Νέα

Βενζίνα ρε!!!!!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 75K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
να πω να πω?

1. δεν τον παει πουθενα γιατι ειναι τσεος και δεν εχει δικαιωματα

2. ο ιδιοκτητης τον πυρπολει και καιει και αυτον και την οικογενεια του ανευ ευθυνων συμφωνα με αποφαση της ολομελειας του αυτοδιαχειριζομενου στεκιου "ο γλιτσας" κατω πετραλωνων

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:thumbsup: :thumbsup:

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
ΗΔΗ ασκουν εξουσια ως δικαστικοι,ΑΡΑ επειδη ισχυει η διακριση των εξουσιων,ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να ειναι μετεχουν ταυτοχρονως στο κοινοβουλιο.

Εσύ είσαι σίγουρος ότι δεν είσαι Φιλελεύθερος;  :grin:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Επιπλεον υπαγονται σε ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ποινικο κωδικα απο τους υπολοιπους-περιλαμβανομενων των δικαστικων και διπλωματων.
...

χαχαχα ελα ρε τυπε, υπαρχει στρατιωτικος ποινικος κωδικας και πολιτικος ποινικος κωδικας? για δωσε βιβλια  :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Υπάρχει υπάρχει.. ας προχωρησει αυτη η ενδιαφερουσα συζητηση  :)

Επισκέπτης

Επισκέπτης
ναι αμε  :dancing:

μηπως εννοεις Στρατιωτικο Κανονισμο ΣΚ ? παιχτη εγω ενα ποινικο κωδικα ξερω
Mπατσος δεν ειπαμε οτι εισαι?...Λογικο και επομενο ειναι να μην εχεις παει φανταρος και να τα μπλεκεις.

Κανονισμοι υπαρχουν πολλοι,ΣΠΚ ενας.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Mπατσος δεν ειπαμε οτι εισαι?...Λογικο και επομενο ειναι να μην εχεις παει φανταρος και να τα μπλεκεις.

Κανονισμοι υπαρχουν πολλοι,ΣΠΚ ενας.

ποιοι τοπαμε ρε ηλιθιε? θελεις να σε βαλω στη κατηγορια με τους μαλακες και σενα ε? σε χαλαγε ο τροπος που σε χειριζομουν μεχρι τωρα

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
ΝΑΙ,πολιτικη ειναι ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ στα κοινα και δικαιωμα εκλεγειν και εκλεγεσθαι.
Το ΜΟΝΟ δικαιωμα που εχουν οι στρατιωτικοι ειναι αυτο του εκλεγειν.
ΔΕΝ μπορουν να μετεχουν στα κοινα ΩΣ ΤΕΤΟΙΟΙ-ως στρατιωτικοι δλδ-,ΔΕΝ μπορουν να εκλεγουν σε κοινοβουλιο,ουτε να γινουν μελη της κυβερνησης ΩΣ ΤΕΤΟΙΟΙ.
Επιπλεον υπαγονται σε ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ποινικο κωδικα απο τους υπολοιπους-περιλαμβανομενων των δικαστικων και διπλωματων.
ΑΡΑ και ΔΕΝ ειναι πολιτες.Ο λογος ειναι απλος,απλουστατος.
ΗΔΗ ασκουν εξουσια ως δικαστικοι,ΑΡΑ επειδη ισχυει η διακριση των εξουσιων,ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να ειναι μετεχουν ταυτοχρονως στο κοινοβουλιο.

Πάμε πάλι....
Το επιχείρημα της διάκρισης μάλλον ενισχύει τη θέση μου παρά την αποδυναμώνει...
Τσέοι και ντάκοι είναι στον πυρήνα της εκτελεστικής εξουσίας- ο κρατικός μηχανισμός εν στενή εννοία.
Αν εκλέγονταν βουλευτές, θα είχαμε και πάλι σύγχυση εξουσιών.

Εξακολουθείς πάντως να μπερδεύεις την πολιτική ως συμμετοχή στα κοινά με την έννοια του πολίτη με την έννοια των δικαιωμάτων και των υποχρεώσεων έναντι του κράτους...
Και ξαναλέω... Λόγω φύσεως του επαγγέλματος, υπάρχουν περιορισμοί στην άσκηση των δικαιωμάτων... Αυτό δεν αναιρεί την ιδιότητα του πολίτη στο σύνολό της.

Ερώτηση δεύτερη
Αν θέλει να εφεσιβάλει την απόφαση,τι κάνει??

Δεν απάντησες στην ερωτησή μου και υποβάλεις νέα...
Πιπίζεις επικίνδυνα,
Αλλά θα το πάω ακόμη πιο μακρυά...
Την εφεσιβάλει ενώπιον στρατιωτικού εφετείου (Αναθεωρητικό)...

Στο τέλος, μήπως θα καταλήξει στον Άρειο Πάγο;

Και μια μπόνους ερώτηση: Ο ντάκος/ τσέος έχει όλα τα δικαιώματα ως κατηγορούμενος που προβλέπει ο νόμος και για τους άλλους πολίτες (δικηγόρο, δίκαιη δίκη, προδικασία κτλ) ;

Επισκέπτης
ποιοι τοπαμε ρε ηλιθιε? θελεις να σε βαλω στη κατηγορια με τους μαλακες και σενα ε? σε χαλαγε ο τροπος που σε χειριζομουν μεχρι τωρα
Χειριστη δεν εχω και ουτε γουσταρω.
Κανε οτι καταλαβαινεις,αλλα ειναι καλυτερο να σου βγει το ματι παρα τ'ονομα που λεμε.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
ΟΚ!

Προλαβαίνω δλδ μια Dynamic Resistance και κάτι κοιλιακούς. Σε μισάωρο ακόμη εδώ θα είμεθα!

Πάω  :happy:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Χειριστη δεν εχω και ουτε γουσταρω.
Κανε οτι καταλαβαινεις,αλλα ειναι καλυτερο να σου βγει το ματι παρα τ'ονομα που λεμε.

τραβα γαμησου παραπερα ρε ηλιθιε. αχρηστοι να συζητατε και το ριχνετε στα βαφτισια στο καθενα εδω μεσα. εγω μονο ενα βαφτισι κανω, οποτε σε βαφτιζω μαλακα και τελειωνω.

αν δεν ησουν τοσο μαλακας κιολας, θαλεγες και ενα σορρυ λαθος οπως εκανα εγω παραπανω. αλλα ειπαμε. μαλακας.

Επισκέπτης
Και ξαναλέω... Λόγω φύσεως του επαγγέλματος, υπάρχουν περιορισμοί στην άσκηση των δικαιωμάτων... Αυτό δεν αναιρεί την ιδιότητα του πολίτη στο σύνολό της.
Περιορισμοι,και μαλιστα ευρυτατοι,σε ΠΟΛΙΤΙΚΑ(και οχι επαγγελματικα)δικαιωματα και ταυτοχρονως υπαγωγη σε ξεχωριστο ποινικο κωδικα ισχυουν ΜΟΝΟ για τους στρατιωτικους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom