Νεαρχος Κουκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.092
- Πόντοι
- 1.496
Σε καφετερια-ηλεκτρονικα παιχνιδια στη Κυψελη ειδα κατι παρομοιο,επι δραχμης,λιγο πριν ερθει το ευρω.Πηγαινα και επαιζα ποδοσφαιρακι,μπασκετ και τετοια ηλεκτρονικα παιχνιδια που εβαζες κερματα για να λειτουργησουν.Στο βαθος της αιθουσας,ο ιδιοκτητης με το πατημα ενος κουμπιου μετετρεπε το πακμαν σε φρουτακια.Περναγε ο πελατης απ το γκισε,εδινε 10000 δραχμες και του εβαζε αντιστοιχες μοναδες στο μηχανημα και ξεκιναγε.Οσες φορες ημουν εκει,ουτε μια φορα δε κερδισε κανεις.Μια και μοναδικη φορα ενας φωναζει τον ιδιοκτητη και του λεει εχω 9900,ελα να το δεις,σταματαω και ερχομαι να εισπραξω.Ο ιδιοκτητης τοτε αρχιζει τσαμπουκα χωρις λογο και με εντονο υφος λεει στον πελατη,καντα πρωτα 10000 στρογγυλα και μετα ελα απ το ταμειο.Ο πελατης του απανταει,γιατι λεει κανενας κανονας οτι πρεπει να ειναι στρογγυλα;εγω τωρα θελω να σταματησω και να εισπραξω οτι ποσο γραφει το μηχανακι.Με τα πολλα αν και ηταν ανενδοτος ο ιδιοκτητης,μετα απο απειλες για ατυνομια αναγκαστηκε να πληρωσει.Σκετη κοροιδια.Παντως μια και η κουβεντα πηγε στον τζογο γενικα..να αναφερω εδω ενα αληθινο περιστατικο..πριν αρκετα χρονια σε καφετερια της Κυψελης..επαιζα φρουτακια κερδισα 400 ευρω..παω στην κοπελα που ηταν αρραβωνιατικια του ιδιοκτητη και ζηταω τα χρηματα..μου λεει παιξτα δεν εχω λεφτα να σου δωσω... αρχισα να ζηταω επιμονα τα χρηματα εγινε φασαρια καλεσα κατι φιλους ηρθε κι ο μαλακας ο αρραβωνιαρης της απειλησαμε με αστυνομιες και μηνυσεις και με τα χιλια ζορια μας δωσανε τα χρηματα..οπως βλεπετε οχι μονο ειναι συντριπτικα σε βαρος μας οι πιθανοτητες αλλα και αυτες τις λιγες προσπαθουν να μας τις κλεψουν!