Μπα,μη νομιζεις.Πολωνια,Ουκρανια οι γκομενες θεωρουν ολα τα τοπικα προιοντα συμπεριλαμβανομενων των αντρων σκατα και ψαχνουν να βρουν ξενα.Ποιος θα αγορασει κατι made in Poland η made in Ukraina?Ολες ψαχνουν το εισαγομενο πεος.
Το εισαγόμενο πέος,εχει πολλες διαβαθμίσεις..
Και εννοείται οτι αραβοτουρκοι χωρις σπονσορινγκ είναι πιο κάτω και από τον τελευταίο Πολωνό.
Επισης και στις 4 χωρες του Βιζενγκραντ,παρατηρείται εσωστρεφεια..
Όλες οι Σλάβες μου ελεγαν:"Τι καλυτερο για μια κοπελα να βρει έναν αντρα απο τη χωρα της,να μενουν στο ίδιο σπιτι και να κάνουν μια οικογενεια;"
Παλιά kman ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ να υλοποιησουν το παραπανω και γαμιοντουσαν για μια Κολυνός..
Τώρα μπορουν..
Δυο νεοι που εργαζονται Κρακοβια,κρατάνε σπίτι και εχουν και καινουργιο αμαξακι.
Επίσης ΚΑΜΙΑ απο όσες έχουν έρθει διακοπες Ελλάδα,δεν μου ειπε ότι θα ήθελε να μεινει για παντα εκεί.
Πρέπει να αποδεχθεις οτι η κατασταση εχει αλλαξει.
Ο ξενος δεν είναι πια κατι εξωτικό,όπως πριν 10+ χρόνια.
Οι low cost αεροπορικες,το internet,κ.λ.π. έχουν οδηγησει χιλιαδες πορνοτουριστες σε ολο το ανατολικο μπλοκ.
Πήγαινε Πολωνία ή Τσεχία από 27/10 εως 01/10 και μετρα μονο τους Γερμανους που θα πανε λόγω αργίας;
Και οn topic,Βελιγραδι απο τα πιο δυσκολα μερη που εχω παει.Ωραιες γυναικες,αλλά πολυ σοβαρες και οχι ξεπετες..
Ο μονος λογος που γνωρισα κοσμος ηταν απο σερβικο κονε που έμενε Ελλαδα,αλλιως παπάρια.
Φυσικα ολοι φιλικα προσκειμενοι προς εμας,ειδικα αν δεν είσαι τζιβας,απλυτος,αναρχικος,πουστης.