούς δεν είναι και άνθρωποι) αλλά κάτι άλλο (τσέοι, καραβανάδες, σεκιουριτάδες, εσχάτως και τραπεζοϋπάλληλοι), ας βρουν άλλη δικαιολογία για τις πράξεις τους.

Επισκέπτης
Κι όμως...
Την ιδιότητα του έλληνα πολίτη την έχεις από τη γέννησή σου, με τις προβλέψεις- περιορισμούς του κώδικα περί ιθαγένειας...
Κάποια επαγγέλματα έχουν περιορισμούς που επιβάλει η φύση του επαγγέλματος αλλά αυτοί που τα ασκούν δεν είναι λιγότερο πολίτες από τους υπόλοιπους.
Ο νόμος ορίζει πότε κάποιος χάνει τα πολιτικά του δικαιώματα, κατά κανόνα λόγω ποινικών καταδικών...

Αν τώρα κάποιοι θέλουν να στοχοποιήσουν συγκεκριμένες κατηγορίες πολιτών ως θεμιτούς στόχους τρομοκρατικών επιθέσεων με το σκεπτικό ότι δεν είναι πολίτες (κατά ορισμένους από αυτούς δεν είναι και άνθρωποι) αλλά κάτι άλλο (τσέοι, καραβανάδες, σεκιουριτάδες, εσχάτως και τραπεζοϋπάλληλοι), ας βρουν άλλη δικαιολογία για τις πράξεις τους.

Εγω δεν θελω να πληξω κανεναν. Απλα ειχα υποψην μου , οτι οντως οι αστυνομικοι , οπως και οι στρατιωτικοι δεν ειναι στην ιδια κατηγορια με τους υπολοιπους πολιτες. Οχι?

Επισκέπτης
Μου κάνεις πρόταση στράκο, ε; Έλα, μην ντρέπεσαι, οι δυο μας είμαστε...
Σέβομαι την ιδιαιτερότητά σου αλλά δυστυχώς (για σένα) εκτός από φασιστοεθνίκι, είμαι και ετεροφυλόφιλος...

Υ/γραφο: Έχεις χαιρετίσματα από Δαλούκα...

Δε σου κάθομαι εγώ μωρή μπαλότσα..

Υ.Γ. Τα χαιρετίσματα :pipa3: :pipa3: του Μέσι έχεις

alieniGeneris

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Κι όμως...

τι επαγγέλλεσθε κύριος;

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Εχεις υπ'οψη σου κατι που λεγεται ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΩΝ?

Όχι...Είμαι σίγουρος όμως ότι θα μου το μάθεις εσύ...
Μετά την αποκάλυψη ότι οι στρατιωτικοί και οι τσέοι δεν έχουν την ιδιότητα του πολίτη, είμαι έτοιμος να μάθω και άλλα.
Θα ήταν προτιμότερο να πεις βέβαια ότι κάνεις μια στρεβλή ερμηνεία της συνθήκης της γενεύης περί στρατιωτικών στόχων και άμαχου πληθυσμού εν καιρώ ειρήνης για να δικαιολογήσεις τις δολοφονίες και τις επιθέσεις εναντίον τους αν και κατ'΄εσέ κάθε ταξικός εχθρός είναι θεμιτός στόχος και να σταματήσεις να το παίζεις Μανιτάκης ή Χρυσόγονος.
Τσέοι και καραβανάδες έχουν την ιδιότητα του πολίτη με συγκεκριμένους περιορισμούς κάποιοων πολιτικών ιδκαιωμάτων που απορρέουν από τη φύση της δουλειάς τους, όπως και οι δικαστικοί, οι δημόσιοι υπαλλληλοι, οι διπλωμάτες, ακόμη και οι χασοδίκες.
Τα σώματα ασφαλείας αποτελούν θεμιτό στόχο μόνο εν καιρώ πολέμου και μόνο από στρατιωτικό σώμα ή ομάδα που έχει στρατιωτική οργάνωση, ιεραρχία κτλ και δρα ως τέτοιο.

Μαθήματα τέλος.
Τελεία.

