Νέα

Βενζίνα ρε!!!!!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 75K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

politis2

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
"Στείλτε μας φωτογραφίες στο info@newsit.gr από τα πρατήρια που έχουν τιμές πάνω από το πλαφόν"

Βρήκε δουλειά ο Εισαγγελάτος!  :2funny:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Διαφωνεί κανείς??

Μερικοι...

Ο ισιος π.χ. ομιλησε εχθες περι ενστολων πολιτων-αναφερομενος σε αστυνομικους.

Πράγματι διαφωνώ...
Τσέοι και καραβανάδες μια χαρά ψηφίζουν και έχουν δικαιώματα και υποχρεώσεις όπως όλοι οι πολίτες...
Αν λόγω επαγγέλματος υπάρχουν κάποιες εξαιρέσεις και ειδικότερες ρυθμίσεις (για στρατιωτικούς κυρίως) δεν σημαίνει ότι χάνουν την ιδιότητα του πολίτη (για να γίνουν τι άραγε; )
Στην τελική δικαστές και δικηγόροι δεν περνάνε αυτόφωρω, οι δυ υπάγονται σε ειδικό καθεστώς βάσει δημοσιουπαλληλικού κώδικά και οι δικαστικοί επιμελητές μπορούν με τα κατάλληλα έγγραφα να μπουκάρουν παντού...
Μήπως δεν είναι και αυτοί πολίτες

Επισκέπτης
Στην τελική δικαστές και δικηγόροι δεν περνάνε αυτόφωρω, οι δυ υπάγονται σε ειδικό καθεστώς βάσει δημοσιουπαλληλικού κώδικά και οι δικαστικοί επιμελητές μπορούν με τα κατάλληλα έγγραφα να μπουκάρουν παντού...
Μήπως δεν είναι και αυτοί πολίτες

Την παλεύεις??

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.350
Πόντοι
22.785
Είναι γεγονός???
Αλλά τι θα βγει???
Ώρες ώρες νιώθω ότι ίσως και να είμαι ο μόνος που νοιάζεται για το χάλι αύτής τη χώρας!.. Αλλά τί μπορώ να κάνω για να τη σώσω????
Να ψηφίσω Λεβέντη στις έπόμενες εκλογές????????????????

Να πω της άγλαΐας να μου φέρει ένα δίκαννο και νά αρχίσω να πυροβολώ άδιακρίτως?...
Ή μήπως να άρχίσω να σκάβω με τα χέρια μου τήν πλατεία στο Σύνταγμα μπάς και βρω λίγη βενζίνη για να πάω να γαμήσω μέ τήν καταραμένη κάψα πού έχω ????

ΔΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΣΣΣΣΣΣΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!!!!!!!!!

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
το καλύτερο είναι πάντως που τη νοθεύουνε τη βενζινούλα....
και την πληρώνεις ακριβά και χαλάς το τουτού σου....
ολα μια χαρά

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.479
Πόντοι
2.606
εχω ψηφισει βεργη αβαδιστα τοτε που κυκλοφορουσε με την τσαπου εξω και ελεγε-ΤΣΙΛΕΡ ελα να τον παρεις-αλλα χρονια τοτε βεβαια.Μετα γιναμε και κουμπαροι... :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom