Νέα

Βαρκελώνη πληροφορίες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SpermBob
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 188
  • Εμφανίσεις 65K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
εγω μαζι σου ειμαι και χαιρομαι που συμετεχεις στα παιχνιδια του αγωραιου ερωτα με τον συντροφο σου και δεν σε χαλανε οι μπουρδελοτσαρκες μαζι του. τον αφηνεις ομως να βαλει το... δαχτυλο στο μελι, η παραμυθιαζεσαι οτι παει μονο μαζι σου? μορτισσα και μαγκισσα θα ησουν αν τον επαιρνες και ματι...

χρυσα καλα λεει
εχετε πιστη μονογαμικη σχεση?η κανελωνετε το ρυζογαλο?
:2funny:

chrysa82

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
16
εγω μαζι σου ειμαι και χαιρομαι που συμετεχεις στα παιχνιδια του αγωραιου ερωτα με τον συντροφο σου και δεν σε χαλανε οι μπουρδελοτσαρκες μαζι του. τον αφηνεις ομως να βαλει το... δαχτυλο στο μελι, η παραμυθιαζεσαι οτι παει μονο μαζι σου? μορτισσα και μαγκισσα θα ησουν αν τον επαιρνες και ματι...
Ξέρεις τι λέει ο δικός μου και με παραμυθιάζει;έχω την Porsche στο γκαραζ, θα κάνω test drive στο Fiatάτι;Προς το παρόν καλά πάω, για να γίνω όμως μόρτισσα όπως λες θέλω ακόμη.....

anoixtomyalos

Μέγας
Εγγρ.
22 Οκτ 2005
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
4.175
Ξέρεις τι λέει ο δικός μου και με παραμυθιάζει;έχω την Porsche στο γκαραζ, θα κάνω test drive στο Fiatάτι;
και απ οτι φαινεται αγαπη μου το τρως το παραμυθακι σου...
σημασια εχει να το πει. οχι και να το πιστευει... σωστα?
Μακαρι παντως να μπορουσες να καβαλησεις μια porsche, θα την 'ενιωθες' την διαφορα ...

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Βαρκελώνη: Μια πόλη που πρέπει να πας. Μια πόλη που δεν κοιμάται ποτέ. Μια πόλη που ξέρει να ζει, να διασκεδάζει, να αναπνέει.

Από που να αρχίσω & που να τελειώσω? Για τον κόσμο της; Για την ρυμοτομία της; Για την διασκέδασή της; Τα κτήρια της, Τις πλατείες της?

Δεν ξέρω για την λοιπή Ισπανία, αλλά η Βαρκελώνη έχει πολύ ωραίες γυναίκες. Έχουν μια μίξη με Ν. Αμερική και Β. Αφρική, έχουν και περίεργες γωνίες στο πρόσωπό τους, που τις κάνει πανέμορφες/γοητευτικές ή κακάσχημες. Έχουν όμως όλες (μα όλες - μικρέ/μεγάλες) φοβερά κορμιά. Σαν να είναι όλες χορεύτριες φλαμέγκο. Μόνο που δεν μιλάνε Αγγλικά! Οπότε, δύσκολα κάνεις κάτι, αφού δεν μπορείς να συνεννοηθείς/επικοινωνήσεις. Και δεν είναι χαζό-Αγγλίδες που μεθάνε & δεν τους νοιάζει τίποτα, οπότε τα κάνουν όλα & με όλους. Δύσκολα θα βρείς μεθυσμένη Ισπανίδα & παίζουν όπως οι Ελληνίδες: τουπέ, ωραίο ντύσιμο, προκλητικό, ματιές, μπλα-μπλα, κλπ.

Λόγω ιδιοσυγκρασίας, αλλά & ηλικίας, δεν πήγαμε σε μπάρ/κλάμπ όπου σύχναζαν ξένοι τουρίστες. Την βγάλαμε σε πιο καλά μαγαζιά.

Έχουμε & λέμε λοιπόν:

Κάθε βράδυ πηγαίναμε στο Ολυμπιακό Λιμάνι, κάτω από τους 2 Πύργους (ουρανοξύστες) όπου είναι η αντίστοιχη παραλιακή.

Ακριβώς δίπλα στην παραλία (που σφύζει από ζωή μέρα/νύχτα) έχει αρκετά κλαμπάκια για όλα τα γούστα. Εμείς πηγαίναμε στο: "SHOKO"  όπου η είσοδος είναι δωρεάν και μαζεύει και λίγους ξένους. Αυτό κλείνει πάντα κατά τις 03:30. Μετά ακολουθεί το high class "Opium" όπου έχει είσοδο που προσαυξάνεται ανάλογα με την ημέρα (Πέμπτη=15, Παρασκευή=20, Σάββατο=30, Κυριακή=15.) μαζί με ποτό. Το μαγαζί αυτό δεν παίζεται. Τα άπαιχτα μωρά!!!! Μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα του .

Επίσης, παίζει και το CatWalk, ακριβώς από πάνω (δίπλα στο Καζίνο).

Στην La Rambla (δεξιά & αριστερά σε κάτι στενά) έχει κάτι κλαμπάκια/μπαράκια, αλλά θυμίζει λίγο Εξάρχεια & παίζουν πολλοί ξένοι. Άσε που κατά τις 22:00 σκάνε μύτη οι μαυρούλες. Χάλια μαύρα. Έκανα το λάθος να δοκιμάσω. Μακριά. Εκτός ότι δεν κάνουν ότι διαφημίζουν, μένουν σε σπίτια χειρότερα από την Αθηνάς. Αν ξεφύγεις χωρίς να κολλήσεις λέπρα/σύφιλη, 8α είσαι τυχερός. Επίσης ξεκινάνε από 50 ευρώ και στην πορεία ζητάνε κιάλλα (για το δωμάτιο, για να κάτσουν 1 ώρα, για έξτρα, κλπ)

Υπάρχουν όμως διάφορα στούντιο με αρκετές κοπέλες για να διαλέξεις. Ξεκινάνε από 120 για μια ώρα και προσθέτεις τα τυχών έξτρα. Θα τα βρείτε σε ενημερωτικό φυλλάδιο στο Ξενοδοχείο (σε μας τουλάχιστον είχε), όπου παρέχει πληροφορίες για φαγητό, διασκέδαση, κλπ. Μερικά από αυτά είναι:

Τώρα, για φτηνό φαγητό προτιμήστε το "Fresco" όπου με 8 ευρώ έχει μπουφέ, σαλάτες, φρούτα, γλυκό, καφέ unlimited ! ! ! 

Επίσης, λίγο πιο δίπλα από το Ολυμπιακό Λιμάνι, έχει μια μαρίνα (την φτιάξανε με τους Ολυμπιακούς) και την έχουν διαμορφώσει με καφετέριες/εστιατόρια/μπαράκια. Είναι καλό σημείο για βόλτα νωρίς το βράδυ, πριν το κλάμπινκ.

Τέλος, αφού η Βαρκελώνη είναι μεγάλη, καλό θα είναι να χρησιμοποιήσετε το μετρό. Το Σαββατόβραδο παίζει 24/ωρες. Βγάλτε μια 10άδα εισιτηρίων, παρά ένα μόνο την φορά, καθώς είναι φτηνότερα έτσι.

Καλή διασκέδαση!

Εις το επανιδήν.

colorcli

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2005
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
10
Να συνεχίσω την ενημέρωση απο τον αμαντέους, στην Καρρερ ντε Ροσσελλο 328 κοντά στη Σαγράδα Φαμίλια υπάρχουν τρία διαμερίσματα, με το κόκκινο, πράσινο, μπλέ κουδούνι.

Πήγα αρχικά στο κόκκινο στον 1ο όροφο. Με υποδέχεται μια ευγενική κυρία, της λέω δε μιλάω καλά ισπανικά, μου λέει πρώτη φορά; -ναι, και παρουσιάζει 5-6 κοπέλες, από τις αποικίες της λατ. Αμερικής. Μικροκαμωμένες, μαυριδερές, με πιασίματα βαθμολογίας 5-6. Βγαίνουν μια - μια στο σαλόνι, λένε "Ολα" (αλό, γεια), το όνομά τους και με φιλούν στο μάγουλο. Πήγα με μια κουβανή με μεγάλο λόκω, φορούσε κορμάκι και κάλτσες με ψιλοτάκουνα και μου έκανε κλικ. 50 ευρώ για μισή ώρα στην τσατσά, πήγαμε στο δωμάτιο μαζί, μου έπλυνε το εργαλείο, ρώτησε αν ηθελα να κανουμε μαζί ντουζ. Με τα λίγα ισπανικά μου της είπα ότι την προτιμώ ντυμένη και πέσαμε στο κρεββάτι. Ακρως επαγγελματικά όλα, ωραίο τσιμπούκι, στήσιμο ιεραποστολικό και μετά στα 4 με βογγητά και με θέα την κολάρα όπου και έγινε η κατάθεση. Στα ενδιάμεσα μου ζήτησε έξτρα για πρωκτικό αλλά της είπα όχι, άλλη φορά.

Την επόμενη μέρα χτυπώ το πράσινο κουδούνι, ανοίγει η τσατσά και μου λέι 40 την μισή ώρα. Βγήκαν περίπου 8-9 κοπέλες μαύρες, μαυριδερές, κοντούλες με πιασίματα. Δύο μικροκαμωμένες λευκές που φορούσαν κορμακια μου γιάλισαν το μάτι, αλλά λέω ας πάω και απέναντι. Η τσατσά μου λέει ευγενικά "κακώς φεύγεις, δε θα βρείς καλύτερα από εδώ"

Χτυπώ το Μπλέ κουδούνι, η τσατσά βλοσυρή, σαν τις δικές μας, μου λέει 60 το μισάωρο, αν συμφωνείς πέρνα. Μπαίνω μέσα με πάει κατευθείαν στο δωμάτιο, που είχε και μπανιέρα με υδρομασάζ, αλλά όχι τόσο πολυτελές όσο τα δικά μας στούντια, δωμάτιο παληάς πολυκατοικίας της Κυψέλης. Μετά από αρκετή ώρα εμφανίζονται 4 κοπέλες, η μιά μαύρη και οι 3 από ανατολική Ευρώπη, αλλά πολύ κατώτερες από τις δικές μας. Δεν μου άρεσαν, εκνευρίστηκα από την αναμονή, τσιγκουνεύτηκα και τα λεφτά και λέω να φύγω. Η τσατσά ψιλοθύμωσε, τις λέω -μόνο 4 κοπέλες; μου λέει -αυτές έχω τώρα, κάτσε μη φεύγεις, δε σου κάνει καμιά; κλπ. και προτίμησα να πάω στα αξιοθέατα.
Είχα βρει και άλλες διευθυνσεις από το worldsexguide αλλά είπα να μην το εξασκήσω συστηματικά το σπορ.

Πίσω από την Ράμπλα, στο Μπάριο Τσίνο, Οδός σαν Ραμόν και Μαρκησίου ντε Μπαρμπερά μαζεύονται οι πουτάνες του πεζοδρομίου, στο Google earth / street view θα τις δείτε. Οι περισσότερες είναι από τις αποικίες και για λύπηση, αλλά μπορεί να βρεθούν και μερικά καλά τεμάχια. Οπως περπατούσα καμιά δε με ενόχλησε, εκτός από μια καλούτσικη που κάρφωσα με τα μάτια και πήρε θάρρος και άρχισε να τρίβεται πάνω μου και να λέει να ανεβούμε πάνω, σε κάτι πολυκατοικίες παμπάλαιες και βρώμικες, τα παληόσπιτα της οδού Αθηνάς είναι πολυτελέστατα μπροστά τους. Η αστυνομία βρίσκεται παντού και θέλει προσοχή.

