Για το Kristal έχω ακούσει κι εγώ τα καλύτερα, αν και δεν το έχω τιμήσει. Ο φίλος έχει δίκιο, γενικά παίζει πολύ πράγμα από Λατινική Αμερική.
Εγώ στο τελευταίο ταξίδι είχα ανοίξει τοπική εφημερίδα, και είχα βρει μπουρδέλο μεταμφιεσμένο σε μπαρ σε ψιλοκεντρικό σημείο. Σκάω μύτη, αράζω (και καλά) στο μπαρ για ποτάκι, και μου την πέφτουν από παντού καμιά 15αρια γκόμενες κάθε είδους και επιπέδου, να με χαϊδεύουν, να μου πιάνουν τον πούτσο κλπ. Διαλέγω μία, κάνουμε τη συνεννόηση, πάω στο ταμείο, πληρώνω (με κάρτα παρακαλώ), περνάω σε δωματιάκι στο πίσω μέρος, ντουσάκι, και μετά που σε πονεί και που σε σφάζει! 18χρονη Κουβανέζα πύρκαυλη, έδινε και κώλο. Δυστυχώς στοιχεία, τιμές διεύθυνση κλπ δεν συγκράτησα ποτέ.
Βέβαια, επειδή το ελληνικό δαιμόνιο διαπρέπει πάντα και παντού, ο άνθρωπος-κλειδί στη νύχτα και στον αγοραίο έρωτα της Βαρκελώνης είναι Έλληνας: Ο Θεόδωρος Μπιτζίκας! Το όνομα είναι πολύ γνωστό στους κύκλους της νύχτας, και κυκλοφορεί στα στέκια της Rambla. Αν βρεις τον Μπιτζίκα θα σε κάνει μάγκα!...