Νέα

USA: Κυκλοφορείς με μετρητά; Μάλλον είσαι τρομοκράτης!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jimminy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 89
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96
Οχι φιδεμπορα δεν δουλευω σε τραπεζα,ενας ταπεινος ιδιωτικος υπαλληλος ειμαι που σκεπτεται.
Εαν το σκεφτεις καλυτερα ΔΕΝ υπαρχει αλλος τροπος να εντοπιστει το μαυρο χρημα.
Η καταργηση του χρηματος στην υλικη του μορφη και η υποχρεωση να χρησιμοποιουμε καρτες για συναλλαγες λυνει αυτοματως απο χιλια δυο προβληματα.
Πουχου το παρεμποριο.Η κορυφη του παγοβουνου που λεγεται παρεμποριο ειναι ο πακιστανος.Πως θα αγορασεις απο τον πακιστανο την μαιμου τσαντα χωρις χρηματα αφου δεν θα υπαρχουν?Θα πρεπει να εχει μηχανηματακι για να περασει την καρτα σου.Ως παρανομος δεν θα εχει.Αρα δεν μπορει να γινει συναλλαγη.Παπαλα παρεμποριο.
Πως θα πεσεις θυμα κλοπης στο δρομο,η' στο περιπτερο,τη ρεσεψιον,το βενζιναδικο που δουλευεις?Να σου παρουν τι,την καρτα η' το μηχανηματακι της βιζα?Δεν υπαρχει χρημα!Σε 1 λεπτο εχεις παρει τηλεφωνο και εχει απενεργοποιηθει ο λογαριασμος.Αρα 1.ο πλουτος ειναι πιο ασφαλης 2.οι κλεφτες δεν εχουν λογο να σου επιτεθουν(αν εχει παρατηρησει οι περισσοτερες κλοπες -και μαλιστα μετα ξυλου/δολοφονιας-γινονται για να κλεψουν χρημα).
Επισης αυτοματως ολα τα λαμογια που εχουν συσσωρευσει ενα σωρο χρημα και το κρυβουν δεν εχουν τιποτε αλλο απο ...κωλοχαρτο,καθως εαν πανε στην τραπεζα να το καταθεσουν ωστε να μπορουν να συναλλαχθουν(στο νεο υποθετικο συστημα συναλλαγων του αυριο) θα βρεθουν αντιμετωποι με την εφορια.Αυτοματως τους κοβοται ο κωλος και παυουν να παρανομουν,κατασχονται τα χρηματα που δεν μπορουν να δικαιολογηθουν-τρελα εσοδα για το δημοσιο.
Οπως και να εχει,σε μεγαλυτερο επιπεδο ακομα π.χ πολιτικο,θα υπαρξει μεγαλυτερη διαφανεια.
Στην Ελλαδα ειδικα ειναι ο μονος τροπος για να γινει ξεκαθαρισμα ποιος ειναι ποιος και απο που απεκτησε τι.
Αυτο που λεω θα γινει,το χρημα ως κωλοχαρτο θα καταργηθει,θα καουν οσοι εχουν χεσμενη τη φωλια τους, οι υπολοιποι μονο ωφελημενοι θα ειναι.
Και μετά χωρίς να πάρεις χαμπάρι θα δουλεύεις ΣΑΝ ΣΚΛΑΒΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Σκέψου το εξής:και οι τράπεζες το ίδιο θέλουν.....λύνονται έτσι και τα δικά τους προβλήματα........αν δεν ξέρεις ποιά είναι αυτά τότε ψάξε!

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
Και μετά χωρίς να πάρεις χαμπάρι θα δουλεύεις ΣΑΝ ΣΚΛΑΒΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Σκέψου το εξής:και οι τράπεζες το ίδιο θέλουν.....λύνονται έτσι και τα δικά τους προβλήματα........αν δεν ξέρεις ποιά είναι αυτά τότε ψάξε!
όπως λέω όταν άρχισε η συζήτηση περί ελευθερίας όση ελευθερία υπήρχε χάθηκε, γιατί πως αλλιώς να ελέγξεις το πλυθησμό ο οποίος "έχει άποψη" , πρέπει να τον ελέγχεις κάπως , το πως; ότι και άμα κάνει να το ξέρεις, να κάνεις μία δήθεν ελεύθερη νόρμα και όποιος παραστρατεί να μην του δίνεται ευκαιρία για το οτιδήποτε μέσω καναλιών, νόμου ,κλπ. αυτό τα λέει όλα πιστεύω.

Επισκέπτης
Πόσο μαλάκας είναι ένας λαός
που ενώ τον γαμάνε καθημερινά
και του βάζουν χαράτσι και νοίκι για το σπίτι του

ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ !!!!!!!!!!!!!!!!

ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ
ΕΧΕΙ ΦΠΑ 23% ;;;;;;;;;;

ΕΧΕΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗ 45% ;;;;;;;;;;;

ΕΙΧΕ ΠΟΤΕ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗ 64%
ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΕΔΩ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ;;;;;;;

(σκατά στον τάφο του του πούστη).

discreet

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
5
Like
72
Πόντοι
6
Οχι φιδεμπορα δεν δουλευω σε τραπεζα,ενας ταπεινος ιδιωτικος υπαλληλος ειμαι που σκεπτεται.
Εαν το σκεφτεις καλυτερα ΔΕΝ υπαρχει αλλος τροπος να εντοπιστει το μαυρο χρημα.
Η καταργηση του χρηματος στην υλικη του μορφη και η υποχρεωση να χρησιμοποιουμε καρτες για συναλλαγες λυνει αυτοματως απο χιλια δυο προβληματα.
Πουχου το παρεμποριο.Η κορυφη του παγοβουνου που λεγεται παρεμποριο ειναι ο πακιστανος.Πως θα αγορασεις απο τον πακιστανο την μαιμου τσαντα χωρις χρηματα αφου δεν θα υπαρχουν?Θα πρεπει να εχει μηχανηματακι για να περασει την καρτα σου.Ως παρανομος δεν θα εχει.Αρα δεν μπορει να γινει συναλλαγη.Παπαλα παρεμποριο.
Πως θα πεσεις θυμα κλοπης στο δρομο,η' στο περιπτερο,τη ρεσεψιον,το βενζιναδικο που δουλευεις?Να σου παρουν τι,την καρτα η' το μηχανηματακι της βιζα?Δεν υπαρχει χρημα!Σε 1 λεπτο εχεις παρει τηλεφωνο και εχει απενεργοποιηθει ο λογαριασμος.Αρα 1.ο πλουτος ειναι πιο ασφαλης 2.οι κλεφτες δεν εχουν λογο να σου επιτεθουν(αν εχει παρατηρησει οι περισσοτερες κλοπες -και μαλιστα μετα ξυλου/δολοφονιας-γινονται για να κλεψουν χρημα).
Επισης αυτοματως ολα τα λαμογια που εχουν συσσωρευσει ενα σωρο χρημα και το κρυβουν δεν εχουν τιποτε αλλο απο ...κωλοχαρτο,καθως εαν πανε στην τραπεζα να το καταθεσουν ωστε να μπορουν να συναλλαχθουν(στο νεο υποθετικο συστημα συναλλαγων του αυριο) θα βρεθουν αντιμετωποι με την εφορια.Αυτοματως τους κοβοται ο κωλος και παυουν να παρανομουν,κατασχονται τα χρηματα που δεν μπορουν να δικαιολογηθουν-τρελα εσοδα για το δημοσιο.
Οπως και να εχει,σε μεγαλυτερο επιπεδο ακομα π.χ πολιτικο,θα υπαρξει μεγαλυτερη διαφανεια.
Στην Ελλαδα ειδικα ειναι ο μονος τροπος για να γινει ξεκαθαρισμα ποιος ειναι ποιος και απο που απεκτησε τι.
Αυτο που λεω θα γινει,το χρημα ως κωλοχαρτο θα καταργηθει,θα καουν οσοι εχουν χεσμενη τη φωλια τους, οι υπολοιποι μονο ωφελημενοι θα ειναι.

Δηλαδή αν την ώρα που παραγγέλνω το 3ο ποτό στο μπάρ (και πληρώνω με πιστωτική) σκάσουν 5 μυνήματα στο κινητό μου με τα 5 πράγματα που θέλω περισσότερο να πάρω αλλά δεν μου βγαίνουν τα φράγκα, είμαι ωφελημένος? Ρε εδώ στο σούπερ μάρκετ έχουν μπανάνες που έχουν σαπίσει, γιατι η κωλοκάρτα του σούπερ μάρκετ τους λέει ότι υπάρχουν βλαμμένες να τις πάρουν στην ίδια τιμή, επειδή είναι το πιο φτηνό φρούτο και "πρέπει να έχει ένα φρούτο το παιδί", αλλά βαριούνται να πάνε 50 μέτρα παρακάτω να πάρουν φρέσκες. Και πουλάνε ΣΑΠΙΑ φρούτα. Αν ο μανάβης πρίν 30 χρόνια πούλαγε αυτό το πράγμα δεν θα του τα πέταγαν στα μούτρα, θα του έκαιγαν το μαγαζί με αυτόν μέσα. Αν συνεχίζεις να πιστεύεις το "ΜΟΝΟ ωφελημένοι" θα πρέπει να συμφωνήσουμε ότι διαφωνούμε.

