aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.508
- Πόντοι
- 11.956
Έτσι ? πωπωπωSas perimenw simera
Έτσι ? πωπωπωSas perimenw simera
Simera den kserw ti na foresw.Έτσι ? πωπωπω
Καλημέρα κούκλα. Τι να φορέσεις? Έχει και ζεστή...Simera den kserw ti na foresw.
Kalimera !!!
τιποτα ..και σηκωσε και μια φωτο να σου πουμε ποσο ωραια εισαι ντυμενη
Foremataki xwris eswrouxo ? Exei ena aeraki. Fovamai!Καλημέρα κούκλα. Τι να φορέσεις? Έχει και ζεστή...
...εμεις να δεις, θεριζουν τα εμφραγματα κ τα εγκεφαλικα!Foremataki xwris eswrouxo ? Exei ena aeraki. Fovamai!
Μπα όλα καλά...Foremataki xwris eswrouxo ? Exei ena aeraki. Fovamai!
Μη φοβάσαι κούκλα μου. Είμαστε εμείς εδώ...Foremataki xwris eswrouxo ? Exei ena aeraki. Fovamai!
Μόνο το άρωμα σου με ψηλοτάκουνα και φουλ βαμενηSimera den kserw ti na foresw.
Kalimera !!!
Όχι άρωμα και φουλ βαμμένη φίλε. Είμαστε και παντρεμένοι άνθρωποι μην το ξεχνάς...Μόνο το άρωμα σου με ψηλοτάκουνα και φουλ βαμενη
Εεε ναι για τους άλλους λέωΌχι άρωμα και φουλ βαμμένη φίλε. Είμαστε και παντρεμένοι άνθρωποι μην το ξεχνάς...
Μη γραφεις greeklish πρωτα απ'ολα και δευτερο,δε θα παθεις τιποτα,το πολυ πολυ να παρει λιγο αερα.Foremataki xwris eswrouxo ? Exei ena aeraki. Fovamai!
Εεε μάλλον δεν ξέρει η κοπέλα να γράφει ελληνικά...μάλλον για αυτό ....από πού είναι η Βενετία...χώρα?Μη γραφεις greeklish πρωτα απ'ολα και δευτερο,δε θα παθεις τιποτα,το πολυ πολυ να παρει λιγο αερα.
Απο Βουλιαγμενη πρεπει να'ναιΕεε μάλλον δεν ξέρει η κοπέλα να γράφει ελληνικά...μάλλον για αυτό ....από πού είναι η Βενετία...χώρα?
Apagoreuete na grafo greeklish? Afou den kserw na grafw ellhnika.Μη γραφεις greeklish πρωτα απ'ολα και δευτερο,δε θα παθεις τιποτα,το πολυ πολυ να παρει λιγο αερα.
Αλήθεια κανένα βίντεο? Πότε λες?Apagoreuete na grafo greeklish? Afou den kserw na grafw ellhnika.
Na stelnw video ?? Haha
Ναι ναι βίντεοApagoreuete na grafo greeklish? Afou den kserw na grafw ellhnika.
Na stelnw video ?? Haha
Etsi mou irthe idea. Tha dwΑλήθεια κανένα βίντεο? Πότε λες?
Adam k eua 'h einai kamia allh ?kalα μην γραφεις ελληνικα... βαλε μια φωτο στυλ ευας
Τι να δεις κούκλα μου? Ανέβασε ένα βιντεάκι να σε καμαρώσουμε...Etsi mou irthe idea. Tha dw
Einai sto programma. HahaΤι να δεις κούκλα μου? Ανέβασε ένα βιντεάκι να σε καμαρώσουμε...