gabadoo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Τσιτωμένος είσαι..
Έλα πες την αλήθεια,θέλει η Μενεγάκη ν'αναλάβεις το διαζύγιο??
Oχι
Την διαχειριση της ακινητης περιουσιας της....
Τσιτωμένος είσαι..
Τσιτωμένος είσαι..
Oχι
Την διαχειριση της ακινητης περιουσιας της....
Πως με πιάνεις και ας με ξέρεις τόσο λίγο!
Θέλει βασικά να αναλάβω την ίδια αλλά δεν τα βρίσκουμε στο θέμα των παιδιών της- σιγά μην τα φορτωθώ!
Δεν ξερεις τι λες...Πράγματι διαφωνώ...
Τσέοι και καραβανάδες μια χαρά ψηφίζουν και έχουν δικαιώματα και υποχρεώσεις όπως όλοι οι πολίτες...
Αν λόγω επαγγέλματος υπάρχουν κάποιες εξαιρέσεις και ειδικότερες ρυθμίσεις (για στρατιωτικούς κυρίως) δεν σημαίνει ότι χάνουν την ιδιότητα του πολίτη (για να γίνουν τι άραγε; )
Στην τελική δικαστές και δικηγόροι δεν περνάνε αυτόφωρω, οι δυ υπάγονται σε ειδικό καθεστώς βάσει δημοσιουπαλληλικού κώδικά και οι δικαστικοί επιμελητές μπορούν με τα κατάλληλα έγγραφα να μπουκάρουν παντού...
Μήπως δεν είναι και αυτοί πολίτες
Δεν ξερεις τι λες...
Ενα απλο πραμα θα σου πω,και μονο...
Ξερεις κανεναν στρατιωτικο(εν ενεργεια εννοειται)που να ειναι μελος καποιου Κομματος?
Μελος απλα,οχι να πολιτευεται...
Τι θα ειναι δλδ.?Ολιγον μελη του ΠΑΣΟΚ,η της ΝΔ?Τι; Ακόμη και μέλη απαγορεύεται να είναι; Άλλο εάν απαγορεύεται να συστήσουν συνδικάτο. Καλά δε μιλάμε για να πολιτευτούν. Εκεί πρέπει να αποστρατευτούν. Άλλά... ούτε καν μέλη;
Τι θα ειναι δλδ.?Ολιγον μελη του ΠΑΣΟΚ,η της ΝΔ?
ΑΛΛΟ αυτο,το να εχει ο καθενας(αρα και οι στρατιωτικοι)συγκεκριμενες πολιτικες τοποθετησεις/συμπαθειες.Άρα Κουρής, Αποστολάκης που μου έρχονται στο μυαλό από Πα.Σο.Κ ήταν ανεπισήμως υποστηριχτές χωρίς να είναι μέλη...
Και Χηνοφώτης επίσης...
Most likely, on second thoughts...
Άρα Κουρής, Αποστολάκης που μου έρχονται στο μυαλό από Πα.Σο.Κ ήταν ανεπισήμως υποστηριχτές χωρίς να είναι μέλη...
Και Χηνοφώτης επίσης...
Most likely, on second thoughts...
Δεν ξερεις τι λες...
Ενα απλο πραμα θα σου πω,και μονο...
Ξερεις κανεναν στρατιωτικο(εν ενεργεια εννοειται)που να ειναι μελος καποιου Κομματος?
Μελος απλα,οχι να πολιτευεται...
Μας δουλεύουν οι βενζινοπώλες. Άκου "αγοράζουν ακριβότερα από το πλαφόν". Αφήστε τα σάπια. Οι μέρες σας τελείωσαν!!!!!! Πως γίνεται πρωτού ξεκινήσει η απεργία τα περισσότερα βενζινάδικα να πουλάνε έως και 1,440 και μετά να βάζουν 1,473? Μήπως κερδίζουν κ από πάνω? Τον πούλο. Ευτυχώς έχω αγοράσει ωραίο ποδηλατάκι για τις δουλείες εντός πόλης. Κάτι γλιτωνω.
Ρε παπάρα,έλεος..Όχι, δεν ξέρω...
Όπως επίσης δεν ξέρω και κανέναν δικαστικό να είναι μέλος κόμματος...
Μήπως και οι δικαστικοί δεν είναι πολίτες;
Ορισμένα επαγγέλματα έχουν ιδιαίτερα δικαιώματα αλλά και απαγορεύσεις..
Από τους δικηγόρους που δεν παιρνάνε αυτόφωρο μέχρι τους δυ που δεν μπορούν να είναι έμποροι ή να κατέχουν θέση στον ιδιωτικό τομέα, συμβαίνει παντού.
Αυτό δεν σημαίνει ότι όλοι αυτοί παυουν να είναι πολίτες.
Απλό είναι.
Ρε παπάρα,έλεος..
Μην επειμένεις στη μαλακία αυτή.
Ο πολίτης έχει αστυνομική ταυτότητα..
Τέλος..
Η ιδιότητα του πολίτη εξαρτάται από τι έγγραφα έχεις για να αποδεικνύεις την ταυτότητά σου;
Ευτυχώς δεν είμαι ο μόνος που δεν την παλεύει...
Η ιδιότητα του πολίτη εξαρτάται από τι έγγραφα έχεις για να αποδεικνύεις την ταυτότητά σου;
Δε γαμείς,έτσι?
Πες την αλήθεια δε μας ακούει κανείς..