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306

ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ
ΕΧΕΙ ΦΠΑ 23% ;;;;;;;;;;

Τι να πω, τα είπες όλα δυστυχώς σε αυτήν την κατηγορία που ανέφερες ανοίκω και 'γω  :headbang:
καταραμένη που είναι η καταγωγή μου  :headbang:

Soteas

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Έχετε φακό; Ή πληρώνετε με μετρητά, αντί με πιστωτική κάρτα; Και έτσι κάνετε τα ψώνια σας για την εβδομάδα; Τότε αυτή η συμεπροφορά σας, σύμφωνα με το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας και το FBI, θα μπορούσε να σας κάνει «τρομοκράτη».

Πρόσφατα, προβλήθηκε στο Internet ένα βίντεο του Υπουργείου Εσωτερικής Ασφαλείας (DHS), το οποίο...

Έτσι λοιπόν, αν είχατε μια αγχωτική ημέρα και δεν έχτε πιστωτική κάρτα, είστε μέσα στους ύποπτους...

Μετά την 9/11 έχουν φρικάρει.
Στις 6 Δεκ 1941 έφαγαν μια ξαφνική στο Περλ Χάρμπορ, έκαναν για 4 χρόνια έναν πόλεμο (σε δυο μέτωπα) που τον κέρδισαν, πέρασαν 50 χρόνια σε ανταγωνισμό με τους κόκκινους, κατάφεραν να μείνουν μόνοι επικυρίαρχοι στον πλανήτη μετά την "εσωτερική" πτώση των κόκκινων, και ξαφνικά, έρχεται ένας ξυπόλητος παρανοϊκός με κελεμπία και τους ρίχνει 4 αεροπλάνα γεμάτα κηροζίνη στο κέντρο του καπιταλισμού τους, και τους διαλύει.
Αποδεικνύεται ότι όσο ισχυροί και να είναι, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να αμυνθούν απέναντι σε αυτούς που προκειμένου να τους βλάψουν, είναι έτοιμοι ακόμα και να πεθάνουν. Η 9/11 το επιβεβαίωσε αυτό.

Τώρα, ο χειρότερος εφιάλτης τους είναι η έκκρηξη μιας ατομικής βόμβας μέσα στη χώρα τους.
Η τεχνολογία έχει προχωρήσει πολύ, και μια ατομική μεγέθους Χιροσίμα δεν είναι πια ένα πράμα σα φορτηγό βάρους 8 τόννων, είναι μια συσκευή που χωράει σε ένα σακ-βουαγιάζ.

ΑΥΤΟ τρέμουν.

Αν συμβεί, θα έχουν πάθει πλάκα μεγαλύτερη από όση έπαθαν στις 9/11.
Το τρέμουν, και η παράνοια αυτού του τρόμου τους οδηγεί σε σκέψεις και ενέργειες παράλογες, κουφές, και εχθρικές απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό (και τον πληθυσμό).

Έχοντας (εγώ) ταξιδέψει στις ΗΠΑ πάνω από 10 φορές, από τη μια ακτή μέχρι την άλλη, τους έχω μάθει καλά, και καταλαβαίνω πως σκέφτονται.
Αυτές οι ενέργειες είναι φυσικό επακόλουθο του τρόμου τους.

mounakiasgr

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6

ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ
ΕΧΕΙ ΦΠΑ 23% ;;;;;;;;;;

Εχει μουνόπανα οδοντογιατρούς που δηλώνουν εισόδημα 10.000 το χρόνο όλη τη ζωή τους;

Επισκέπτης
Εχει μουνόπανα οδοντογιατρούς που δηλώνουν εισόδημα 10.000 το χρόνο όλη τη ζωή τους;

Τυχαίνει να έχω συνεργασία με 150+ γενικούς οδοντιάτρους.
Και να γνωρίζω αρκετά για τα οικονομικά τους.

Υπήρχε τεράστια ποικιλία.