Μετά το αεροδρόμιο, στο Καστελδεφέλς ο δρόμος είναι ταχείας κυκλοφορίας με μπάρες διαχωρισμού της κυκλοφορίας δεξιά και αριστερά. Αυτές οι μπάρες δημιουργούν εσοχές για σταμάτημα έκτακτης ανάγκης ή για έξοδο από τον δρόμο. Εκεί το μεσημέρι (1 μ.μ.) είδα πολλές κοπελες, λεπτές, ψιλές, με τα ψιλοτάκουνα και καυτά σόρτς ή στριγκ να κάθονται σε πλαστικές καρέκλες με ένα μπουκάλι νερό και να κάνουν πιάτσα. Ολες πέρνουν βαθμολογία πάνω από 7-8. Αν δείτε πλαστική καρέκλα με ένα μπουκαλάκι νερό πάνω της σημαίνει ότι η κοπέλα είναι απασχολημένη. Γύρω η περιοχή είναι γεμάτη ξενοδοχεία και στριπτηζήδηκα που αναφέρθηκαν σε προηγούμενο ποστ. Τέτοια club με κοπέλες και πριβέ δωμάτια είδα και στο Canet de Mar, προφανώς υπάρχουν σε όλες τις παραλίες της Κόστα Ντοράδα. Είδα επίσης γιγαντοδιαφημήσεις στο δρόμο για κινέζικα μασάζ μόνο για κυρίους. Περισσότερες λεπτομέρειες δεν γνωρίζω, επειδή ταξιδεύαμε με το αυτοκίνητα οικογενειακώς.

Απαραίτητη προυπόθεση να καταλαβαίνετε λίγα ισπανικά!

anoixtomyalos

Μέγας
Εγγρ.
22 Οκτ 2005
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
4.175
για πες κατι παραπανω...
με το σκετο εγγυηση δεν θα πεισεις κανεναν.
ποσο μαλλον με 12 ποστς μεχρι τωρα....

dimis264

Νέο Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
εχει δικιο ολα τα λεφτα!!  αν δεν πατε δεν τηα καταλαβεται απο τα γραφομενα

panthe

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Να συνεχίσω την ενημέρωση απο τον αμαντέους, στην Καρρερ ντε Ροσσελλο 328 κοντά στη Σαγράδα Φαμίλια υπάρχουν τρία διαμερίσματα, με το κόκκινο, πράσινο, μπλέ κουδούνι.

Πήγα αρχικά στο κόκκινο στον 1ο όροφο. Με υποδέχεται μια ευγενική κυρία, της λέω δε μιλάω καλά ισπανικά, μου λέει πρώτη φορά; -ναι, και παρουσιάζει 5-6 κοπέλες, από τις αποικίες της λατ. Αμερικής. Μικροκαμωμένες, μαυριδερές, με πιασίματα βαθμολογίας 5-6. Βγαίνουν μια - μια στο σαλόνι, λένε "Ολα" (αλό, γεια), το όνομά τους και με φιλούν στο μάγουλο. Πήγα με μια κουβανή με μεγάλο λόκω, φορούσε κορμάκι και κάλτσες με ψιλοτάκουνα και μου έκανε κλικ. 50 ευρώ για μισή ώρα στην τσατσά, πήγαμε στο δωμάτιο μαζί, μου έπλυνε το εργαλείο, ρώτησε αν ηθελα να κανουμε μαζί ντουζ. Με τα λίγα ισπανικά μου της είπα ότι την προτιμώ ντυμένη και πέσαμε στο κρεββάτι. Ακρως επαγγελματικά όλα, ωραίο τσιμπούκι, στήσιμο ιεραποστολικό και μετά στα 4 με βογγητά και με θέα την κολάρα όπου και έγινε η κατάθεση. Στα ενδιάμεσα μου ζήτησε έξτρα για πρωκτικό αλλά της είπα όχι, άλλη φορά.

Την επόμενη μέρα χτυπώ το πράσινο κουδούνι, ανοίγει η τσατσά και μου λέι 40 την μισή ώρα. Βγήκαν περίπου 8-9 κοπέλες μαύρες, μαυριδερές, κοντούλες με πιασίματα. Δύο μικροκαμωμένες λευκές που φορούσαν κορμακια μου γιάλισαν το μάτι, αλλά λέω ας πάω και απέναντι. Η τσατσά μου λέει ευγενικά "κακώς φεύγεις, δε θα βρείς καλύτερα από εδώ"

Χτυπώ το Μπλέ κουδούνι, η τσατσά βλοσυρή, σαν τις δικές μας, μου λέει 60 το μισάωρο, αν συμφωνείς πέρνα. Μπαίνω μέσα με πάει κατευθείαν στο δωμάτιο, που είχε και μπανιέρα με υδρομασάζ, αλλά όχι τόσο πολυτελές όσο τα δικά μας στούντια, δωμάτιο παληάς πολυκατοικίας της Κυψέλης. Μετά από αρκετή ώρα εμφανίζονται 4 κοπέλες, η μιά μαύρη και οι 3 από ανατολική Ευρώπη, αλλά πολύ κατώτερες από τις δικές μας. Δεν μου άρεσαν, εκνευρίστηκα από την αναμονή, τσιγκουνεύτηκα και τα λεφτά και λέω να φύγω. Η τσατσά ψιλοθύμωσε, τις λέω -μόνο 4 κοπέλες; μου λέει -αυτές έχω τώρα, κάτσε μη φεύγεις, δε σου κάνει καμιά; κλπ. και προτίμησα να πάω στα αξιοθέατα.
Είχα βρει και άλλες διευθυνσεις από το worldsexguide αλλά είπα να μην το εξασκήσω συστηματικά το σπορ.

Πίσω από την Ράμπλα, στο Μπάριο Τσίνο, Οδός σαν Ραμόν και Μαρκησίου ντε Μπαρμπερά μαζεύονται οι πουτάνες του πεζοδρομίου, στο Google earth / street view θα τις δείτε. Οι περισσότερες είναι από τις αποικίες και για λύπηση, αλλά μπορεί να βρεθούν και μερικά καλά τεμάχια. Οπως περπατούσα καμιά δε με ενόχλησε, εκτός από μια καλούτσικη που κάρφωσα με τα μάτια και πήρε θάρρος και άρχισε να τρίβεται πάνω μου και να λέει να ανεβούμε πάνω, σε κάτι πολυκατοικίες παμπάλαιες και βρώμικες, τα παληόσπιτα της οδού Αθηνάς είναι πολυτελέστατα μπροστά τους. Η αστυνομία βρίσκεται παντού και θέλει προσοχή.

Μετά το αεροδρόμιο, στο Καστελδεφέλς ο δρόμος είναι ταχείας κυκλοφορίας με μπάρες διαχωρισμού της κυκλοφορίας δεξιά και αριστερά. Αυτές οι μπάρες δημιουργούν εσοχές για σταμάτημα έκτακτης ανάγκης ή για έξοδο από τον δρόμο. Εκεί το μεσημέρι (1 μ.μ.) είδα πολλές κοπελες, λεπτές, ψιλές, με τα ψιλοτάκουνα και καυτά σόρτς ή στριγκ να κάθονται σε πλαστικές καρέκλες με ένα μπουκάλι νερό και να κάνουν πιάτσα. Ολες πέρνουν βαθμολογία πάνω από 7-8. Αν δείτε πλαστική καρέκλα με ένα μπουκαλάκι νερό πάνω της σημαίνει ότι η κοπέλα είναι απασχολημένη. Γύρω η περιοχή είναι γεμάτη ξενοδοχεία και στριπτηζήδηκα που αναφέρθηκαν σε προηγούμενο ποστ. Τέτοια club με κοπέλες και πριβέ δωμάτια είδα και στο Canet de Mar, προφανώς υπάρχουν σε όλες τις παραλίες της Κόστα Ντοράδα. Είδα επίσης γιγαντοδιαφημήσεις στο δρόμο για κινέζικα μασάζ μόνο για κυρίους. Περισσότερες λεπτομέρειες δεν γνωρίζω, επειδή ταξιδεύαμε με το αυτοκίνητα οικογενειακώς.

Απαραίτητη προυπόθεση να καταλαβαίνετε λίγα ισπανικά!
στη carrer de rosello 328 αδερφε πηγα και δε βρηκα τπτ (μια φορα στης 6 το απογευμα και μια στις 11)ουτε κουδουνια ουτε πρασινα αλογα... προφανωσ εχει κλεισει..επισης μη δοκιμασετε τα κωλομπαρα στις κα8ετεs οδους τη rambla(2 βρηκα ,τα οναματα εχουν αναφερ8ει σε προηγουμενες σελιδες απλα δε μου ερχονταιτωρα) μεγαλη απατη 110 ευρω μου ζητησε το special και φυσικα πριν τα δωσω ζητησα να μου πουν τι παιζει... μου ειπαν οχι sex και για καμια πιπουλα που πιεσα μια  γκομενα παλι πορτα (την ειχα πιασει στο μπιρι-μπιρι και της ελεγα ελα με τοσα λεφτα να περιμενω κατι καλο και τετοια...λεφτα για πειραματα δεν ειχα οποτε δεν το διακινδυνεψα)τωρα  τα club gyrw ap to kazino dynata (κυριως παρασκευη-σαβαττο )και με ωραια μουνια( προσιτα αλλα η πουτανα η γλωσσα ειναι προβλημα)

tazaef

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
τι εγγύηση ρε μεγαλε ?τσαμπα χασαμε το χρονο μας.μήπως δουλέυεις εκεί και καθαρείζεις τα χυσια απο τα σεντονια?
τι στόκος θεέ μου...
δεν βλέπεις πως το νικ είναι ίδιο με το σάιτ;;
πόσο πια IQ  χρειάζεται για να καταλάβεις πως είναι το δικό της και κάνει διαφήμιση;;

tsak_gr

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Χαιρετώ τους συναγωνιστές...

Πρώτο μου post ever στο forum... Στις 14 φεύγω για Βαρκελώνη για 4 μερούλες... Αν και θα έχω βαρύ πρόγραμμα λέω να επισκευτώ ένα ίδρυμα... Θα μένω στο Barcelona Catalonia Plaza, στο κέντρο... Τι προτείνετε; Top Dammas ή Felina?

ευχαριστώ!!

anoixtomyalos

Μέγας
Εγγρ.
22 Οκτ 2005
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
4.175
Δεν ξερω τι βγαζεις αλλα στη Βαρκελωνη οι πουτανες ειναι πανακριβες.
Οι ισπανιδες ειναι ανετες παντως και με λιγη προσπαθεια κατι θα καταφερεις....

tsak_gr

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
στα Ισπανικά δεν ξέρω πως να συνεννοηθώ... μονο με body talk θα τη βγάλουμε;;

Επισκέπτης
Να συνεισφέρω με την εμπειρία μου και εγώ καθώς επισκέφτηκα το Felina κατά τις ολογοήμερες διακοπές μου στην Βαρκελώνη. Απόσταση σχετικά κοντά με ταξί από το κέντρο της πόλης. Στο site πήζεις στα μουνιά, αλλά εκεί το περιβάλλον είναι σκοτεινό και στενό (διαδρομάκος με συνεχόμενες πόρτες) και τέτοιο ημίφως που και την Sindy Crawford να σου φέρουν δεν θα την εκτιμήσεις. Πολλές κοπέλλες οι οποίες σου συστήνονται και σε φιλούν στο μάγουλο, είδα τόσες που σημείωνα στο τηλέφωνο ποιές μου άρεσαν και πάλι δεν θυμόμουν στο τέλος την εμφάνιση... πήρα την πιο κωλαρού βιζαρού που είδα, μπήκα στο δωμάτιο, 45 λεπτά=100 ευρώ + 50 για να την χύσεις στο στόμα... σύνολο 150. Πολύ απολύμανση, μπάνιο μαζί, αντισηπτικό στόματος, αλλά πολύ ημίφως στο δωμάτιο αδερφάκι μου... Service καλό, σεβασμός στον χρόνο, στα 45 λεπτά ακριβώς την είχε κάνει, όχι τίποτα τρομερό σαν συνολική εμπειρία κυρίως λόγω του χώρου. Σας συστήνω λοιπόν να καλέσετε αυτήν που σαν ενδιαφέρει στο ξενοδοχείο σας για να απολάυσετε τα service με την ησυχία σας και με όσο φωτισμό θέλετε... Τα ωράρια που λέει στο site δεν πολυανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, απαντούν στις ερωτήσεις σας και αν τους στείλετε e-mail.

dimis264

Νέο Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0

τι εγγύηση ρε μεγαλε ?τσαμπα χασαμε το χρονο μας.μήπως δουλέυεις εκεί και καθαρείζεις τα χυσια απο τα σεντονια?

ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΟΝΕΙΡΑ ΡΟΤΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΚΟΣΜΟ ΕΙΔΙΚΑ ΚΑΤΙ ΤΥΠΟΥΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ

tallman

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2007
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
1
Καλησπέρα σε όλους σας,

μόλις γύρισα από την μεθυστική Βαρκελώνη παρόλο την ..φτωχή εμπειρία που είχα στο πληρωμένο sex εκεί. Βρέθηκα εκεί για έκθεση μαζί με έλληνες συνεργάτες και ήμουνα από αυτούς που λόγω ηφαιστείου αποκλείστηκαν για 1 μέρα στο αεροδρόμιο
Καταθέτω λοιπόν αυτά που έζησα για να σας μεταφέρω λίγο στο κλίμα της πόλης...
Καταρχήν , όντως αυτή η πόλη δεν κοιμάται ποτέ, τα μπαράκια στα στενά της RAMBLAS και τα club στην Barceloneta ( π.χ. shoko ) είναι non stop..
Είναι ακριβή πόλη και ας φημίζετε για το αντίθετο..
Οι σπανιόλες παίζουν ασύστολα αλλά αν δεν κατέχεις λίγο την γλώσσα, τότε υπάρχει σοβαρό πρόβλημα επικοινωνίας
Γνωριμίες κάνεις παντού, από την παραλία ( χιλιάδες κόσμος με κάνουν ηλιοθεραπεία με 15 βαθμούς !!!) μέχρι τα αυτοσχέδια μουσικά γκρουπάκια στη μέση των κεντρικών δρόμων που κουβαλούν από σαξόφωνα έως πιάνα ασήκωτα με ..ροδάκια!
Δεν τίμησα κανένα από τα σεχτικά Top DAmmas , Felina κ.λ.π. για 2 λόγους : έλλειψη χρόνου λόγω έκθεσης και λόγω Montses ( κουκλίτσας Βαρκελωνέζας που γνώρισα πίνοντας sagria δίπλα δίπλα στο φημισμένο LOS CARACOLES που της ζητήσα να μας φωτογραφίσει όλους στο τραπέζι )
Τελευταίο βραδάκι με 2 συνεργάτες πήγαμε σε ένα strip show με καλά κομμάτια ( ESCALDAS νομίζω λεγόταν με 20 γιούρια είσοδο ποτό included )
Δείξαμε ότι δεν μασάμε από ποτά και παρέα ( θέλανε 30 γιούρια για γκομενικά ποτά ) και μπήκαν στο ψητό μόλις είδαν ότι ο χρόνος ήταν εις βάρος τους...
300 γιουρια για να διαλέξουμε όποια από τις περίπου 10 γκομενίτσες στο hotel μας για 3 ώρες τουλάχιστον και 150 γιούρια αν πηγαίναμε στο μέσα δωμάτιο για 35 λεπτά
Για διάφορους λόγους που μπορώ να τους πω με pms (για να μην κουράζω άλλο )δεν ενδώσαμε πουθενά
Στην επιστροφή μας με taxi από εκεί ο ταρίφας μας είπε ότι το CRISTAL έχει πέσει αρκετά και ότι στα forte του είναι κάποιο ΒACCARA ίδιου στύλ και επιθυμιών!

Αυτά τα ολίγα... καληνύχτα σας!!

ΥΓ1 : Προσοχή στους πορτοφολάδες, κλέψανε κινητό συνεργάτη μέσα από το τζίν του με ταχυδακτυλουργικές κινήσεις δείχνοντας του  δήθεν προσκληση για flamengo party....

ΥΓ2 : H Montses ήρθε (ανέλπιστα ευχάριστη έκπληξη) στο αεροδρόμιο να μου φέρει φαγητό και τσιγάρα επειδή είχαμε αποκλειστεί και μόνο η LUFTHANSA μοίραζε νεράκια και μπισκότα....

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Καλησπέρα σε όλους σας,

μόλις γύρισα από την μεθυστική Βαρκελώνη παρόλο την ..φτωχή εμπειρία που είχα στο πληρωμένο sex εκεί. Βρέθηκα εκεί για έκθεση μαζί με έλληνες συνεργάτες και ήμουνα από αυτούς που λόγω ηφαιστείου αποκλείστηκαν για 1 μέρα στο αεροδρόμιο
Καταθέτω λοιπόν αυτά που έζησα για να σας μεταφέρω λίγο στο κλίμα της πόλης...
Καταρχήν , όντως αυτή η πόλη δεν κοιμάται ποτέ, τα μπαράκια στα στενά της RAMBLAS και τα club στην Barceloneta ( π.χ. shoko ) είναι non stop..
Είναι ακριβή πόλη και ας φημίζετε για το αντίθετο..
Οι σπανιόλες παίζουν ασύστολα αλλά αν δεν κατέχεις λίγο την γλώσσα, τότε υπάρχει σοβαρό πρόβλημα επικοινωνίας
Γνωριμίες κάνεις παντού, από την παραλία ( χιλιάδες κόσμος με κάνουν ηλιοθεραπεία με 15 βαθμούς !!!) μέχρι τα αυτοσχέδια μουσικά γκρουπάκια στη μέση των κεντρικών δρόμων που κουβαλούν από σαξόφωνα έως πιάνα ασήκωτα με ..ροδάκια!
Δεν τίμησα κανένα από τα σεχτικά Top DAmmas , Felina κ.λ.π. για 2 λόγους : έλλειψη χρόνου λόγω έκθεσης και λόγω Montses ( κουκλίτσας Βαρκελωνέζας που γνώρισα πίνοντας sagria δίπλα δίπλα στο φημισμένο LOS CARACOLES που της ζητήσα να μας φωτογραφίσει όλους στο τραπέζι )
Τελευταίο βραδάκι με 2 συνεργάτες πήγαμε σε ένα strip show με καλά κομμάτια ( ESCALDAS νομίζω λεγόταν με 20 γιούρια είσοδο ποτό included )
Δείξαμε ότι δεν μασάμε από ποτά και παρέα ( θέλανε 30 γιούρια για γκομενικά ποτά ) και μπήκαν στο ψητό μόλις είδαν ότι ο χρόνος ήταν εις βάρος τους...
300 γιουρια για να διαλέξουμε όποια από τις περίπου 10 γκομενίτσες στο hotel μας για 3 ώρες τουλάχιστον και 150 γιούρια αν πηγαίναμε στο μέσα δωμάτιο για 35 λεπτά
Για διάφορους λόγους που μπορώ να τους πω με pms (για να μην κουράζω άλλο )δεν ενδώσαμε πουθενά
Στην επιστροφή μας με taxi από εκεί ο ταρίφας μας είπε ότι το CRISTAL έχει πέσει αρκετά και ότι στα forte του είναι κάποιο ΒACCARA ίδιου στύλ και επιθυμιών!

Αυτά τα ολίγα... καληνύχτα σας!!

ΥΓ1 : Προσοχή στους πορτοφολάδες, κλέψανε κινητό συνεργάτη μέσα από το τζίν του με ταχυδακτυλουργικές κινήσεις δείχνοντας του  δήθεν προσκληση για flamengo party....

ΥΓ2 : H Montses ήρθε (ανέλπιστα ευχάριστη έκπληξη) στο αεροδρόμιο να μου φέρει φαγητό και τσιγάρα επειδή είχαμε αποκλειστεί και μόνο η LUFTHANSA μοίραζε νεράκια και μπισκότα....

απολυτα ακριβης περιγραφη

ειμαι Βαρκελωνη για τις επομενες 3 βδομαδες - οποιος ειναι αραουντ pm

eddie8

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Χαιρετώ τους Καταλανούς...
Θα είμαι για πρώτη φορά Βαρκελώνη αρχές προς μέσα Οκτώβρη. Διάβασα τα προηγούμενα ποστ, πολύ αναλυτικά τα περισσότερα. Ωστόσο, επειδή η πλειονότητα είναι παλιά, ξέρει κανείς τώρα τι παίζει;
Θενκς

tsak_gr

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Ειμουν φέτος τον Μάρτη εκεί και δεν πρόλαβα να γράψω, έστειλα με pm την εμπειρία σε κάποιον συναγωνιστή...
Αν ενδιαφέρεσαι να δημοσιεύσω την εμπειρία...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom