tzuliacross!!
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Δεκ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 202
- Πόντοι
- 0
Θελω σοβαρούς άνδρες άνω των 30 & κατά προτίμηση παντρεμένους που να ξέρουν!! τι θέλουν με ανάλογη εμπειρία!!
Για εμένα η καύλα δεν χρονολογείται , ωστόσο είμαι 50 και είμαι αυτή που βλέπετε στις φωτογραφίες μου.
Η αγγελία απευθύνεται ΜΟΝΟ!! σε ΠΛΗΡΩΣ!! ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΑ!! Άτομα... Γενικώς....
Άντρες, Γυναίκες,Κρος, ζευγάρια (Εγώ Είμαι αποκλειστικά!! και μόνο!!παθητική!! Καμία! σχέση δηλαδή με το δικό μου καυλι) Απαραίτητα!!Πρώτα κάποια μυνήματα εδώ η με messenger H Instagram Η Skype για φωτογραφίες αλλά χωρίς κάμερα μόνο γραπτά μυνήματα για να δούμε ότι καυλώνουμε και μετά συνάντηση ώρες και ημέρες που μπορώ εγώ εκτός από Σαββατοκύριακα , σε ξενοδοχείο της επιλογής μου Η σε σινεμά.
Παντα μόνο!! Ώρες και ημέρες που μπορώ εγώ εκτός από Σαββατοκύριακα.
Επικοινωνία εδώ η με messenger H Instagram Η Skype Αν δεν συμφωνείς και δεν ανταποκρινεσαι σε όλα!! Αυτά που γράφω μην στείλεις μήνυμα.
Απαντώ σε όλα τα προσωπικά μύνηματα απαραίτητα με φωτογραφία σας , ηλικία Και μόνο εφόσον είσαι Αθήνα!!
Για όσους δεν μπορούν να στείλουν εδώ προσωπικό μήνυμα εφόσον μου πείτε ότι είδατε το thread μου σε αυτό το site στείλτε μου στο:
Η
Στο messenger :
Προσοχή!!
Αιτήματα φιλίας στο Facebook δεν γίνονται δεκτά.
Κατευθείαν μύνημα στο messenger:
www.facebook.com
Η
Instagram:
www.instagram.com
Για εμένα η καύλα δεν χρονολογείται , ωστόσο είμαι 50 και είμαι αυτή που βλέπετε στις φωτογραφίες μου.
Η αγγελία απευθύνεται ΜΟΝΟ!! σε ΠΛΗΡΩΣ!! ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΑ!! Άτομα... Γενικώς....
Άντρες, Γυναίκες,Κρος, ζευγάρια (Εγώ Είμαι αποκλειστικά!! και μόνο!!παθητική!! Καμία! σχέση δηλαδή με το δικό μου καυλι) Απαραίτητα!!Πρώτα κάποια μυνήματα εδώ η με messenger H Instagram Η Skype για φωτογραφίες αλλά χωρίς κάμερα μόνο γραπτά μυνήματα για να δούμε ότι καυλώνουμε και μετά συνάντηση ώρες και ημέρες που μπορώ εγώ εκτός από Σαββατοκύριακα , σε ξενοδοχείο της επιλογής μου Η σε σινεμά.
Παντα μόνο!! Ώρες και ημέρες που μπορώ εγώ εκτός από Σαββατοκύριακα.
Επικοινωνία εδώ η με messenger H Instagram Η Skype Αν δεν συμφωνείς και δεν ανταποκρινεσαι σε όλα!! Αυτά που γράφω μην στείλεις μήνυμα.
Απαντώ σε όλα τα προσωπικά μύνηματα απαραίτητα με φωτογραφία σας , ηλικία Και μόνο εφόσον είσαι Αθήνα!!
Για όσους δεν μπορούν να στείλουν εδώ προσωπικό μήνυμα εφόσον μου πείτε ότι είδατε το thread μου σε αυτό το site στείλτε μου στο:
Join conversation
Skype keeps the world talking. Call, message, and share whatever you want - for free.
Η
Στο messenger :
Προσοχή!!
Αιτήματα φιλίας στο Facebook δεν γίνονται δεκτά.
Κατευθείαν μύνημα στο messenger:

Τζούλια Κρος
Τζούλια Κρος ist bei Facebook. Tritt Facebook bei, um dich mit Τζούλια Κρος und anderen Nutzern, die du kennst, zu vernetzen. Facebook gibt Menschen die Möglichkeit, Inhalte zu teilen und die Welt...
Η
Instagram:
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.

Συνημμένα
-
ImportedPhoto_1714677052040.jpg656 KB · Εμφανίσεις: 109
-
ImportedPhoto_1714677066124.jpg60,6 KB · Εμφανίσεις: 110
-
ImportedPhoto_1713206880253.jpg346,7 KB · Εμφανίσεις: 107
-
ImportedPhoto_1737187829813.jpg745,5 KB · Εμφανίσεις: 18
-
ImportedPhoto_1739538849484.jpg3,6 MB · Εμφανίσεις: 26
-