[size=9pt]Υπήρχαν πολλοί που δήλωναν πάνω από 60.000€ καθαρά το χρόνο.
Και προφανώς έβγαζαν 100.000€ +

Υπήρχαν άλλοι που δήλωναν 10.000€ και έβγαζαν ... 11.000€
δεν έκοβαν αποδείξεις σε κάτι κολλητους , ξαδέλφους κτλ.

Υπήρχαν άλλοι που έβγαζαν 100.000€ και δήλωναν 10.000€ ...[/size]

Το θέμα είναι ότι ΤΩΡΑ
είναι αρκετοί που δεν έβγαλαν καθαρά ούτε 3000€ το 2011.
[size=11pt]Και έχουν πρόβλημα επιβίωσης
γιατί δεν είχαν και τίποτε σοβαρές καβάτζες.

Σε παρόμοια κατάσταση βρίσκονται και ιατροί και δικηγόροι
και μηχανικοί .[/size]

[size=11pt]Δεν θεωρώ απίθανο ο Έλλην Άντερς Μπέρινγκ
να προέρχεται από κάποιο εξ αυτών των επαγγελμάτων.
[/size]

Θα δείξει.
Λίγος χρόνος μας χωρίζει.

Μετά τις γιορτές
σύντομα θα μυρίσει μπαρούτη η Αθήνα ...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Τυχαίνει να έχω συνεργασία με 150+ γενικούς οδοντιάτρους.
Και να γνωρίζω αρκετά για τα οικονομικά τους.

Υπήρχε τεράστια ποικιλία.

[size=9pt]Υπήρχαν πολλοί που δήλωναν πάνω από 60.000€ καυαρά το χρόνο.
Και προφανώς έβγαζαν 100.000€ +

Υπήρχαν άλλοι που δήλωναν 10.000€ και έβγαζαν ... 11.000€
δεν έκοβαν αποδείξεις σε κάτι κολλητους , ξαδέλφους κτλ.

Υπήρχαν άλλοι που έβγαζαν 100.000€ και δήλωναν 10.000€ ...[/size]

Το θέμα είναι ότι ΤΩΡΑ
είναι αρκετοί που δεν έβγαλαν καθαρά ούτε 3000€ το 2011.
[size=11pt]Και έχουν πρόβλημα επιβίωσης
γιατί δεν είχαν και τίποτε σοβαρές καβάτζες.

Σε παρόμοια κατάσταση βρίσκονται και ιατροί και δικηγόροι
και μηχανικοί .[/size]

[size=11pt]Δεν θεωρώ απίθανο ο Έλλην Άντερς Μπέρινγκ
να προέρχεται από κάποιο εξ αυτών των επαγγελμάτων.[/size]
Περιεργη αποψη.
Ο Ελληνας Μπερινγκ θα ειναι καποιος που ετρωγε επι τριαντα χρονια και κατακλεβε την εφορια, αλλά επειδη εδω και δυο χρονια δεν τα καταφερνει πια, θα παρει τα οπλα.
Αυτο λες?
Προφανως οι αστεγοι και οι μακροχρονια ανεργοι εχουν συνηθισει στην πεινα, δεν εχουν τετοια ζητηματα.

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825

ενώ τώρα σαν τι δουλεύουμε;

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
          Δηλαδή αν την ώρα που παραγγέλνω το 3ο ποτό στο μπάρ (και πληρώνω με πιστωτική) σκάσουν 5 μυνήματα στο κινητό μου με τα 5 πράγματα που θέλω περισσότερο να πάρω αλλά δεν μου βγαίνουν τα φράγκα, είμαι ωφελημένος? Ρε εδώ στο σούπερ μάρκετ έχουν μπανάνες που έχουν σαπίσει, γιατι η κωλοκάρτα του σούπερ μάρκετ τους λέει ότι υπάρχουν βλαμμένες να τις πάρουν στην ίδια τιμή, επειδή είναι το πιο φτηνό φρούτο και "πρέπει να έχει ένα φρούτο το παιδί", αλλά βαριούνται να πάνε 50 μέτρα παρακάτω να πάρουν φρέσκες. Και πουλάνε ΣΑΠΙΑ φρούτα. Αν ο μανάβης πρίν 30 χρόνια πούλαγε αυτό το πράγμα δεν θα του τα πέταγαν στα μούτρα, θα του έκαιγαν το μαγαζί με αυτόν μέσα. Αν συνεχίζεις να πιστεύεις το "ΜΟΝΟ ωφελημένοι" θα πρέπει να συμφωνήσουμε ότι διαφωνούμε.

άσχετο το σχόλιο σου...

Επισκέπτης
Αυτο λες?
Προφανως οι αστεγοι και οι μακροχρονια ανεργοι εχουν συνηθισει στην πεινα, δεν εχουν τετοια ζητηματα.

Εσύ κατάκλεβες την εφορία ;;;;;;

Με προβληματίζεις ειλικρινά.

Κυρίως επειδή δηλώνεις δικηγόρος
και τυχαίνει να ξέρω πολλούς,
αλλά τέτοιες μαλακίες
(σαν τις δικές σου)
δεν έχω ακούσει από κανέναν.

Πιστεύεις ότι σε οποιαδήποτε χώρα είχε φορολογικούς συντελεστές 45%
θα υπήρχε έστω κι ένας ειλικρινής φορολογούμενος
που δεν θα έκλεβε την εφορία ;;;;;

Ποιός ανέχεται να έχει συνέταιρο την εφορία ;;;;;
Γιατί να την έχει ;;;;;;;
Και ειδικά σε μία τέτοια χώρα
που δεν παρέχει τιποτε.

Σου έχω ξανααπευθύνει το ερώτημα
και απάντηση δεν πήρα.

Είσαι ελεύθερος επαγγελματίας δικηγόρος
με δικό του γραφείο ;;;;;;

[size=11pt]Μου φαίνεται όλο και πιο απίθανο
μετά από κάθε post σου.[/size]

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Εσύ κατάκλεβες την εφορία ;;;;;;

Με προβληματίζεις ειλικρινά.

Κυρίως επειδή δηλώνεις δικηγόρος
και τυχαίνει να ξέρω πολλούς,
αλλά τέτοιες μαλακίες
(σαν τις δικές σου)
δεν έχω ακούσει από κανέναν.

Πιστεύεις ότι σε οποιαδήποτε χώρα είχε φορολογικούς συντελεστές 45%
θα υπήρχε έστω κι ένας ειλικρινής φορολογούμενος
που δεν θα έκλεβε την εφορία ;;;;;

Ποιός ανέχεται να έχει συνέταιρο την εφορία ;;;;;
Γιατί να την έχει ;;;;;;;
Και ειδικά σε μία τέτοια χώρα
που δεν παρέχει τιποτε.

Σου έχω ξανααπευθύνει το ερώτημα
και απάντηση δεν πήρα.

Είσαι ελεύθερος επαγγελματίας δικηγόρος
με δικό του γραφείο ;;;;;;

[size=11pt]Μου φαίνεται όλο και πιο απίθανο
μετά από κάθε post σου.[/size]
Οι συντελεστες ηταν 45% ακριβως επειδη οι πιο πολλοι κλεβουν την εφορια.
Αν ολοι ηταν συνεπεις, δεν υπηρχε λογος να βρισκονται σε τετοιο υψος.
Θα μου πεις τωρα, γιατι το Κρατος δεν κυνηγουσε παντα τους κλεφτες, ωστε να ριξει τους συντελεστες.
Αυτο ειναι μια αλλη ιστορια.
Και ναι, ειμαι δικηγορος με δικο μου γραφειο.

Επισκέπτης
1)Οι συντελεστες ηταν 45% ακριβως επειδη οι πιο πολλοι κλεβουν την εφορια.

2)Και ναι, ειμαι δικηγορος με δικο μου γραφειο.

1)Οπότε αφού συνεχίζουν να κλέβουν
πρέπει να πάνε στο 80% αρχικώς
και μετά στο 120%.

Για καθαρό εισόδημα δηλαδή 10.000€ το χρόνο
να αναλογεί φόρος 12.000€ .

2)Δεν με πείθεις.
Με τίποτε πλέον.

Επισκέπτης
Φταίει που είναι κ λίγο κομμούνι εκτός από δικηγόρος!!!!

Υπήρχε κι άλλος τέτοιος ...
URL]]

Επισκέπτης
Μεταξύ μας
ο Laffer και η καμπύλη του
με πείθουν περισσότερο
από το κουμμούνι γιαλατζί δικηγόρο της ΝΔ.
Και προφανώς όχι μόνο εμένα,
για να πάρει και Νόμπελ ...

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Υπήρχε κι άλλος τέτοιος ...
http://[URL unfurl="true"]www.conservapedia.com/images/thumb/8/8c/Young_castro_2.jpg/200px-Young_castro_2.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Και μια χαρά πρόκοψε,αρχηγός κράτους,έστω κ κράτους μπουρδέλου.

(δεν βάζω εμοτικον για να μην σε κουράζω να το σβήνεις)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom