Νέα

Βελιγράδι, Σερβία

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα GIAN69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 956
  • Εμφανίσεις 179K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Μηνύματα
1.876
Like
0
Πόντοι
16
Από όσους έχουν γράψει τελευταία, μόνο о panoskliros έχει γραψει σωστα πραγματα. πραγματικα απορω τι παει στραβα με οσους εχουν παει και λενε τα χειροτερα  :2funny:
 

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Μηνύματα
4.921
Like
258
Πόντοι
36
Στο tinder οπως και στα online sites μετραει η εμφανιση κατα πρωτο λογο,αμα εισαι εμφανησιμος για την αλλη παιρνεις like μετα ειναι θεμα τι θα πεις..Εγω ειπα οτι βγηκα με πολλες απο αυτα τα 3sites οχι μονο απο tinder
Gay στο βελιγραδι?χαχα οποιος παει ας πιαστει χερι χερι με τον δικο του και αμα δεν φυγει αραπης απ εκει περα να μην με λενε Πανο χαχα

Αφου το παμε και σε πολιτικο(κουβεντα να γινεται)
και εμεις δωσαμε Οτσαλαν στον μεγαλυτερο εχθρο..επισης οι σερβοι πολεμησαν σχεδον μονοι(εκτος απο μια μικρη βοηθεια απο ρωσσους αλεξιπτωτιστες) εναντια σε βοσνια,κροατια,αλβανια και ολο το νατο
Τρεις μηνες τουλαχιστον τρωγανε καθημερινους βομβαρδισμους..εβλεπα μια συνεντευξη ενος νατοικου που ελεγε πριν τους βομβαρδισμους βασαμε στοιχηματα στις ποσες μερες..μερες! ουτε καν βδομαδα θα συνθηκολογησουν..εγινε τελικα μετα απο μηνες οταν οι αμερικανοι ειπανε στον μιλοσεβιτς η συνθηκολογηση η θα σας βομβαρδιζουμε μεχρι να σας εξαφανιζουμε..δεν πιστευω οτι λογικος ηγετης θα ελεγε οκ ριχτε αντεχουμε
Στα πολιτικά δεν έγραψα πως είμαστε τίποτα καλύτερο εμείς!Τα ίδια και χειρότερα!Εγώ 10 μέρες που έκανα βόλτες δεν είδα κανένα βομβαρδισμένο κτήριο εκτός απο το υπουργείο άμυνας κοντά στη γέφυρα! Οι βομβαρδισμοί ήταν πολύ επιλεκτικοί με προσοχή για τις μικρότερες δυνατές απώλειες!Βέβαια ο πόλεμος έφερε την οικονομία πίσω γι αυτό η πόλη είναι τραγική από άποψη ομορφιάς και αν δεν υπήρχε ο ποταμός να σπάσει τη πυκνή δόμηση θα ήταν χειρότερα και από την Αθήνα!Είναι το πρώτο ταξίδι που ψάχτηκα να φύγω πριν την ώρα μου..

Πάμε τώρα στις γκόμενες!Όπως κατάλαβα εκτός Ίντερνετ δεν έπεξες καθόλου!Για εμένα το Ίντερνετ είναι η τελευταία επιλογή για κυνήγι γυναικών!Αλλά απαραίτητο γι αυτό και Το προφίλ μου στο Tinder είναι προςεγμένο και τσεκαρισμένο πολύ καιρό πως κάνει εύκολα σχετικά Match!Ακόμα και στην Αθήνα Πάει καλά!!Στo Βελιγράδι πήρα τα νορμαλ προς λίγα match με ακόμα μικρότερη ανταπόκριση! Μου έκανε εντύπωση πως μια γκόμενα που της άρεςαν όπως έλεγε οι Έλληνες και που μιλούσα 2 εβδομάδες πριν με τίντερ plus και για 10 μέρες που είμουν εκει μου άλλαζε συνεχώς τα ραντεβού και στο τέλος δεν φάνηκε καν...Πάνω κάτω όλες έτσι ήταν..Πως κάποιος συναντάει 9 σε 10 μέρες και πηδάει τις 2 μου φαίνεται εξωπραγματικό όταν μιλάμε γι αυτή τη χώρα..Μήπως είναι παχουλές και έκανες τη καλή πράξη για την Ελληνοσερβική φιλία?
Επίσης οι μικρές Σέρβες είναι ψιλοαλητεία φάση!Τους αρέσουν τα τρανσάδικα η τσιγαρίλα και οι τύποι στις πόρτες και στην υποδοχή!Και υπήρχε η διάχυτη εντύπωση πως δεν ήταν λίγες αλλά ο μέσος όρος!Όλες θέλαν να λένε πως έχουν διασυνδέσεις με νυχτερινά μαγαζιά..Μέσα σε αυτό το κλίμα υποκουλτούρας που για εμένα ήταν χειρότερη και απο την Αθήνα αν κάποιος πουλούσε το βαλκανικό παραμύθι του "Ξέρεις ποιός είμαι εγώ" ίσως είχε κάποιες επιτυχίες!Αλλά αμφιβάλω κατά πόσο καλές μπορεί να είναι αυτές οι γυναίκες με το τσιγάρο συνεχώς στο χέρι :vomit: Νομίζω πως δεν διαφέρουν πολύ απο τις Ελλεινίδες στο χαρακτήρα!!

Εκτός του οτι είδα και φαινόμενα χειρότερα απο τα Ελληνικά!Δηλαδή Σέρβα σε εμφανές σημείο σε κλάμπ να φασώνει Μαύρο και δυο περιπτώσεις με Ασιάτες!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Τελικά τα μυνήματα που είχα πάρει απο τη Λίνδο το καλοκαίρι ήταν πέρα για πέρα αληθινά..Για εμένα η χώρα έχει φάει X οριστικό!Δεν το έχω πει για καμιά άλλη Σλαβική χώρα αυτό ..



 

Kimi13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2011
Μηνύματα
37
Κριτικές
6
Like
160
Πόντοι
280
panoskliros +!1
Συμφωνώ σε πολλά από όσα λες. Αν μιλάς τη γλώσσα (ή κάτι λίγα όπως εγώ) ή έχεις φίλο Σέρβο τα πράγματα είναι ακόμα καλύτερα.

Φίλε Glock Perfection σέβομαι την άποψή σου, αλλά βγάζεις εμπάθεια και με κάνεις να σκέφτομαι για ποιο λόγο...
 

c35

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2009
Μηνύματα
272
Κριτικές
1
Like
234
Πόντοι
21
μαγκες παω αυριο βελιγραδι. υπαρχει κατι ετοιμο γιατι δεν εχω χρονο για διαβασμα???
 

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Μηνύματα
4.921
Like
258
Πόντοι
36
panoskliros +!1
Συμφωνώ σε πολλά από όσα λες. Αν μιλάς τη γλώσσα (ή κάτι λίγα όπως εγώ) ή έχεις φίλο Σέρβο τα πράγματα είναι ακόμα καλύτερα.

Φίλε Glock Perfection σέβομαι την άποψή σου, αλλά βγάζεις εμπάθεια και με κάνεις να σκέφτομαι για ποιο λόγο...
Άλλο μεγάλο θέμα οι Άντρες Σέρβοι...Μπορείς να κάνεις φίλους Σέρβους Παντού, στο δρόμο, στο μπαρ, στο Κλάμπ , απο γνωστό του γνωστού και αν το συνεχίζεις να χάσεις το νούμερο των φίλων που θα σε κερνάνε με ότι έχουν, θα σε βοηθάνε όπως μπορούνε αλλά στο θέμα μουνιού δεν μπορούν!!!Όχι οτι δεν θέλουν!Αλλά και αυτοί συμπάσχουν!Και για αυτούς οι γυναίκες τους είναι δύσκολες και αυτοί κοπιάζουν για να τις ρίξουν!Μου έλεγαν οι ίδιοι οι Σέρβοι πως δεν αξίζουν απο άποψη χαρακτήρα...Ούτε η γλώσσα δεν ξέρω πως βοηθάει..με καμιά δεν υπήρξε θέμα συνεννόησης ...ΟΛΕΣ ξέραν αγγλικά!
Επίσης ήρθα σε ρήξη και με τον κολλητό μου που η αρραβωνιαστικιά του δεν φρόντισε να μου φέρει ούτε μια φίλη να με κάνει ένα γύρο στη πόλη!!
Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω εσάς που πηγαίνετε και σας βγαίνουν όλα βολικά ! Ίσως όλοι σας δεν έχετε πρόβλημα και με τις Ελλεινίδες!Εγώ που έχω σοβαρό πρόβλημα στο να παραμυθιάζω Ελλεινίδες είχα παρόμοιο και με τις Σέρβες!
Δεν αξίζει τον κόπο..
 

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Μηνύματα
4.921
Like
258
Πόντοι
36
μαγκες παω αυριο βελιγραδι. υπαρχει κατι ετοιμο γιατι δεν εχω χρονο για διαβασμα???
Φίλε πάνω στο σπορ του Σαίτ που εγώ δεν το εξασκώ αλλά ενημερώνομαι, το πιο αξιόπιστο είναι το στριπ-κλαμπ έξω απο τη πόλη που διαλέγεις απο τη πίστα και με 70€ το μισάωρο η 100€ την ώρα φορτώνεις σε δωματιάκι εντός του μαγαζιού!Είναι γραμμένο στη πρώτη σελίδα και το επιβεβαίωσα και απο έναν ταξιτζή !Αλλά Προσοχή στα Ταξί!!!Πάντα πριν μπείτε ρωτήστε τιμή στο περίπου!Οι φίλοι μου την πάθανε χοντρα!!!
 

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Μηνύματα
1.116
Like
491
Πόντοι
36
Γνωμες ειναι και τα ταξιδια,οπως και το φαγητο μπορει σε εναν να αρεσει σε αλλον οχι

Γενικα εχω ταξιδεψει αρκετα και διαφωνω οτι το βελιγραδι πχ ειναι ασχημη πολη,θα ελεγα η πιο ομορφη απο οσες βαλκανικες πολεις εχω παει(πασχα η καλοκαιρι παω κροατια και ισως τοτε να ρθει δευτερη).
Το καστρο εχει ωραια θεα( καλοκαιρι+ιδανικο για day game),η λιμνη ada σου προσφερει περπατημα και μαγαζια με τις ωρες,το novi sad φανταστηκο,gardos με φοβερη θεα,ναος αγιου σαββα(μεγαλυτερος ορθοδοξος ναος στα βαλκανια),μνημειο στα avala(δυστυχως δεν προλαβα να παω),πολλα μα πολλα παρκα και beer festival πετυχα που γινοτανε χαμος..μακαρι να χα αλλες 10μερες

Εγω ειπα και το ξαναλεω αν ειχα να διαλεξω tinder,badoo,cs με διαφορα cs οπου στα 100μηνυματα θα παρεις απαντηση στα 80 με τις πιο πολλες να θελουν να σου δειξουν την πολη+οτι μιλανε αγγλικα οποτε πας στα σιγουρα+οτι ειναι πιο ανοιχτες αφου στο couchsurfing βαζεις ξενο να κοιμηθει σπιτι σου ουσιαστικα..Ακομα και να μην γαμησεις(δυσκολο) θα πας με ντοπια στα καλυτερα σημεια,καλυτερα bar,συν ποσες απο cs φερανε φιλες τους και εφαγε και η παρεα
Tinder και badoo επαιξα συμπληρωματικα Σερβια,εβγαλα και εκει αποτελεσμα βεβαιως

Τωρα ειναι και θεμα ανθρωπου και πως κινειται και πως μιλαει αυτα δεν διδασκονται..γαμησα τη μια απο cs που αρχικα μου ειπε οτι one night stand(οχι οτι την πιστεψα) δεν εχει κανει και ουτε προκεται.εγω οταν μου το πε ειπα δεν προκεται να μην σε γαμησω(απο μεσα μου),αλλος θα το επαιρνε σαν πραγματικο οχι και θα κανε πισω..το βραδυ ημουν σπιτι της και εριξα ενα γαμηση πολυ αγριο..