Επισκέπτης
Μαθήματα τέλος.
Τελεία.
Διαφορετικες ταυτοτητες...
Διαφορετικος ποινικος κωδικας...
Απαγορευση να πολιτευονται...

Και για απαντηση ο ισιος λεει για το αυτοφωρο των δικηγορων,και για την απαγορευση στους ΔΥ να ειναι υπαλληλοι στον ιδιωτικο τομεα...

Για γελια...

Επισκέπτης
Όχι...Είμαι σίγουρος όμως ότι θα μου το μάθεις εσύ...
Μετά την αποκάλυψη ότι οι στρατιωτικοί και οι τσέοι δεν έχουν την ιδιότητα του πολίτη, είμαι έτοιμος να μάθω και άλλα.
Θα ήταν προτιμότερο να πεις βέβαια ότι κάνεις μια στρεβλή ερμηνεία της συνθήκης της γενεύης περί στρατιωτικών στόχων και άμαχου πληθυσμού εν καιρώ ειρήνης για να δικαιολογήσεις τις δολοφονίες και τις επιθέσεις εναντίον τους αν και κατ'΄εσέ κάθε ταξικός εχθρός είναι θεμιτός στόχος και να σταματήσεις να το παίζεις Μανιτάκης ή Χρυσόγονος.
Τσέοι και καραβανάδες έχουν την ιδιότητα του πολίτη με συγκεκριμένους περιορισμούς κάποιοων πολιτικών ιδκαιωμάτων που απορρέουν από τη φύση της δουλειάς τους, όπως και οι δικαστικοί, οι δημόσιοι υπαλλληλοι, οι διπλωμάτες, ακόμη και οι χασοδίκες.
Τα σώματα ασφαλείας αποτελούν θεμιτό στόχο μόνο εν καιρώ πολέμου και μόνο από στρατιωτικό σώμα ή ομάδα που έχει στρατιωτική οργάνωση, ιεραρχία κτλ και δρα ως τέτοιο.

Μαθήματα τέλος.
Τελεία.
Ποσο μα ποσο ηλιθιος και κουτοπονηρος μπορει να εισαι...

Νομιζεις ΒΛΑΚΑ οτι εγω θελω να το παω εκει και με το μυαλο σου επλασες και ολοκληρο σεναριο για το που θα οδηγησω την κουβεντα...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Διαφορετικες ταυτοτητες...
Διαφορετικος ποινικος κωδικας...
Απαγορευση να πολιτευονται...

Και για απαντηση ο ισιος λεει για το αυτοφωρο των δικηγορων,και για την απαγορευση στους ΔΥ να ειναι υπαλληλοι στον ιδιωτικο τομεα...

Για γελια...

Δικαίωμα εκλέγειν, ίδια ΠΟΛΙΤΙΚΑ δικαστήρια, ίδιες δημόσιες υπηρεσίες τους εξυπηρετούν (εφορίες, δήμοι κτλ)...
Φυσικά ο Υ/Π κάνει την πάπια για το γεγονός ότι και άλλες επαγγελματικές ομάδες έχουν περιορισμούς σε διάφορα δικαιώματα που απορρέουν από τη φύση του επαγγελματός τους...

Πράγματι για γέλια.

Ποσο μα ποσο ηλιθιος και κουτοπονηρος μπορει να εισαι...

Νομιζεις ΒΛΑΚΑ οτι εγω θελω να το παω εκει και με το μυαλο σου επλασες και ολοκληρο σεναριο για το που θα οδηγησω την κουβεντα...

Έχεις καρφωθεί ουκ ολίγες φορές ποστάροντας μετά από θάνατο τσέου ή καραβανά...
Η δε κουτοπονηριά ότι ο τσέος δεν είναι πολίτης αλλά "σώμα ασφαλείας" όποτε μπορούμε να του πετάμε μπουκάλια, σφαίρες και βομβες και αν πάθει κάτι, ε, όσοι ζουν με το σπαθί πεθαίνουν με το σπαθί, αγγίζει τα όρια του υφέρποντος κρετινισμού.

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
αν ρωτησουμε εναν στρατιωτικο αν ειναι πολιτης, τι απαντηση θα δωσει?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom