Venetia
Call-Girl
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2022
- Like
- 1.479
Hahha ekei wraia fia mpanio einaiΑπο Αλεποχωρι νομιζα
Hahha ekei wraia fia mpanio einaiΑπο Αλεποχωρι νομιζα
Cif den exw. Cim einai sta 100 kavliaricim και cif εχεις στα 100 η ειναι extra ?
Οκ φίλε. Δεν θα χαλάσουμε εκεί...Ετοιμάσου για τετράδα με την Βενετία και την Αφροδίτη...εκεί θα βγάλεις πολλές φωτογραφίες και βίντεο....εγώ την Αφροδίτη θέλω οκ
Exei wraies ginaikes !Πολωνία.... πωπω γιαχαυτο είσαι μουναρα ....κουρβα
Εσύ πάντως είσαι πολύ ωραία γυναίκα..Exei wraies ginaikes !
Αυτό είναι γνωστόExei wraies ginaikes !
Eyxaristw. KalimeraΕσύ πάντως είσαι πολύ ωραία γυναίκα..
Σε ολες τις στασεις; Παιρνω την τελευταια εκδοση του καμα σουτρα κι ερχομαι!Καλημέρα. Είμαι η Βενετία. Θα μείνεις φουλ ικανοποιημένος μαζί μου. Κάνω πολύ ωραίο πρόγραμμα. Φιλιά με γλώσσα ,ελεύθερο στοματικό , τελείωμα στο στόμα και φοβερό σεξ σε όλες τις στάσεις.
1 ώρα 100€
2 ώρες 160€
3 ώρες 250€
+30 € Αυταρχικό.
Δεν κάνω πρωκτικό.
Δουλεύω 10 το πρωί με 10 το βράδυ.
Το τηλέφωνό μου είναι 6934573452
Μουναρααα είσαιΚαλημέρα. Είμαι η Βενετία. Θα μείνεις φουλ ικανοποιημένος μαζί μου. Κάνω πολύ ωραίο πρόγραμμα. Φιλιά με γλώσσα ,ελεύθερο στοματικό , τελείωμα στο στόμα και φοβερό σεξ σε όλες τις στάσεις.
1 ώρα 100€
2 ώρες 160€
3 ώρες 250€
+30 € Αυταρχικό.
Δεν κάνω πρωκτικό.
Δουλεύω 10 το πρωί με 10 το βράδυ.
Το τηλέφωνό μου είναι 6934573452
Όταν άνοιξες το προφίλ μια χαρά τα εγραφες τα ελληνικά... για πες μας τωρα από τον Μάιο πως εγινε και τα ξέχασες ;;;Apagoreuete na grafo greeklish? Afou den kserw na grafw ellhnika.
Na stelnw video ?? Haha
Όλες οι κριτικές εμπεριέχουν στοιχεία υποκειμενικοτητας.Η τελευταία κριτική αλήθεια φρέναρε και μένα...
Θά πάει και αυτή ή κριτικη όπως πήγαν τόσες και τόσες....Η τελευταία κριτική αλήθεια φρέναρε και μένα...
+1Όλες οι κριτικές εμπεριέχουν στοιχεία υποκειμενικοτητας.
Έχω περάσει χάλια με κορίτσια με διθυραμβικές κριτικές και έχω περάσει τέλεια με κορίτσια με μέτριες κριτικές!
Κλειδί είναι η χημεία που υπαρχει η όχι με τον κάθε πελάτη!
Πολύ λίγες καταφέρνουν να είναι super με ολους!
Συμφωνο......!!!!!!!Όλες οι κριτικές εμπεριέχουν στοιχεία υποκειμενικοτητας.
Έχω περάσει χάλια με κορίτσια με διθυραμβικές κριτικές και έχω περάσει τέλεια με κορίτσια με μέτριες κριτικές!
Κλειδί είναι η χημεία που υπαρχει η όχι με τον κάθε πελάτη!
Πολύ λίγες καταφέρνουν να είναι super με ολους!
..."συμβιωσης", "σταθεροτητας" ?Συμφωνο......!!!!!!!
Είσαι μεγάλο πειραχτηρι!..."συμβιωσης", "σταθεροτητας" ?