trelakos146
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2015
- Like
- 1.268
- Πόντοι
- 216
λενε ότι είναι ωραιες γυναικες. Εγω δεν εχω δει καλες
Γιατί ρε φίλε?καλησπερα μαγκες..θα ειμαι βελιγραδι σε 1 μηνα περιπου και απο οσο εχω ψαξει εδω δεν βρισκω τπτ σχετικα με cg..μπορει να βοηθησει καποιος?
θελω να περασω καλα οσο διαστημα μεινω εκειΓιατί ρε φίλε?
Θες να γαμισεις βίζιτα? Γαμα την εδώ.
Θες να γαμισεις Βελιγραδιότισα? Θα πρέπει να βρέξεις κώλο...
Πάντως δεν είναι πόλη που έχουν πολύ νόημα τέτοια. Στα σπλαβ θα περάσεις καλύτεραθελω να περασω καλα οσο διαστημα μεινω εκει
σπλαβ?Πάντως δεν είναι πόλη που έχουν πολύ νόημα τέτοια. Στα σπλαβ θα περάσεις καλύτερα
Φτηνη ακόμα? Πόσο δηλαδή?Μετά απο 4ήμερο στο Βελιγράδι οφείλω να ομολογήσω ότι είδα αρκετές όμορφες κοπέλες αλλά είδα και πολλές τραβελόφατσες-έκφυλες-σκυλιά (μαλλί-βλεφαρίδα-κολάν-τακούνι !!!) !!! Είδα 2-3 μαγαζιά με στριπ η άλλου τύπου αλλα δεν εχω γνώμη,πάντως φοβερή πόλη και ακόμα φθηνή ..................
Βελιγράδι θαυμάσια πόλη ανθρώπινη καθαρή σύγχρονη ευρωπαϊκή πρωτεύουσα ζει κανείς άνετα εκεί τα τελευταία χρόνια έχει ξεπεράσει τις δυσκολίες του παρελθόντος και βρίσκεται σε τροχιά ανάπτυξης.Μετά απο 4ήμερο στο Βελιγράδι οφείλω να ομολογήσω ότι είδα αρκετές όμορφες κοπέλες αλλά είδα και πολλές τραβελόφατσες-έκφυλες-σκυλιά (μαλλί-βλεφαρίδα-κολάν-τακούνι !!!) !!! Είδα 2-3 μαγαζιά με στριπ η άλλου τύπου αλλα δεν εχω γνώμη,πάντως φοβερή πόλη και ακόμα φθηνή ..................
οπως λες,μονο με κυκλο γνωριζεις.αλλα αθηνα πολυ πιο ομορφες εχει κοπελες.σερβια σχεδον ολες μπαζα τις βλεπω.οπως και βουλγαρια.Βελιγράδι θαυμάσια πόλη ανθρώπινη καθαρή σύγχρονη ευρωπαϊκή πρωτεύουσα ζει κανείς άνετα εκεί τα τελευταία χρόνια έχει ξεπεράσει τις δυσκολίες του παρελθόντος και βρίσκεται σε τροχιά ανάπτυξης.
Το ένα στριπτιζαδικο μαλλον το είδες σε μια κάθετη της κνεζ Μιχαιλοβα.
Γενικά Βελιγράδι μας πάνε αρκετά και μπορείς να παίξεις μπάλα ειδικά άμα έχεις κάποιο κύκλο γνωριμιών εκεί αλλά και οι γκόμενες εκεί δεν είναι τόσο απλησίαστες όσο οι Αθηναίες καμία σχέση
Βελιγράδι ωραία εμπειρία και κοντά σχετικά όσο για το οικονομικό υπολογίστε ενα30% ποιο κάτω τουλαχιστον από Ελλάδα
οπως λες,μονο με κυκλο γνωριζεις.αλλα αθηνα πολυ πιο ομορφες εχει κοπελες.σερβια σχεδον ολες μπαζα τις βλεπω.οπως και βουλγαρια.
Μια φορα και ενα καιρο αυτη η χωρα και η πρωτευουσα ηταν γαματη οπως και οι γκομενες.... πλεον παει και αυτο
Γιατί τύπε? Έπεσε αρρώστια?
Τους την έπεσαν οι Τούρκοι?Μάλλον τουρκαλιαση
Μετά από κάμποσες από δαύτες δεν θα το έλεγα τύπεΟι Σέρβες είναι η τελευταία φυλή που συμπαθεί τους Έλληνες
Μετά από κάμποσες από δαύτες δεν θα το έλεγα τύπε