Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 37.872
- Πόντοι
- 9.931
Καλύτερα τυπε, αν την έβλεπε και απο την μεση και πανω μπορει να τρόμαζε και να έφευγεΑν κατάλαβα καλά την είδε γυμνή μόνο από τη μέση και κάτω...??
Καλύτερα τυπε, αν την έβλεπε και απο την μεση και πανω μπορει να τρόμαζε και να έφευγεΑν κατάλαβα καλά την είδε γυμνή μόνο από τη μέση και κάτω...??
Θα του διεέφυγε και η κλασσικη εργοφυσιολογια αλλα δεν πειραζειΑυτο το πιπα κλασικης κινησιολογιας με μαγεψε στην κριτικη του...
πως δε λεει αδελφε ?Ωραια κριτική, δεν λεει τίποτα!!![]()
Εμένα μου φαίνεται απλά λιγούρης που είχε να πάει με γυναίκα 450 χρόνια και επέλεξε Τζούλια.... Είναι μάλιστα τόσο ενθουσιασμένος που δεν πιστεύει ούτε ο ίδιος ότι τη γάμησε....
Αυτοκριτική λέγεται αδερφέ,όχι κριτική....Ωραια κριτική, δεν λεει τίποτα!!![]()
δεν ασχολουμαστεΡε σεις πεντε σελιδες πισω,στην 30,υπαρχει κριτικη του analripper.
Τι ασχολειστε με τις μουφες
δεν ασχολουμαστε
βαλε πλατη εσυ να μας φερουν παλι την αλλη τη Julia ...να δουμε λιγο φως
Καντο πενηνταρακια.
Χαθηκε αυτη...ε,περασε η μπογια της.
οπως λες και συ σε μια κριτική σου Τζουλια δεν ειναι ...Χαθηκε αυτη...ε,περασε η μπογια της.
Πλεον οι Λατινες εχουνε πλουσια τα ελεη που ειχε η Τζουλια.
Επιβεβαιώνω. Ήμουν η πίπα κλασικής κινησιολογίας.
Ήθελα να'ξερα το σχολείο που πήγαινεςΠερισσοτερο θεμα πάντως εγινε αυτό με τη σαμπάνια,παρά αυτό με τους μαύρους(απο το σχολείο είχα μάθει και για αυτό το βίντεο)
Η ελληνικη εκπαιδευση εχει ανεβει επιπεδο!Ήθελα να'ξερα το σχολείο που πήγαινες![]()
Εχει κανονικα.Νομίζω ότι δεν έχει πλέον καρτέλα στο Glamour
Η διαφορά είναι σαν να λέμε kingdom/principality. Tο εμιράτο είναι μικρότερο. Αν και δεν καταλαβαίνω τι σχέση έχει αυτό.Επίσης καλό θα ήτανε εάν ζεις μακρυά από ένα μέρος να μην εκφέρεις άποψη. Η διαφορά μεταξύ των δύο που ανέφερες είναι σαν να λέμε νομαρχία και δημαρχία.
Επίσης πήγαινε έλα Θεσσαλονίκη -Αθηνα θέλεις κανέναν 250αρι με aegean πήγαινε -ελα στο ντουμπαι έχει τα μισά λεφτά με low cost εταιρείες οπότε είναι φθηνότερα να ταξιδέψει κανείς εκει
Αυτή θα έχει σιτέψει πλέον, οι φωτογραφίες είναι από την εποχή της δόξας της! Ποιος ξέρει τι συναντήσει όποιος κάνει το κασκαντεριλίκι....
Αν λάβουμε υπόψη μας το γεγονός ότι σύμφωνα με τη wikipedia είναι γύρω στα 40 έτη και ότι έχει γονίδια Αγγλίδας, αυτό σημαίνει ότι όσο και να προσπαθεί να κρατηθεί, θα έχει σπάσει λογικά αρκετά. Ίσως γι'αυτό έριξε το κασέ της.400 ευρώ για γαμήσι στο FBI. Μάλιστα. Αν ισχύει τότε μιλάμε για τεράστια ευκαιρία![]()