Πήγα Βαρκελώνη με ένα φίλο και στα βράδια κανονίσαμε εξορμήσεις. Μέναμε κέντρο. Κοντά στην Πλατεία Καταλονίας (Plaza Catalunya).
Γεμάτος ο τόπος με bar που είχαν ουράνιο τόξο σημαία.... η χαρά του ντιγκιντάγκα.
Και ξαφνικά είπαμε να δοκιμάσουμε ένα μασάζ που ήταν 2.5 τετράγωνα δίπλα μας. Το OXYZEN.
Στην ιστοσελίδα είχε κάτι ταντρικά μασάζ, 4 χέρια, αισθησιακά κλπ..... Άντε λέμε να χαλαρώσουμε από τη μέρα και πάμε παρακάτω...
Χτυπάμε κουδούνι, μυρίζουν αρωματικά στικς, μας υποδέχεται ένας μαύρος που μας στέλνει στο βάθος διαδρόμου που περνούσε από μια θέση πισί στον οποίο έπεαιζε πασιέντζα μία εργαζόμενη κοπέλα. Η τσατσά στο βάθος μας έβαλε σε ένα δωμάτιο με τζιακούζι και μας είπε να περιμένουμε την παρέλαση κοριτσιών. Πέρασαν 15 κορίτσια περίπου, στις 2 το πρωί λέμε τώρα. Επιλέξαμε δύο, μία Ουρουγουανή και μία Βραζιλιάνα. Για κάτι δυσεύρετο τέλος πάντων.
Τιμή 70 ευρώ η μισή ώρα, 130 η ώρα.
Δεκτικές οι κοπέλες, ντουζάκι στο δωμάτιο και βουρ για μασάζ. Χαλαρό μασάζ και ψητό. Δεκτικότατες σε αλλαγή στάσεων (μιλάω πληθυντικό με τη γνώση της εμπειρίας του φίλου μου).
Βγαίνουμε στη μισή ώρα και ο δικός μου ήθελε επανάληψη.
Πήρε τη δικιά μου τη Βραζιλιάνα.
Περίμενα σε χαλαρό κλίμα στο μπαράκι (με 2-3 σκαμπουδάκια, μην φανταστείτε) μέχρι να τελειώσει πίνοντας κερασμένο αναψυκτικό από τον έγχρωμο Σενεγαλέζο ονόματι Ντάνι.
Τελειώσαμε μετά μισάωρο και αποχωρήσαμε ευχαριστημένοι.
Την άλλη βραδιά, επισκεφτήκαμε εκ νέου το κατάστημα μετά από στραπάτσο στο -συστημένο από Βαρκελωνέζο φίλο, οικτρά απέχοντα από νύχτα και ακολασίες ωστόσο- Darling.
Πρόκειται για νέο μαγαζί που εμφανιζόταν ως στριπτητζάδικο.
Η πόρτα 3 λεβέντες με ακουστικούλια. Εισητήριο 20 ευρώ με 1 ποτό και 40 ευρώ με 2 ποτά. Αποφασίσαμε ότι τα 2 ποτά ο καθείς θα τα καταναλώσουμε και δώσαμε 80 για να μπούμε (για 4 ποτά συνολικά εννοώντας).
Η είσοδοςμ ας έκοψε τα φτερά. Ένα στενό μαγαζί με τρεις καναπέδες αριστερά, ένα στύλο για χορό (έρμο και άραχνο) και δεξιά μία μπάρα που κάλυπτε όλη την πλευρά. Οι κοπέλες, σταυροπόδι στα σκαμπό του μπαρ, εμπόδιζαν τη διέλευσή μας στο βάθος του μαγαζιού. Τόσο στενό λέμε.
Μανουβράραμε και καθίσαμε σε ένα τραπεζάκι με το φίλο. Σε 20" δύο κοπέλες, μία Δομινικανή και μία Ρωσίδα ήρθαν να μας κάνουν παρέα. Η Ρωσίδα λίγο μπαμπούσκα, αλλάη Δομινικανή ήταν εργαλείο 8αράκι γεμάτο.
Μετά τα ανοήτα "τι κάνεις", "από πού είσαι", μπήκα στο ψητό: Πόσο πάει εδώ;
-100 ο προσωπικός χορός.
-Πηδάς;
-Όχι
-Ε, τότε άστον.
-Πήδημα;
-Μισή ώρα 200 ευρώ και μία ώρα 400 ευρώ.
-Είσαι με τα καλά σου; Στα ίσια θα σου πω ότι παίρνω CG που έχει παίξει σε πορνό με 200 ευρώ την ώρα και εσύ ζητάς τα διπλά; Δεν είναι ακριβό;
-Ακριβό είναι (ειλικρινής η κορασίδα)
-Ε, τότε γιατί να τα δώσω;
-Ε, είναι night club και είναι καινούργιο μαγαζί
-Και περιμένει έτσι να παλιώσει; Μπα, δεν το βλέπω να συμβαίνει
-Ξέρεις υπάρχει και η επιλογή για το ξενοδοχείο.
(Ωπ, σκέφτομαι... μήπως έχει καμία προσιτή εναλλακτική με bypass του μαγαζιού;;;)
-Και πόσο πάει στο ξενοδοχείο;
-500 ευρώ η ώρα....
-Με λένε Τσουκαλά "Άντε γεια"
Καθίσαμε και ήπιαμε τα ιδιαιτέρως γεμισμένα με ουίσκυ ποτήρια μας, ξαναπαραγγείλαμε χωρίς να τελειώσουμε τα δεύτεα και αποχωρήσαμε τσαντισμένοι για το κρίμα.
Δεν είχαμε κάνει 20 μέτρα, ένα "Excuse me Sirs" μας σταμάτησε.
-Και ξέρετε εγώ είμαι ο Ντιμίτρι και γιατί φύγατε νωρίς (σου λέει, για να δώσουν 80 για είσοδο, έπρεπε να τους αρμέξω μία χήνα). Το αφεντικό μου έχει και άλλο ένα μαγαζί στη Μπαρτσελόνα, σας πάμε με ταξί τζάμπα κλπ......
Κοιταχτήκαμε, του δώσαμε άκυρο ραντεβού για την αυριανή βραδιά καθώς τάχα είμαστε κουρασμένοι και επιστρέψαμε στο OXYZEN για ένα γύρο.
Πιάτσες
Δίπλα στο Καμπ Νόου της Μπαρτσελόνα έχει πιάτσες, με όσες τελειωμένες βρίσκεις στη Βάθης.
Στη Ράμπλα θες φακό για να τις δεις, πολλή μαυρίλα.....
Για έσκορτ από ίντερνετ δεν το τολμήσαμε.
Την επόμενη φορά, πέρα από το OXYZEN θα πάμε και σε κανένα πιο δημοφιλές.
Απλά, φυλαχτήμαμε και τοποθετήσαμε κασέρι σε άμεσο αποτέλεσμα και όχι σε prive κλπ....
ΥΓ: Δύο πιτσιρίκια μάλλον Ρωσάκια γύρω στα 25, δίπλα μας στο darling, αφού μπαλαμούτιασαν τις γυμνόστηθες κοπέλες, έφυγαν, πήγαν στο ΑΤΜ για να κάνουν ανάληψη και επέστρεψαν για να περάσουν 1 ώρα δίνοντας έκαστος από 400 ευρώ. Αφού βρίσκει και τα κάνει.... μαγκιά του....ο darling......