Οταν η ιδια μου γνωρισε την κολλητη της φωναξα ενα φιλο..καταφερε..οπως το λεω καταφερε να μην την γαμησει..η γκομενα εσταζε και ο αλλος πηγε με hipsterοφαση να το παιξει ..αμερικανακι..πηρε τα @@ μου ενω αυτη η γκομενα με balkan style θα ταν σπιτι μας και παιζει να τις παιρναμε και παρτουζα..

Εγω δεν ειπα επισης οτι βγηκα με 9 σε 10μερες ειπα οτι βγηκα με πανω απο 10 ισως 12 η και παραπανω..

και day game εκανα γνωρισα μια σουηδεζα στο καστρο αλλα την φωναξα βραδυ οταν βγηκα με μια σερβα γιατι δεν ειχα χρονο αλλα με το που αρχισε η σερβα τις σερβικες ματιες και τα κουνηματα εγινε καπνος η σουηδεζα ουτε αχνα δεν εβγαζε στο μαγαζι..

Γενικα ισως και να μου ταιριαξε η φαση,η πολη,το στυλ..δεν ξερω

Παντως και εγω λεω μαγαζια τυπου club κυριλε τα αποφυγα μια δυο φορες πηγα ειδα οτι ειναι σαν το γκαζι και εξαφανιστηκα..για αλλα πορτοφολια..αμα καποιος θελει να γαμησει σερβια υπερμουνο που παει σε τετοια μαγαζια και το παιζει diva ας παει με οσα αυτες ζητανε..εχει εκει τη σερβικη μαφια να την χωνει και θα παει με εναν αφραγκο?γιατι?

Ακομα και μερικες μετριες σερβες(για τα δεδομενα σερβιας) που βγηκα ειναι πολυ μα πολυ ανωτερες απο καλες ελληνιδες

Εγω κραταω το γεγονος οτι κρατησα επαφες πολλες,ακομα και απο σερβους που ειναι παλικαρια

οταν γυρισω απο ρουμανια εχω δυο σερβες αθηνα που ερχονται να μεινουν σπιτι μου(πανω δεν ειχα χρονο να τις χωσω θα δουμε τωρα)




 

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Μηνύματα
4.921
Like
258
Πόντοι
36
Δεν ξέρω αν είμαι τόσο λάθος και κυρίως σε αντικειμενικά θέματα!Κυρίως σε ομορφιά πόλης...Αν δεν είσαι στο λοφάκι του κάστρου τότε όλα είναι μια κακή έκδοση της Αθήνας..
Μόνο με Βουκουρέστι μπορεί να συγκριθεί που το θεωρώ καλύτερο!Ούτε το Νόβισαντ μου άρεσε...Μια κακή έκδοση του Βελιγραδίου..
Πιστεύω πως σου έκατσαν 2 τυχερά και τα βγάζεις όλα τέλεια όπως και ο φίλος μου που είχε τη δικιά του και έλεγε τι τέλειο το Βελιγράδι..Αντικειμενικά όμως είναι κακο μέρος!
 

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Μηνύματα
2.148
Like
2
Πόντοι
16
Φίλε πάνω στο σπορ του Σαίτ που εγώ δεν το εξασκώ αλλά ενημερώνομαι, το πιο αξιόπιστο είναι το στριπ-κλαμπ έξω απο τη πόλη που διαλέγεις απο τη πίστα και με 70€ το μισάωρο η 100€ την ώρα φορτώνεις σε δωματιάκι εντός του μαγαζιού!Είναι γραμμένο στη πρώτη σελίδα και το επιβεβαίωσα και απο έναν ταξιτζή !Αλλά Προσοχή στα Ταξί!!!Πάντα πριν μπείτε ρωτήστε τιμή στο περίπου!Οι φίλοι μου την πάθανε χοντρα!!!
δεν πηγα στου διαολου την μανα ρολογα να το επιβαιβεωσω γιατι παιζει να σου ειπε παμε για να στα παρει στην κουρσα ο ταξιτζησ.τα λευτα που θα δωσεισ ταξι σου βρισκουν στο ξενοδοχειο κανα μπαζο.
 

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Μηνύματα
2.148
Like
2
Πόντοι
16
Είπα να μη γράψω , αλλά όταν βλέπω τέτοιες μαλακίες ολκής πρέπει να προστατέψω τα μέλη του φόρουμ!Λοιπόν με το Τίντερ plus όπως και το ραντάρ του Τίντερ στο Βελιγράδι θα έχετε τα εξής αποτελέσματα!Θα κάνετε περί τα 500-600 like και θα έρθουν 20-30 ματσαρίσματα που θα απαντήσουν τα 5-10 που θα είναι οι λιγότερο ωραίες γκόμενες!Θα κλείσετε 2-3 ραντεβού που θα ευκαιρεί μόνο 1 σε κάποια μεσημεριανή ώρα που θα βγάζει βόλτα το σκύλο της που θα χέζει παντού και θα μαζεύει με ένα πλαστικό γάντι τα σκατά του :vomit:
Παιχνίδι σε κλάμπ και Μπάρ δεν υπάρχει !Εκτός του οτι πρέπει να φοράς μάσκα οξυγόνου απο τη καπνίλα  στους εσωτερικούς χώρους!
Αν και Παλιώτερα είχα πέσει έξω με κάποια μέλη του σάιτ και τα είχα αμφισβητήσει ...εδώ δεν υπάρχει αμφιβολία πως το 2 σε 10 μέρες απο το τίντερ δεν γίνεται!!!ΝΟΜΟΣ!!!!ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΑΝΤΙΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!

Η Σερβία είναι πλέον καλός προορισμός για τους ομοφυλόφιλους!Πουστρευει με γεωμετρική πρόοδο!Οι Σέρβοι κάνουν χαρές όταν βλέπουν Έλληνες γενικώς αλλά κάποιες φορές ξεφεύγουν  :effemine:
Και μην ξεχνάμε πως έδωσαν στεγνά και τον μεγαλύτερο τους ήρωα τον Στρατιγό Ράντκο Μλάντιτς για να γλύψουν την Ευρώπη !Τέλειο παράδειγμα μαζί με το δικό μας για το πόσο ταπεινώνονται και ξεφτιλίζονται ηθικά τα έθνη...Απο μακριά και αγαπημένοι με αυτή τη χώρα !!!
ειδεσ οταν θελεισ εισαι πολυ εξυπνοσ και δεν σε πιανει κοροιδο καθε χαζοσ?γελω με τον παραπανω,ψυλοσ εμφανισημοσ και μαλακιεσ χαχαχαχα ολοι οι ιδιοι ειναι που γραφουν.στο μπαντου εστειλα απο μερεσ και εκει εκατονταδεσ μυνηματα καμια ανταποκριση επρεπε να εχεισ πληρωμενο μπαντου να μπορεισ να επικεινωνησεισ.ο τυποσ λεει εστελε στο μπαντου.αν δεισ πιο πανω ρολογα που εγραφα οχτωβριο ειπα δεν δουλευει το μπαντου ουτε εκει μονο σε μια εστειλα μυνημα στισ αλλεσ επρεπε να πλιρςσεισ η να δουνε τισ φωτο σου.καμια δεν ειδε.περνασ οραια αν εχεισ γκομενα μαζι σου η ετοιμη.εγραψα ακομα ποσο παραμυθαδεσ ειναι εκει με την κοπελιτσα που με εστισε 2 φορεσ και εφυγε με τον γκομενο.εγραφα ειμαι σιγουροσ θα το κανει αυτο εστελνα στα αλλα μελη αλλα πηγα για να διαπιστωσω ν ειναι εμπιστεσ οι ψευτεσ σαν ουκρανιδεσ.ετσι ειχα δδικαιο που ελεγα δεν εχουν εμπιστοσυνη.ακου οι σερβεσ καλυτερεσ απο ελληνιδεσ χαχαχαχκατι μπαζα εβλεπα,οι καλεστην εκαναν για μοσχα δεσ κοντακτε τισ σερβεσ και συγκρινε με αυτεσ που ειδεσ.σε 10 μερεσ ο τυποσ εφαγε 2 μαλλον πληρωμενεσ αλλα ντρεπετε να στο πει.ειπα και για τουσ σερβουσ αρχιδια οραιοι και γυμνασμενοι ειναι και οτι οι ουκρανοι ειναι πολυ καλυτεροι εμφανισιακα και ντυσιμο.κανεισ ευκολα γνωριμιεσ σερβια αλλα οχι κνεζ μιχαιλοβα εξηγησα τουσ λογουσ ειναι ολοι βιαστικοι.σε ενα φεστιβαλ που στεκονται ολεσ μπορεισ να μιλησεισ η πιο παλια που πηγα μπαρ αλλα ολεσ ηταν παρεα.δεν ξερω αλλα εμενα τοσα χρονια ιδικα ουκρανια αν μια γκομενα εχω φιλο και καλεσει τισ φιλεσ τησ για αυτην ειναι το καλυτερο για να φανε να πιουνε και να φυγουνε ολεσ μαζι χαχαχαχα.δεν ξερω αν στιν σερβια ειναι χαζεσ και φερνουν και τισ φιλεσ για οργια και ανταλαγεσ.οσο για το καστρο καλαμεγταν δεν εχει καμακι ουτε κανενασ κανει!οχτωβριο οπωτε εκανα βολτα ατε να ειχε 20 παιδακια να παιζουν μπαλα,3 με 5 πιτσιρικεσ να καθονται παρεα να βλεπουν απεναντι τον ποταμο να κουβεντιαζουν.ρε ρολογα σκεφτου ποσοι γραφουν για ουκρανια που πανε πρωτη φορα και λενε ιστοριεσ και ποσεσ γαμησαν και εκαναν πραγματα που εμεισ τοσα χρονια εκει δεν καναμε χαχαχαχαχαα.εγραψα και πιο πανω για τουσ φανταστικουσ ταξιδιωτεσ.οσοι γραφουν για ατα,καλαμεκταν,οραια πολυ και τετεια μονο εκει εμειναν,δεν πηγαν για γκομενεσ.ελληνεσ εγραψα ξεχωριζαν παντα 6 με 10 μαζι συνεχεια και με τισ ωρεσ καθονταν στο ιδιο καφε και ελεγα παντα να οι μαλακεσ χαχαχαχαχ.τουρκουσ που ειδε ο τυποσ χιλιαδεσ?σπανια να δεισ τουριστα εκτοσ ελληνα.ρωσουσ ειδα 2 γριεσ ,μια νεαρη και ενα νεαρο στο χοτελ μοσχα.τουρκουσ ειδα με γρουπ στο αγαλμα μεγαλησ ηλικιασ και γυναικεσ με μαντηλεσ που ακολουουσαν τον τουρκο ξεναγο.ειδα μονο 3 τουρκουσ νεαρουσ κνεζ μιχαιλοβα να κρατανε καμερεσ και να βγαζουν βιντεο.η πολη λογο κρυου αδεια,γρηγορα αδειαζει και αποκλειετε ενασ τουριστασ να βρει τα μπαρακια κατω απο το καστρο αν δεν ξερει η τα βρει τυχαια.ο κολητοσ μου που βρισκει σερβεσ σασ ειπα ξανα.3 χρονια ενα μπαζο γεματουλα και τωρα μια μπαζο που παντρευτηκε.
 

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Μηνύματα
2.148
Like
2
Πόντοι
16
Δεν ξέρω αν είμαι τόσο λάθος και κυρίως σε αντικειμενικά θέματα!Κυρίως σε ομορφιά πόλης...Αν δεν είσαι στο λοφάκι του κάστρου τότε όλα είναι μια κακή έκδοση της Αθήνας..
Μόνο με Βουκουρέστι μπορεί να συγκριθεί που το θεωρώ καλύτερο!Ούτε το Νόβισαντ μου άρεσε...Μια κακή έκδοση του Βελιγραδίου..
Πιστεύω πως σου έκατσαν 2 τυχερά και τα βγάζεις όλα τέλεια όπως και ο φίλος μου που είχε τη δικιά του και έλεγε τι τέλειο το Βελιγράδι..Αντικειμενικά όμως είναι κακο μέρος!
βουκουρεστι χαλια περασα γεναρι,κρυο χιονια.βρεθηκα με τον φιλο που μενει εκει χτεσ και ειπε απλα αλαξε τηλεφωνο να τον περνω σε αλλο νουμερο και να του πω οτι παω.σε κλαμπ βρηκε μπαστα και αλεξαντρατου με βιζιτεσ 100 μεχρι 150 ευρο.σε σαλον 25 εχει λεει.γαμα την σερβια.αλλο μηνα θα ειμαι αρμενια και πισω οδυσσο κατεβα εκει.με εψαχνε αλλοσ κυπριοσ που με βρικε τυχαια 3 φορεσ εκει.αγορασε σπιτι,πηγε 10 φορεσ οδυσσο και πουτανεσ βρισκει μονο οταν ειμαι εκει!για να μην πιστευεισ παραμυθαδεσ.4 απριλι παλι οδυσσο θα ειμαι μετα τυφλιδα και μπατουμι.αν εχεισ χρονο ελα θα περασεισ τελεια και δεν θα ξαναπασ σερβια και ρουμανια
 

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Μηνύματα
2.148
Like
2
Πόντοι
16
panoskliros εδωσες ελπιδα στο σερβικο πεδίο μαχης!

Απο online dating πως το δουλεψεις με τις σερβες; Για πες κανενα site, καμια τεχνικη κλπ
ρε εσυ και ο ρολογασ διαβαστε ολα τα μυνηματα που εστειλε μεχρι τωρα ο τυποσ στο σαιτ.οπειοσ καταλαβω γραφει μαλακιεσ και θελω να γελασω μαζι του διαβαζω τα παλαιοταιρα του ποστ.αν δεισ ο τυποσ καμια εμπειρια απο ταξιδια πλιν βελιγραδι ενω λεει εχει σχεδια για πολονια και ρουμανια και διαφορα που ακουσε για τισ χωρεσ εκει,καλυτερα απο σερβια ακομα να γαμησεισ.ο τυποσ ακομα να ανακαλυψει διπλανεσ του χωρεσ που εδω και χρονια τελειωσε ο παραδεισοσ οπως βουκουρεστι και ειναι για λεφταδεσ και εκει.αν διαβασεισ ολα τα μυνηματα ου εκτοσ οτι μηδεν εμπειριεσ απο ταξιδια μιλα μονο οτι γαμησε την γκομενα του ενοσ,του αλλου,ξεπαρθενεψε την μια και την αλλη ειναι μεγαλοσ γαμιασ και τετεια και μαστερ στισ πολεμικεσ τεχνεσ χαχαχαχ.κλασικοσ πυρφοροσ ελληναρασ που ειναι γαμιασ,καμακι,γκομενιαρησ,ουκκασ και καρατεκα χαχαχαχα.τα διαβασα ολα και γελασα με την ψυχη μου.διαβασε τα εσυ και ο ρολογασ.εμπειριεσ μονο απο γνωστα σασ μελη που και φιλοι σασ τα ξερουν πρωσωπικα.ευτυχοσ που γραφουν και τετειοι τυποι να γελαμε και λιγο.οσο για τον τυπο ασ παει να ανακαλυψει χωρεσ που παμε απο 1996 και το 2000 πεθαναν ολα οσα ψαχνει ο τουριστασ και πορνοτουριστασ.αντε γεια και καλα κρασια στουσ φαντασιοπληκτουσ χαχαχαχ
 

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Μηνύματα
4.921
Like
258
Πόντοι
36
ειδεσ οταν θελεισ εισαι πολυ εξυπνοσ και δεν σε πιανει κοροιδο καθε χαζοσ?γελω με τον παραπανω,ψυλοσ εμφανισημοσ και μαλακιεσ χαχαχαχα ολοι οι ιδιοι ειναι που γραφουν.στο μπαντου εστειλα απο μερεσ και εκει εκατονταδεσ μυνηματα καμια ανταποκριση επρεπε να εχεισ πληρωμενο μπαντου να μπορεισ να επικεινωνησεισ.ο τυποσ λεει εστελε στο μπαντου.αν δεισ πιο πανω ρολογα που εγραφα οχτωβριο ειπα δεν δουλευει το μπαντου ουτε εκει μονο σε μια εστειλα μυνημα στισ αλλεσ επρεπε να πλιρςσεισ η να δουνε τισ φωτο σου.καμια δεν ειδε.περνασ οραια αν εχεισ γκομενα μαζι σου η ετοιμη.εγραψα ακομα ποσο παραμυθαδεσ ειναι εκει με την κοπελιτσα που με εστισε 2 φορεσ και εφυγε με τον γκομενο.εγραφα ειμαι σιγουροσ θα το κανει αυτο εστελνα στα αλλα μελη αλλα πηγα για να διαπιστωσω ν ειναι εμπιστεσ οι ψευτεσ σαν ουκρανιδεσ.ετσι ειχα δδικαιο που ελεγα δεν εχουν εμπιστοσυνη.ακου οι σερβεσ καλυτερεσ απο ελληνιδεσ χαχαχαχκατι μπαζα εβλεπα,οι καλεστην εκαναν για μοσχα δεσ κοντακτε τισ σερβεσ και συγκρινε με αυτεσ που ειδεσ.σε 10 μερεσ ο τυποσ εφαγε 2 μαλλον πληρωμενεσ αλλα ντρεπετε να στο πει.ειπα και για τουσ σερβουσ αρχιδια οραιοι και γυμνασμενοι ειναι και οτι οι ουκρανοι ειναι πολυ καλυτεροι εμφανισιακα και ντυσιμο.κανεισ ευκολα γνωριμιεσ σερβια αλλα οχι κνεζ μιχαιλοβα εξηγησα τουσ λογουσ ειναι ολοι βιαστικοι.σε ενα φεστιβαλ που στεκονται ολεσ μπορεισ να μιλησεισ η πιο παλια που πηγα μπαρ αλλα ολεσ ηταν παρεα.δεν ξερω αλλα εμενα τοσα χρονια ιδικα ουκρανια αν μια γκομενα εχω φιλο και καλεσει τισ φιλεσ τησ για αυτην ειναι το καλυτερο για να φανε να πιουνε και να φυγουνε ολεσ μαζι χαχαχαχα.δεν ξερω αν στιν σερβια ειναι χαζεσ και φερνουν και τισ φιλεσ για οργια και ανταλαγεσ.οσο για το καστρο καλαμεγταν δεν εχει καμακι ουτε κανενασ κανει!οχτωβριο οπωτε εκανα βολτα ατε να ειχε 20 παιδακια να παιζουν μπαλα,3 με 5 πιτσιρικεσ να καθονται παρεα να βλεπουν απεναντι τον ποταμο να κουβεντιαζουν.ρε ρολογα σκεφτου ποσοι γραφουν για ουκρανια που πανε πρωτη φορα και λενε ιστοριεσ και ποσεσ γαμησαν και εκαναν πραγματα που εμεισ τοσα χρονια εκει δεν καναμε χαχαχαχαχαα.εγραψα και πιο πανω για τουσ φανταστικουσ ταξιδιωτεσ.οσοι γραφουν για ατα,καλαμεκταν,οραια πολυ και τετεια μονο εκει εμειναν,δεν πηγαν για γκομενεσ.ελληνεσ εγραψα ξεχωριζαν παντα 6 με 10 μαζι συνεχεια και με τισ ωρεσ καθονταν στο ιδιο καφε και ελεγα παντα να οι μαλακεσ χαχαχαχαχ.τουρκουσ που ειδε ο τυποσ χιλιαδεσ?σπανια να δεισ τουριστα εκτοσ ελληνα.ρωσουσ ειδα 2 γριεσ ,μια νεαρη και ενα νεαρο στο χοτελ μοσχα.τουρκουσ ειδα με γρουπ στο αγαλμα μεγαλησ ηλικιασ και γυναικεσ με μαντηλεσ που ακολουουσαν τον τουρκο ξεναγο.ειδα μονο 3 τουρκουσ νεαρουσ κνεζ μιχαιλοβα να κρατανε καμερεσ και να βγαζουν βιντεο.η πολη λογο κρυου αδεια,γρηγορα αδειαζει και αποκλειετε ενασ τουριστασ να βρει τα μπαρακια κατω απο το καστρο αν δεν ξερει η τα βρει τυχαια.ο κολητοσ μου που βρισκει σερβεσ σασ ειπα ξανα.3 χρονια ενα μπαζο γεματουλα και τωρα μια μπαζο που παντρευτηκε.
Κουμπάρο μου κι εγώ το Βελιγράδι κάπως έτσι το είδα κι ας σου έκανα πλάκα πριν πάω!Τώρα τι μουνιά μπορεί να γνωρίσει κάποιος απο το Forum του cauch  surfing  και να του κάτσουν με Balkan Style και όχι με κουλτουρε μου είναι πολύ περίεργο!Και πως γινόταν , κάθε μέρα άλλαζε σπίτι;Περίεργα μου ακούγονται ..
 

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Μηνύματα
2.148
Like
2
Πόντοι
16
Κουμπάρο μου κι εγώ το Βελιγράδι κάπως έτσι το είδα κι ας σου έκανα πλάκα πριν πάω!Τώρα τι μουνιά μπορεί να γνωρίσει κάποιος απο το Forum του cauch  surfing  και να του κάτσουν με Balkan Style και όχι με κουλτουρε μου είναι πολύ περίεργο!Και πως γινόταν , κάθε μέρα άλλαζε σπίτι;Περίεργα μου ακούγονται ..
ελα οδυσσο θα περασουμε οραια.θα πηγαινω και κλαμπ καθε μερα για χαρη σου χαχαχαχα.ουλαχιστον θα γαμησουμε εκει
 

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Μηνύματα
4.921
Like
258
Πόντοι
36
ελα οδυσσο θα περασουμε οραια.θα πηγαινω και κλαμπ καθε μερα για χαρη σου χαχαχαχα.ουλαχιστον θα γαμησουμε εκει
Δύσκολο..Μόσχα και Νίζνι Νόβγκοροντ σε 3 εβδομάδες και τέρμα οι πειραματισμοί!Ή θα πηγαίνω για πάντα Ρωσία ή θα επιστρέψω Πολωνία-Τσεχία που μου βγαίνουν μια χαρά!
 

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Μηνύματα
2.148
Like
2
Πόντοι
16
Δύσκολο..Μόσχα και Νίζνι Νόβγκοροντ σε 3 εβδομάδες και τέρμα οι πειραματισμοί!Ή θα πηγαίνω για πάντα Ρωσία ή θα επιστρέψω Πολωνία-Τσεχία που μου βγαίνουν μια χαρά!
σλοβακια καλυτερα ειναι πιο φιλικοσ κοσμοσ,καμια σχεση με τσεχια.μου αρεσε η φαση εκει αλλα βαριεμε σε αυτεσ τισ πολεισ,οπως και στο ιβανοφραγκοβσκ να παω σκεφτωμε βαρετα θα ειναι.παενε ρωσια να δεισ μοσχα αφου ετσι θεσ αλλα μια εμειρια απο οδυσσο και κιεβ θα σου αρεσει πιο πολυ απο μοσχα.μοσχα πρεπει να εχεισ καπειον που ξερει μαζι να κυκλοφορασ.κιεβ πανεμορφη πολη εχει πολλα στο κεντρο.οδυσσο με τα ποδια ολα διπλα μου και πολυ ομορφα.δεν βαριεσε εκει.βαρσοβια λιγεσ ωρεσ πηγα 4 φορεσ και βαρεθηκα,οπως και σερβια και οπου παω.πιστευω πρεπει να ερθεισ ουκρανια,σε καθαρα ρωσοφωνεσ πολεισ.θα σου αρεσει και δεν θα ξαναπας αλλου φτανει να προσαρμοστεις με την νοοτροπια εκει και να ξερεις οτι θα παω αποκλειστικα να γαμησω οχι να βρω ερωτεσ και ιστορια.η πειρα μου λεει παντου που πηγα ολοι εχουν κυκλο και γνωριζονται μεσα απο αυτον.δεν χωρανε οι τουριστεσ μεσα.πρεπει να εισαι πολυ τυχεροσ να εισαι εξερεση.οπωτε θεσ σκεψου το.ειναι κριμα να πασ τσεχια,πολωνια και οχι καπου πραγματικα ομορφα πρα τα στραβα με τισ γυναικεσ και την συμπεριφορα τους.
 

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Μηνύματα
4.888
Like
1.428
Πόντοι
216
Ειναι τοσο 'δυσκολες' τελικα οι Σερβες;
Σε dating sites βλεπω προφιλ που ειναι ενεργα, και ανοιχτηκαν και πριν απο πενταετια...
Τι στο καλο, ψαχνει μια σερβα για τον καλό της σε sites για τοσα χρονια;

Αλλα αμα ειναι καλη και τον βρει και πει το ναι,
μετα μιλαμε για σπαθάτη γυναίκα, σωστα;
 

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Μηνύματα
2.148
Like
2
Πόντοι
16
Ειναι τοσο 'δυσκολες' τελικα οι Σερβες;
Σε dating sites βλεπω προφιλ που ειναι ενεργα, και ανοιχτηκαν και πριν απο πενταετια...
Τι στο καλο, ψαχνει μια σερβα για τον καλό της σε sites για τοσα χρονια;

Αλλα αμα ειναι καλη και τον βρει και πει το ναι,
μετα μιλαμε για σπαθάτη γυναίκα, σωστα;
μονο σαβουρεσ και απατεωνησεσ στα σαιτ παιζουν.ασε αν εχει σπανια καμια καλη δεν απαντα.σημαινει πανε για πιο πανω κατηγορια απο σενα χρυσο σπονσορα χαχαχαχ
 

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Μηνύματα
4.888
Like
1.428
Πόντοι
216
Γνωμες ειναι και τα ταξιδια,οπως και το φαγητο μπορει σε εναν να αρεσει σε αλλον οχι

Γενικα εχω ταξιδεψει αρκετα και διαφωνω οτι το βελιγραδι πχ ειναι ασχημη πολη,θα ελεγα η πιο ομορφη απο οσες βαλκανικες πολεις εχω παει(πασχα η καλοκαιρι παω κροατια και ισως τοτε να ρθει δευτερη).
Το καστρο εχει ωραια θεα( καλοκαιρι+ιδανικο για day game),η λιμνη ada σου προσφερει περπατημα και μαγαζια με τις ωρες,το novi sad φανταστηκο,gardos με φοβερη θεα,ναος αγιου σαββα(μεγαλυτερος ορθοδοξος ναος στα βαλκανια),μνημειο στα avala(δυστυχως δεν προλαβα να παω),πολλα μα πολλα παρκα και beer festival πετυχα που γινοτανε χαμος..μακαρι να χα αλλες 10μερες

