Ευχαριστώ πολύ.Γλυφάδα crystal blue
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Ευχαριστώ πολύ.Γλυφάδα crystal blue
Δωσε ποδια στο λαοΔιαθέσιμη σήμερα μετά τις 17:00 !!
απ τα καλα χοτελ της αττικηςΓλυφάδα crystal blue
Στη γειτονιά μου!Γλυφάδα crystal blue
....οριστε στο πιατο στο φερανε! Σε λιγο θα στο φερουν κ στο διπλανο διαμερισμα για να μην κουραζεσαιΣτη γειτονιά μου!
Ρε μένω ακριβώς απέναντι, είναι το μόνο hotel στο οποίο δεν πάω!....οριστε στο πιατο στο φερανε! Σε λιγο θα στο φερουν κ στο διπλανο διαμερισμα για να μην κουραζεσαι
...γτ δν εχει πισω πορτα?Ρε μένω ακριβώς απέναντι, είναι το μόνο hotel στο οποίο δεν πάω!
Έχει,αλλά με ξερουν όλοι οι γείτονες,τα γκαρσόνια από τα μαγαζιά, ο περιπτεράς,γαμησε τα!...γτ δν εχει πισω πορτα?
ρε ασε τα ψοφια...βολταρω απ ολα τα νηματα για σουαρε
Χαχαχα... εκτός αυτου, εχω κλειδωσει ηδη στοχους για το επομενο τουρρε ασε τα ψοφια
μια σου προτειναμε
ειδες το φως σου και τωρα προ-γκιλφιαζεις
θες να αρχισω τα βουντου οπως αλλου;Χαχαχα... εκτός αυτου, εχω κλειδωσει ηδη στοχους για το επομενο τουρ
Χωρις κωλο...Μήπως έχασε η Βενετία βελόνι?? Κρύο αστειάκι...
Φαίνεται ενδιαφέρουσα η νεαρά και μς ωραίες αναλογίες... Απο υπηρεσίες έχουμε αξιόπιστη αναφορά??
θες να αρχισω τα βουντου οπως αλλου;
....με τους στοχους που κλειδωσα, οτι βουντου κ να κανεις δν θα πιασουνθες να αρχισω τα βουντου οπως αλλου;
Ξανθό μουνι τρελό .....Διαθέσιμη σήμερα μετά τις 17:00 !!
Τρελό....Ξανθό μουνι τρελό .....
Έτσι δεν λέγαμε παλιά ....η σου θυμίζει καμμία ξανθιά μουναρα που την τακτοποιούσεΤρελό....
Τι μού θύμησες τώρα.... Άλλες ωραίες εποχές....