Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Απαντάς στο viber,η ότι ναναι!Καλημέρα
Διαθέσιμη από αύριο.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μουναρος...!!!Καλημέρα
Διαθέσιμη από αύριο.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Έγινε...!!!Καπαρωνω 10 Ιανουαριου 2023 για 5 το απογευμα. Ξηγημενα μιλημενα μαγκες ετσι.
ΕυχαριστωΈγινε...!!!
Ναι απαντάω !! Εκτός αν δεν είσαι ευγενικόςΑπαντάς στο viber,η ότι ναναι!
Έχω στείλει εδώ και μια εβδομάδα τουλάχιστον ευγενικό πιστεύω!!!!Ναι απαντάω !! Εκτός αν δεν είσαι ευγενικός
βαρβαρεΈχω στείλει εδώ και μια εβδομάδα τουλάχιστον ευγενικό πιστεύω!!!!
Ξαναστείλε βρε γλυκέ μου. Είναι αλήθεια ότι κάποια στιγμή μου έστειλαν αρκετοί μήνυμα και δεν πρόλαβα να απαντήσω.Έχω στείλει εδώ και μια εβδομάδα τουλάχιστον ευγενικό πιστεύω!!!!
Δηλαδή αν είναι οαντρεμενοι και στείλεις μετά από μια μέρα είναι οκ?Ξαναστείλε βρε γλυκέ μου. Είναι αλήθεια ότι κάποια στιγμή μου έστειλαν αρκετοί μήνυμα και δεν πρόλαβα να απαντήσω.
Αλλά δεν στέλνω πίσω μετά από 3-4 μέρες γιατί μπορεί να είναι παντρεμένοι.
Προσπαθώ να απαντάω μέσα στην ίδια μέρα.Δηλαδή αν είναι οαντρεμενοι και στείλεις μετά από μια μέρα είναι οκ?
Οψόμεθα!Προσπαθώ να απαντάω μέσα στην ίδια μέρα.
Δεν θέλω να απαντάω μετά από 2 μέρες σε μήνυμα που μου λέει θέλω ραντεβού σήμερα π.χ
Τρόπος επικοινωνίας ποίος είναι;;;Καλό βράδυ σε όλους
Μόνο αν σου στείλει κινητό σε Pm φίλε. Και μετά περιμένειςΤρόπος επικοινωνίας ποίος είναι;;;
Ευχαριστώ αδερφέ!!!Μόνο αν σου στείλει κινητό σε Pm φίλε. Και μετά περιμένεις
Γράφε σχόλια άλλες 7 φορές και έγινες παλαιόςρε παιδιά και εγώ που είμαι νέος εδώ πως θα στείλω pm