φιλε μου για το νετ που λες δηλαδη προγραμματα τυπου tinder κλπ δεν εχω ιδεα καθως προτιμω να κανω πεσιμο απο κοντα οποτε ρωτα καποιον αλλο. Τωρα όσον αφορα την προσέγγιση, μπορεις να γνωρισεις σερβες στα μερη που ερχονται το καλοκαιρι. Πανε καμια βολτα σε πιερια χαλκιδικη και παιξε μπαλιτσα. Τωρα τελευταια βεβαια επειδη τα οικονομικα τους εχουν βελτιωθει βλεπω ανοιχτηκαν και στα νησια(Ζακυνθος,Κερκυρα,Θασος,Σκιαθος). Η εμπειρία μου εχει δειξει οτι πρωτα γαμανε αυτοι που δουλευουν στα μαγαζια εστιασης (κλαμπακια,μπιτσ μπαρ,καφε) και στα ξενοδοχεια. Αυτο βεβαια συμβαινει παντου και οχι μονο με τις σερβες και το λεω για να κανεις κυκλο με τους εργαζομενους εκει. Εχω φαει μουνια απο πασες και φυσικα εχω πασαρει κ εγω πολλα. Εγω θα σου πρότεινα να πας και στο βελιγραδι και να δεις και εκει τι παιζει γιατι οπως ειπα στο προηγουμενο ποστ υπαρχει νταλαβερι. Εχουν και γαμω τα κλαμπ επικρατει πραγματικα τρελα και φυσικα πιτα στο μουνι(πατα beogradnocu στο facebook και δες την μουνοποιοτητα ). Υγ: για μενα συναγωνιστες το επιτυχες καμακι γινεται πρωι στην παραλια ωστε να γινει η πρωτη γνωριμια,να σπασει ο παγος και να κανονιστει ραντεβου για το βραδυ οπου εκει με την βοηθεια του αλκοολ θα γινει η αποπλανηση.
thanks για τις πληροφοριες!!!!