erikos_E
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 19
- Like
- 6.923
- Πόντοι
- 2.646
Εχεις παει η εκ φαντασιας το λες το ΑΠΙΘΑΝΗ ?απίθανη
Εχεις παει η εκ φαντασιας το λες το ΑΠΙΘΑΝΗ ?απίθανη
σχόλιο για τη φωτογραφία ήταν, ελπίζω να πάω, κοιτάω κι εδώ - δεν έχω κλείσει ακόμαΕχεις παει η εκ φαντασιας το λες το ΑΠΙΘΑΝΗ ?
Η μάχη έγινε...?Στο κρεβατι επιθεση αμυνα ολα τα συστημα θα παιξουμε καυλιαρα μου ο σκοποσ ειναι να μην αναβληθει παλι το παιχνιδι .Βαλτα καυλα τα ραντεβου σε μια σειρα. Το μεσημερι ο χοντροσ το απογευμα ο ψηλοσ κλπ αφου ξερεισ θελω να σε τσουτσουνιζω .
Θα γινει να βρω χρονο .Οταν γινει γραφω .Η μάχη έγινε...?
στειλτο με περιστεριολο ετοιμη για ραντεβου ειναι αλλα κανα σχολιο απο κανα παιχτη που πηγε μαζι της δε βλεπω. κατι παραπονα για ακυρωσεις των ραντεβου βλεπω μονο. φωτογραφιες δυο και με το ζορι. τωρα που λετε συντασσω ενα γραμμα να της στειλω ωστε να επικοινωνησουμε δια αλληλογραφιας.
με γλαροστειλτα με περιστερι
ωραιοσ μετα φτιαξε και γλαροσουπαμε γλαρο
το var φταιει ...ολο ετοιμη για ραντεβου ειναι αλλα κανα σχολιο απο κανα παιχτη που πηγε μαζι της δε βλεπω. κατι παραπονα για ακυρωσεις των ραντεβου βλεπω μονο. φωτογραφιες δυο και με το ζορι. τωρα που λετε συντασσω ενα γραμμα να της στειλω ωστε να επικοινωνησουμε δια αλληλογραφιας.
κοπελια ωραια η φωτο σου ...Καλησπέρα σε όλα τα αγόρια.
Σας είχα υποσχεθεί φώτο σήμερα και θα ανεβάσω . Για ραντεβού όμως από Παρασκευή γιατί εκτάκτως θα είμαι εκτός Αθήνας.
Όποιος θέλει να κανονίσουμε από τώρα για Παρασκευή ευχαρίστως !!
Κάτι αρχίζει να γίνεται. Τώρα μιλάμε...Καλησπέρα σε όλα τα αγόρια.
Σας είχα υποσχεθεί φώτο σήμερα και θα ανεβάσω . Για ραντεβού όμως από Παρασκευή γιατί εκτάκτως θα είμαι εκτός Αθήνας.
Όποιος θέλει να κανονίσουμε από τώρα για Παρασκευή ευχαρίστως !!
Μ αρεσεις γιατι εισαι ....μεσομακροπροθεσμος επενδυτηςΚάτι αρχίζει να γίνεται. Τώρα μιλάμε...
Μ αρεσεις γιατι εισαι ....μεσομακροπροθεσμος επενδυτης
Ναι ,αυτή κ ι Φιλιππίδης μετά την πουτσα του θρύλου!!Μ αρεσεις γιατι εισαι ....μεσομακροπροθεσμος επενδυτης
Αυτη? Ο ζεμπου αυτη?Ναι ,αυτή κ ι Φιλιππίδης μετά την πουτσα του θρύλου!!