Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Ανεβασε βιντεο καλυτερα ωστε να βλεπουμε και να θαυμαζουμε τι γυναικα εχουμε συναντησει (και θα ξανασυνατησουμε)Etsi mou irthe idea. Tha dw
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Wraia idea !!Ο λαός θέλει βίντεο....βγάλε εσύ την Αφροδίτη και η Αφροδίτη εσένα εύκολα
Για να δουμεWraia idea !!
Αν θέλεις θυσιαζομαι και έρχομαι να σε τραβήξω ένα βιντεάκι.Einai sto programma. Haha
Etsi mou egrapse enas xthes.
"Μωρό μου τρέχω και σε έχω βάλει στο πρόγραμμα "
Haha
Nai exw!!!Βλέπω Βενετία ποσταρεις στο νήμα έχεις χρόνο δηλαδή να κανονίσουμε συνάντηση
Καλύτερα έτσι. Χάσιμο χρόνου με το mail. Να έχεις χρόνο και για το βίντεο...Na anevasw to tilwfwno mou ? Pisteyw ematha kalutera na xrhsimopoiw tk viber
Και φυσικα απαγορευεται,ειναι κανονας του φορουμ. Αλλα αφου δε ξερεις να γραφεις Ελληνικα,τοτε αλλαζει.Apagoreuete na grafo greeklish? Afou den kserw na grafw ellhnika.
Na stelnw video ?? Haha
Tha prospathisw na matho .Και φυσικα απαγορευεται,ειναι κανονας του φορουμ. Αλλα αφου δε ξερεις να γραφεις Ελληνικα,τοτε αλλαζει.
Δεν έχεις καταλάβει ακόμα πως το μόνο που λείπει από τα μέλη του bou είναι ο χρόνος;;; Δεν προλαβαίνουμε να γαμήσουμε!!! Αλλιώς θα ήμασταν συνέχεια με τα παντελόνια κάτω!!!Einai sto programma. Haha
Etsi mou egrapse enas xthes.
"Μωρό μου τρέχω και σε έχω βάλει στο πρόγραμμα "
Haha
Ετοιμάσου για τετράδα με την Βενετία και την Αφροδίτη...εκεί θα βγάλεις πολλές φωτογραφίες και βίντεο....εγώ την Αφροδίτη θέλω οκΑν θέλεις θυσιαζομαι και έρχομαι να σε τραβήξω ένα βιντεάκι.
Ενταξει βρε Βενετια,αφου δεν ξερεις καλα Ελληνικα,μην μπεις στη διαδικασία. Παντως εισαι δεκτικη και ευγενικη παρουσια,μπραβο σου Βενετια.Tha prospathisw na matho .
Entaksei tha to anevasw. Tha to grapso ellhnika omws . Opws aggelia poy exw
Anatoliko block. Eimai ligo mix. Alla Polonia!!Από πού είσαι Βενετία ?
Απο Αλεποχωρι νομιζαAnatoliko block. Eimai ligo mix. Alla Polonia!!
Πολωνία.... πωπω γιαχαυτο είσαι μουναρα ....κουρβαAnatoliko block. Eimai ligo mix. Alla Polonia!!