aegeanorg
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2018
- Like
- 2.191
- Πόντοι
- 456
Συμφωνώ σε όλα όσα λες και αυτά που δεν παραθέτω αλλά διαφωνώ κάθετα στο κόκκινο!Ψηλές,μουνάρες,αθλητικές και γουστάρουν πολύ τους Έλληνες γιατί το 99 τους αποδείξαμε ότι είμαστε οι μόνοι στην γειτονιά που τους συμπαθούμε.
Αν ίσχυε το θέμα θα είχε πάνω από 1000 σελίδες!
Το 99 είναι πολύ μακριά! Η δυτικοποίηση σε συνδυασμό με την βαλκανική νοοτροπία έχει δημιουργήσει μια μίξη που πιο πολύ μοιάζει με Ελλεινίδα παρά με Σλάβα! Και ξέρουμε πολύ καλά πως η δυτικοποίηση σε συνδυασμό με "ψηφιοποίηση" (ίνστα, FB,tinder) στις γυναίκες εξαλήφει εθνικές προτιμήσεις!
Όπως έχω πει από το ταξίδι μου εκεί πριν δυο χρόνια , μόνο μεταξί αντρών διτιρείται η φιλία για την υποστήριξη μας στον πόλεμο τους!
Η Σέρβα και με Αλβανό ουτσεκά θα γαμηθεί αν είναι μπράβος ή DJ ή έχει νταλαβέρια με νύχτα διότι με τέτοιους τύπους βιδώνει το μυαλό τους!
Τελειώνω με ιστορία του καλοκαιριού φέτος! Σε μεγάλο κλάμπ του νησιού που έχω οικειότητα με όλους , μου λέγαν για τον μαυρο κατράμι μπετατζή τα πρωινά που το βράδυ τον είχαν για γέλιο στην είσοδο, πως όλη τη σεζόν μόνο μια γάμησε που δεν ήταν χοντρή προβληματική και δεν βλεπόταν! Μου την έδειξαν που τον περίμενε και δεν το πίστευα... Ήταν Σέρβα
Και το περιστατικό στην Ζάκυνθο δεν ήταν τυχαίο! Η καριόλα που καυλαντιζε με τον μαύρο πήρε τους συμπατριώτες της στον λαιμό της!