alieniGeneris
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Εδώ παίζετε "ΤΑ ΜΗΛΑ" ή απαντάτε σε ερωτήσεις;πηγουλα θες?;)
Εδώ παίζετε "ΤΑ ΜΗΛΑ" ή απαντάτε σε ερωτήσεις;πηγουλα θες?;)
Ετυμολογία παρακαλώ.
Εχεις υπ'οψη σου κατι που λεγεται ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΩΝ?
μπατσεοι τσεοι θα ελεγα αλλα δεν κοβω και το λαιμουδακι μου
εγω και ο ισιος παιζουμε με κορωνες και σβαστιγκες, οι λοιποι παιζουνε με πακηδες (μη μου πεις οτι θες και γιαυτη τη λεξη πηγουλα?)Εδώ παίζετε "ΤΑ ΜΗΛΑ" ή απαντάτε σε ερωτήσεις;
ερωτηση προς απλυτους αριστερομαλακες:
κατα τα λεγομενα σας, οποιος υπηρετει σε σωματα ασφαλειας, στρατο κλπ κλπ ΔΕΝ θεωρειται πολιτης
οποιος δεν εχει υπηρετησει τη θητεια του θεωρειται πολιτης?
ντάκος;
Ελληνικά είπαμε.
Ρε ίσιε,να σε ρωτήσω κάτι.
Ένας ντάκος την πίνει και σουγιαδιάζει δυό-τρεις.
Ερώτηση πρώτη.
Ποιο δικαστήριο θα τον δικάσει?
Σε λίγο η δεύτερη ερώτηση.
Εδώ παίζετε "ΤΑ ΜΗΛΑ" ή απαντάτε σε ερωτήσεις;
εγω και ο ισιος παιζουμε με κορωνες και σβαστιγκες, οι λοιποι παιζουνε με πακηδες (μη μου πεις οτι θες και γιαυτη τη λεξη πηγουλα?)
εξαιρειται η ερι που ειναι λυσσαρα και παιζει μονο με πουτσες!
να πω να πω?Ζήλεψε τη δόξα του Κοεμτζή, ε;
Στο στρατοδικείο/ ναυτοδικείο / αεροδικείο πάει...
Να κάνω μια ερώτηση και γω;
Ένας τσέος έχει ένα σπίτι και το έχει νοικιάσει...
Ο τυπάκος δεν πληρώνει το νοίκι του...
Σε ποια δικαστήρια θα πάει ο τσέος για να τον διώξει;
Και η αντίστροφη όψη...
Ο τσέος είναι αυτός που δεν πληρώνει το νοίκι...
Ο σπιτονοικοκύρης σε ποια δικαστηρια τον ενάγει;
Πάκηδες
Τσέοι
Ντάκοι
Αριστερομαλάκες
Φασιστοχουντικοεθνίκια
Λαμπρός ιστοχώρος για μεταπτυχιακό ψυχολογίας.
Υ/Π, Μπερδευεις την πολιτική ως συμμετοχή στα κοινά και την ιδιότητα του πολίτη ως φορέα δικαιωμάτων και υποχρεώσεων.
Απο κει και πέρα, τα δυο βασικά πολιτικά δικαιώματα είναι το εκλέγειν και το εκλέγεσθαι...
Και τελευταία φορά που κοίταξα, οι καραβανάδες ψήφιζαν.
Δικαίωμα εκλέγεσθαι δεν έχουν και οι δικαστικοί, όσο είναι μέλη του σώματος... Ούτε μέλη σε σωματείο δεν μπορούν να γίνουν χωρίς άδεια. Το αυτό ισχύει και για τους διπλωμάτες.
Και ξαναρωτώ: Μήπως δεν είναι και αυτοί πολίτες, αφού έχεις θέσει σε κριτήριο ύψιστο τη δικαίωμα του εκλέγεσθαι που στρεβλά το ταυτίζεις με την ιδιότητα του πολίτη;
ΝΑΙ,πολιτικη ειναι ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ στα κοινα και δικαιωμα εκλεγειν και εκλεγεσθαι.Υ/Π, Μπερδευεις την πολιτική ως συμμετοχή στα κοινά και την ιδιότητα του πολίτη ως φορέα δικαιωμάτων και υποχρεώσεων.
Απο κει και πέρα, τα δυο βασικά πολιτικά δικαιώματα είναι το εκλέγειν και το εκλέγεσθαι...
Και τελευταία φορά που κοίταξα, οι καραβανάδες ψήφιζαν.
Ο λογος ειναι απλος,απλουστατος.Δικαίωμα εκλέγεσθαι δεν έχουν και οι δικαστικοί, όσο είναι μέλη του σώματος... Ούτε μέλη σε σωματείο δεν μπορούν να γίνουν χωρίς άδεια. Το αυτό ισχύει και για τους διπλωμάτες.
Και ξαναρωτώ: Μήπως δεν είναι και αυτοί πολίτες, αφού έχεις θέσει σε κριτήριο ύψιστο τη δικαίωμα του εκλέγεσθαι που στρεβλά το ταυτίζεις με την ιδιότητα του πολίτη;
να πω να πω?
1. δεν τον παει πουθενα γιατι ειναι τσεος και δεν εχει δικαιωματα
2. ο ιδιοκτητης τον πυρπολει και καιει και αυτον και την οικογενεια του ανευ ευθυνων συμφωνα με αποφαση της ολομελειας του αυτοδιαχειριζομενου στεκιου "ο γλιτσας" κατω πετραλωνων
Ερώτηση δεύτερηΖήλεψε τη δόξα του Κοεμτζή, ε;
Στο στρατοδικείο/ ναυτοδικείο / αεροδικείο πάει...
Ισα Ισα. Λαμπρή δωρεάν επεξεργασία εν όψει.Αμα σε χαλάει, το log out είναι δωρεάν και δεν θα λείψεις σε κανέναν.