Να χει πουτανες Σερβες Ελλαδα?ποτε δεν εχω πετυχει ακομα και Σερβια δεν εχει πολλες πουτανες,αμα συννενοηθειτε με ταριφα θα βρειτε αλλα θα παει κανα 50-60αρι την ωρα..δεν αξιζει
Για να γαμησεις Σερβια γαμας αρκει να ξερεις να πλασαριστεις..Εγω γαμησα 2σε 10μερες και βγηκα συνολο με πανω απο 10 διαφορετικες σε 10μερες(day game,online dating οπως εχω ξαναπει,αποφυγεται κυριλες κλαμπ)..Θα γαμουσα τουλαχιστον τις μισες αμα ειχα χρονο..Γιατι γαμας,βεβαια οχι ανετα ουτε one night stand(με μαεστρια μπορεις ομως,πρεπει να το παιζεις αδιαφορος οσο δεν παει..και μετα θα στο προτινουν αυτες)
Βεβαια ξανα λεω δεν ειναι καθολου ευκολο αμα πας και δειχνεις λιγουρης η οτι πας να γαμησεις(εμενα με ρωτουσαν γιατι πηγα και εννοειται δεν ελεγα για να γαμησω αλλα γιατι ακουσα οτι ειναι ωραια,γιατι ειναι φθηνα,για το beer festival,γιατι ειμαι balkan power χαχα)..ακομα και να πεις οτι πηγες γιατι ειναι φθηνα(και ας φανεις φτωχος,γιατι αυτοι δεν ειναι??) ειναι χιλιες φορες προτιμοτερο απ το να πεις οτι πας για τις γυναικες..τετοια κανουν κατι Τουρκοι και Ιταλοι και ουτε για φτυσιμο δεν τους εχουν..Ενα παραδειγμα,η μια Σερβα που γαμησα μου ελεγε ποσο λιγδιαριδες ειναι οι Τουρκοι που πανε πλεον κατα χιλιαδες Βελιγραδι γιατι νομιζουν οτι θα γαμησουν(που να ξερε οτι εκανα το ιδιο).
Κατι ακομα,εγω ειμαι ψηλος και γενικα εμφανισημος δεν ξερω αμα παιζει ρολο γιατι λογω αντρων(ψηλοι,γεροδεμενοι) υπαρχει ανταγωνισμος αν και ισοσκελιζεται απο το γεγονος οτι δεν εχει ακομα τουριστες πολλους και γενικα ξενους
Ακομα και να μην γαμησετε παντως,ειναι υπεροχη και φθηνη πολη(απο τις πιο φθηνες που εχω ταξιδεψει) οποτε αξιζει τον κοπο..στο κατω κατω δεν νομιζω κανεις να ταξιδευει απλα για να γαμησει..αλλιως παει στο μεταξι και του ρχεται και τσαμπα
Αυτα απο μενα και μην ακουτε τιποτα..εγω αμα σας πω σκηνικα που μου τυχανε(παντρεμενες κτλπ) θα νομιζετε οτι ειναι απο κανα βιβλιο