pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
άνοιξε 1/10 και μας περιμένει.Μασέζ απο ταυλάνδη,μαρόκο,γαλλία και ελλάδα.Ποιός θα σπάσει πρώτος το άντρο αυτό?
το επισκέφτηκα χθες...ωραίος χώρος και εμφανίσιμες γκόμενες αλλά δεν μου φαίνεται ότι σε κερνούν φραπέ ή πολύ περισσότερο μπριζόλα! έχει κανένας συναγωνιστής άλλη γνώμη?
το επισκέφτηκα χθες...ωραίος χώρος και εμφανίσιμες γκόμενες αλλά δεν μου φαίνεται ότι σε κερνούν φραπέ ή πολύ περισσότερο μπριζόλα! έχει κανένας συναγωνιστής άλλη γνώμη?
Mα αφου το επισκεφτηκεs, πωs και δεν ειδεs τι παιζει????
Αδερφια είχα πάει εγώ με ένα φίλο που είχε έρθει απο Κρήτη, πριν καμια βδομάδα..
Ωραίος και καθαρός χώρος μέσα, κ έχει 1-2 κοπέλες που είναι τουμπανα...
Μπήκαμε άρχισε το μασαζάκι..
Οι κοπελες το παίζανε ότι εμείς κάνουμε μόνο μασαζ και τέτοια.. τριβανε τριβανε τριβανε, πηγαίναμε να χουφτώσουμε, αλλα δεν αφήναν...
Βαρεθήκαμε στο τέλος, βγαίνουμε έξω και βρίσκουμε εκεί μια χοντρούλα που βάραγε το ρόλο της Τσατσάς, και κάναμε φασαρία, τι μαλακίες είναι αυτές, για μαλάκες ψάχνετε? και τέτοια!!
Άρχισε να μας ηρεμεί κ μας είπε ότι δεν έπαιξε τίποτα επειδή ήταν η πρώτη φορά και φοβόντουσαν, κι την επόμενη φορά θα είναι όλα κομπλέ..
Όποιος θέλει για λεπτομέρειες ας στείλει pm να τον ενημερώσω.
Σας εύχομαι να μην γράφει Λ.Γαβαλάς γιατί Σκουφά 10 είναι και το μαγαζί του.κανα νεο για αυτο??
το κουδουνι τι γραφει?
αμα ειναι να παμε για τεστ
Σας εύχομαι να μην γράφει Λ.Γαβαλάς γιατί Σκουφά 10 είναι και το μαγαζί του.
Αφου νόμιζα οτι ανοίξατε θρεντάκι για τον Λάκη.
Σας εύχομαι να μην γράφει Λ.Γαβαλάς γιατί Σκουφά 10 είναι και το μαγαζί του.
Αφου νόμιζα οτι ανοίξατε θρεντάκι για τον Λάκη.
Αδερφια είχα πάει εγώ με ένα φίλο που είχε έρθει απο Κρήτη, πριν καμια βδομάδα..
Ωραίος και καθαρός χώρος μέσα, κ έχει 1-2 κοπέλες που είναι τουμπανα...
Μπήκαμε άρχισε το μασαζάκι..
Οι κοπελες το παίζανε ότι εμείς κάνουμε μόνο μασαζ και τέτοια.. τριβανε τριβανε τριβανε, πηγαίναμε να χουφτώσουμε, αλλα δεν αφήναν...
Βαρεθήκαμε στο τέλος, βγαίνουμε έξω και βρίσκουμε εκεί μια χοντρούλα που βάραγε το ρόλο της Τσατσάς, και κάναμε φασαρία, τι μαλακίες είναι αυτές, για μαλάκες ψάχνετε? και τέτοια!!
Άρχισε να μας ηρεμεί κ μας είπε ότι δεν έπαιξε τίποτα επειδή ήταν η πρώτη φορά και φοβόντουσαν, κι την επόμενη φορά θα είναι όλα κομπλέ..
Όποιος θέλει για λεπτομέρειες ας στείλει pm να τον ενημερώσω.
Ενημέρωση επειδή διάβασα πολλά άσχετα..
το μαγαζί είναι αδερφάκι του γνωστού και παλαιότατου μπριζολαδικου στις στήλες του Ολυμπίου Διός....
Απλα είναι πιο ακριβό και θέλει και λίγο μπλαμπλα η χοντρή γιαγιά στην πόρτα...
Πείτε ότι είστε παλαιοί στο άλλο και όλα θα γίνουν...Προσοχή. οχι στα τζακούζια και στις σάουνες γιατί σας αδειάζει την τσέπη..