GIORGIO222
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2016
- Κριτικές
- 16
- Like
- 2.356
- Πόντοι
- 1.191
Έχει πολύ ωραία δαχτυλακια... εξακριβωμένο !!!Θα βγάλω
Έχει πολύ ωραία δαχτυλακια... εξακριβωμένο !!!Θα βγάλω
Το εχω ζητησει κ γω,θα βγαλει ειπε,για να δουμε.Βενετία δώσε πατουσάκια στο λαό σου...υπάρχει ζήτηση!!
αν το κάνει θα δει μια αύξηση άνω του 30% στο πελατολόγιοΤο εχω ζητησει κ γω,θα βγαλει ειπε,για να δουμε.
Ωραια πατουσακια απαλα για ποδομαλακια οτι πρεπειEpeidh eiste kala paidia kai kauliarides den thelw na xalaw xatiri se kanenan !!!
Ρε χριστιανη μου, βαλε κωλο στο μενου.....απαπαπαπαπαEpeidh eiste kala paidia kai kauliarides den thelw na xalaw xatiri se kanenan !!!
DuskolooooooΡε χριστιανη μου, βαλε κωλο στο μενου.....απαπαπαπαπα
το δυσκολο πειεχει το .....κολοDuskoloooooo
Κοίτα εδώ τι κάνει τώρα ρε σεις...αν είναι δυναμονDuskoloooooo
App konta na deis !!Κοίτα εδώ τι κάνει τώρα ρε σεις...αν είναι δυναμον
Παρακαλείται ο @The Saint* να πείσει με οποιονδήποτε τρόπο την Βενετία να βάλει υπηρεσίες πρωκτικής διείσδυσης.Epeidh eiste kala paidia kai kauliarides den thelw na xalaw xatiri se kanenan !!!
Μια χαρα είσαι για μένα,είμαι ΜΟΥΝΟΔΟΥΛΟΣ και μόνο!!!Duskoloooooo
Αυτο ναι μαλιστα........Epeidh eiste kala paidia kai kauliarides den thelw na xalaw xatiri se kanenan !!!
Συμφωνο........ποδια μπροστα και χερια νσ δουμε περιποιηση για εμας τους ψυχωπαθης που δεν μας φτανει μονο το μουνι αλλα θελουμε ολο το πακετο.....και από μπροστά πρέπει...δαχτυλάκια...τώρα που ξεκινήσαμε μην κάνουμε μισές δουλειές..
Βαμενακαι από μπροστά πρέπει...δαχτυλάκια...τώρα που ξεκινήσαμε μην κάνουμε μισές δουλειές..
Ok to apogeyma tha anevaswΣυμφωνο........ποδια μπροστα και χερια νσ δουμε περιποιηση για εμας τους ψυχωπαθης που δεν μας φτανει μονο το μουνι αλλα θελουμε ολο το πακετο.....
Τραπεζίτη θέλω...Λοιπον ακου Βενετια για να ειμαστε ολοι κομπλε,θα ανεβασεις ενα ποδι,ενα ματι,ενα αυτι,ενα μπουτι,ενα κωλομερι και παει λεγοντας.
....Λοιπον ακου Βενετια για να ειμαστε ολοι κομπλε,θα ανεβασεις ενα ποδι,ενα ματι,ενα αυτι,ενα μπουτι,ενα κωλομερι και παει λεγοντας.