Saftes87
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουν 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.273
- Πόντοι
- 201
Τπτ μόνο γλύψιμο για πράξη ουδέν λόγος .. εύκολο χρήμαΧράτσα χρούτσα με τη μασελίτσα
Τπτ μόνο γλύψιμο για πράξη ουδέν λόγος .. εύκολο χρήμαΧράτσα χρούτσα με τη μασελίτσα
Τι διαθεσιμη ;? Ασε το δουλεμα και οταν κανονισουμε ενα ραντεβου και γραφεις ναι μπορω να γινεται .Οχι μετα δεν μπορω κλπ .Εκτος αν προκυψουν λογοι εκτατης αναγκης αλλα στην προκειμενη περιπτωση δεν προκυπτουν.Οχι μην μας παιρνας για μαλακοπιτουρες λιγουρες .Καλημέρα . Είμαι διαθέσιμη για ραντεβού
Τι διαθεσιμη ;? Ασε το δουλεμα και οταν κανονισουμε ενα ραντεβου και γραφεις ναι μπορω να γινεται .Οχι μετα δεν μπορω κλπ .Εκτος αν προκυψουν λογοι εκτατης αναγκης αλλα στην προκειμενη περιπτωση δεν προκυπτουν.Οχι μην μας παιρνας για μαλακοπιτουρες λιγουρες .
Ανον εχει πεσει πελατεια δεν μπορει να την διαχειριστη και τραβαει ακυρα.
γαμησετα ...Ανον εχει πεσει πελατεια δεν μπορει να την διαχειριστη και τραβαει ακυρα.
Η πλακα ειναι οτι γραφει οτι ειναι διαθεσιμη.Εμεις εναλλακτικες εχουμε .Δεν ειναι εκει το θεμαγαμησετα ...
δεν ειναι η μονη που κανει τα ιδια ...
διαθεσιμη για τους αλλους οχι για εσενα ...Η πλακα ειναι οτι γραφει οτι ειναι διαθεσιμη.Εμεις εναλλακτικες εχουμε .Δεν ειναι εκει το θεμα
Θα ειχε πεσει μαλλον πορτοφολα και με γειωσε η ρουφιανα αχαχαχαχαχαχαδιαθεσιμη για τους αλλους οχι για εσενα ...
Θα ειχε πεσει μαλλον πορτοφολα και με γειωσε η ρουφιανα αχαχαχαχαχαχα
Δικές σου, κι αν είναι κι από ραντεβού ακόμη καλύτεραΚαλημέρα. Είμαι διαθέσιμη και σας περιμένω!!
Από Δευτέρα θα ανεβάσω καινούργιες φωτογραφίες και βίντεο. Σας αρέσουν οι επαγγελματικές ή να βγάλω μόνη μου ?
Olous sas sevomai kai prospathw na apantaw.
Kallimaxos 8a vrethoume
Etsi epithesi thelw kai sto krevati na mou kaneis
Στο κρεβατι επιθεση αμυνα ολα τα συστημα θα παιξουμε καυλιαρα μου ο σκοποσ ειναι να μην αναβληθει παλι το παιχνιδι .Βαλτα καυλα τα ραντεβου σε μια σειρα. Το μεσημερι ο χοντροσ το απογευμα ο ψηλοσ κλπ αφου ξερεισ θελω να σε τσουτσουνιζω .Olous sas sevomai kai prospathw na apantaw.
Kallimaxos 8a vrethoume
Etsi epithesi thelw kai sto krevati na mou kaneis
Ευχαριστούμε.Καλημέρα . Είμαι διαθέσιμη για ραντεβού
Να έκανες υπομονή θα βγει καινούριο υλικό...Εγω πάντως ζήτησα καμία φωτογραφία παραπάνω γιατί έχει μόνο 1 και με μπλόκαρε στο viber.
Τρέχα γύρευε.
Ε ναι, έχω και εγώ κάτι περίεργες απαιτήσεις.Να έκανες υπομονή θα βγει καινούριο υλικό...
Τώρα ξέρεις....Ε ναι, έχω και εγώ κάτι περίεργες απαιτήσεις.
Να δω φωτογραφίες πριν πάρω κοπέλα.
Απαράδεκτος.