Εγω ειπα και το ξαναλεω αν ειχα να διαλεξω tinder,badoo,cs με διαφορα cs οπου στα 100μηνυματα θα παρεις απαντηση στα 80 με τις πιο πολλες να θελουν να σου δειξουν την πολη+οτι μιλανε αγγλικα οποτε πας στα σιγουρα+οτι ειναι πιο ανοιχτες αφου στο couchsurfing βαζεις ξενο να κοιμηθει σπιτι σου ουσιαστικα..Ακομα και να μην γαμησεις(δυσκολο) θα πας με ντοπια στα καλυτερα σημεια,καλυτερα bar,συν ποσες απο cs φερανε φιλες τους και εφαγε και η παρεα
Tinder και badoo επαιξα συμπληρωματικα Σερβια,εβγαλα και εκει αποτελεσμα βεβαιως

Τωρα ειναι και θεμα ανθρωπου και πως κινειται και πως μιλαει αυτα δεν διδασκονται..γαμησα τη μια απο cs που αρχικα μου ειπε οτι one night stand(οχι οτι την πιστεψα) δεν εχει κανει και ουτε προκεται.εγω οταν μου το πε ειπα δεν προκεται να μην σε γαμησω(απο μεσα μου),αλλος θα το επαιρνε σαν πραγματικο οχι και θα κανε πισω..το βραδυ ημουν σπιτι της και εριξα ενα γαμηση πολυ αγριο..

Οταν η ιδια μου γνωρισε την κολλητη της φωναξα ενα φιλο..καταφερε..οπως το λεω καταφερε να μην την γαμησει..η γκομενα εσταζε και ο αλλος πηγε με hipsterοφαση να το παιξει ..αμερικανακι..πηρε τα @@ μου ενω αυτη η γκομενα με balkan style θα ταν σπιτι μας και παιζει να τις παιρναμε και παρτουζα..

Εγω δεν ειπα επισης οτι βγηκα με 9 σε 10μερες ειπα οτι βγηκα με πανω απο 10 ισως 12 η και παραπανω..

και day game εκανα γνωρισα μια σουηδεζα στο καστρο αλλα την φωναξα βραδυ οταν βγηκα με μια σερβα γιατι δεν ειχα χρονο αλλα με το που αρχισε η σερβα τις σερβικες ματιες και τα κουνηματα εγινε καπνος η σουηδεζα ουτε αχνα δεν εβγαζε στο μαγαζι..

Γενικα ισως και να μου ταιριαξε η φαση,η πολη,το στυλ..δεν ξερω

Παντως και εγω λεω μαγαζια τυπου club κυριλε τα αποφυγα μια δυο φορες πηγα ειδα οτι ειναι σαν το γκαζι και εξαφανιστηκα..για αλλα πορτοφολια..αμα καποιος θελει να γαμησει σερβια υπερμουνο που παει σε τετοια μαγαζια και το παιζει diva ας παει με οσα αυτες ζητανε..εχει εκει τη σερβικη μαφια να την χωνει και θα παει με εναν αφραγκο?γιατι?

Ακομα και μερικες μετριες σερβες(για τα δεδομενα σερβιας) που βγηκα ειναι πολυ μα πολυ ανωτερες απο καλες ελληνιδες

Εγω κραταω το γεγονος οτι κρατησα επαφες πολλες,ακομα και απο σερβους που ειναι παλικαρια

οταν γυρισω απο ρουμανια εχω δυο σερβες αθηνα που ερχονται να μεινουν σπιτι μου(πανω δεν ειχα χρονο να τις χωσω θα δουμε τωρα)

Για σοβαρη κοπελα για σχεση, υπαρχει καμια επιλογη γνωριμιες μεσω internet?
Αν ξερεις φυσικα...
γιατι το ολο σκηνικο και καλα κανεις αφου ετσι το θες, ηταν για πηδο-κατασταση μονο...
 

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Μηνύματα
1.116
Like
491
Πόντοι
36
Για σοβαρη κοπελα για σχεση, υπαρχει καμια επιλογη γνωριμιες μεσω internet?
Αν ξερεις φυσικα...
γιατι το ολο σκηνικο και καλα κανεις αφου ετσι το θες, ηταν για πηδο-κατασταση μονο...


Για σχεση ψαχνονται οι πιο πολλες εκει περα,μερες να χεις να βγαινεις να γνωριζεις κοσμο
Απο ιντερνετ παιξε badoo,tinder και κυριως cs.Αμα αρχισεις κανα μηνα-15μερο πριν πας θα χεις επιλογες να βγεις απο ιντερνετ
Αμα πας τωρα δεν ξερω εξω τι καιρο κανει,καλοκαιρι ειχε πολυ κοσμο εξω και εχει πολλα παρκα και αλλα μερη για day game,οπως το καστρο και φυσικα τι λιμνη οπου θα δεις το μουνι του αιωνα αμα το παρεις ποδαρατο.
Πηγαινε στο καστρο,τα παρκα,skadarlija(red bar ενα ωραιο μαγαζι εκει) εχει και ξενες εκει

Απο μαγαζια εχει μερικα τουμπανα και φιλικα για γνωριμιες
τσεκαρε το δρομο kataniceva εχει μερικα μπαρ ωραια εκει οπως το chillton.
Επισης μην χασεις cetinjska(δρομος με πολλα μπαρ φιλικα) ,zaokret κτλπ(για μενα αυτος ο δρομος εχει τα καλυτερα μαγαζια για γνωριμιες χωρις νταμπα ντουπα των κλαμπ)

Αυτα που σου λεω τα πιο πολλα μαγαζια τα χω τσεκαρει αλλα μερικα αλλα τουμπανα τα χω χασει γιατι δεν το χω αποθηκευμενα..σπαω το κεφαλι μου να θυμηθω ενα μαγαζακι που ηταν τοσο χαλαρα..και ηταν κλαμπ μεσα μεχρι και στα μουλουκτα εσκαγες τσιγαριλικια..αμα το θυμηθω θα το γραψω

 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom