Νέα

Τζόκερ=ΑΠΑΤΗ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MasterC
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 89K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Παιζετε τυχερα παιχνιδια, καζινο, λαχειο, Χρηματιστηριο, Ιπποδρομος κλπ...

• Σε τακτικη βαση

Ψήφοι: 101 24,0%
  • Μερικες φορες

Ψήφοι: 55 13,1%
  • Αραια και που...

Ψήφοι: 84 20,0%
  • Σπανια

Ψήφοι: 116 27,6%
  • Ποτε

Ψήφοι: 65 15,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    421

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
εγω το λεω σε ολους,απο τη στιγμη που ολα περνανε απο υπολογιστη το θεμα τελειωσε.Σε δευτερολεπτα ξερουν ποιος συνδυασμος δεν εχει παιχτει και τον βγαζουν και κανουν οσα τζακποτ θελουν.μαλακας ειναι ο μελισσανιδης να βαλει λεφτα απο την τσεπη του για το γηπεδο της αεκ?
παιξτε τζοκερ ζωα...

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
EDIT: Μάγκες, το έστειλα στο Σερβάκι μου να το δει και μου είπε ότι το συγκεκριμένο κανάλι είναι του υιού Κυριακού ο οποίος και μένει στο Βελιγράδι εδώ και 5-6 χρόνια!  :o :o

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
EDIT: Μάγκες, το έστειλα στο Σερβάκι μου να το δει και μου είπε ότι το συγκεκριμένο κανάλι είναι του υιού Κυριακού ο οποίος και μένει στο Βελιγράδι εδώ και 5-6 χρόνια!  :o :o

Δυνατό μουνί το Σερβάκι τύπε;

εγω το λεω σε ολους,απο τη στιγμη που ολα περνανε απο υπολογιστη το θεμα τελειωσε.Σε δευτερολεπτα ξερουν ποιος συνδυασμος δεν εχει παιχτει και τον βγαζουν και κανουν οσα τζακποτ θελουν.μαλακας ειναι ο μελισσανιδης να βαλει λεφτα απο την τσεπη του για το γηπεδο της αεκ?
παιξτε τζοκερ ζωα...

:coffee:

iraq-map-23.0.jpg

Και οποίος κατάλαβε, κατάλαβε.
Ελπίζω μόνο όταν κτισθεί το "Α.Σοφία", να μην έχει ΚΑΙ αυτό μιναρέδες...

takaros28

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2014
Κριτικές
7
Like
43
Πόντοι
16
Μη μασάτε σε μαλακίες, νεφελίμ, ελοχίμ, και τα σχετικά, θεωρίες συνομωσίας.
Οι αριθμοί που βγάζει η κληρωτίδα δεν ελέγχονται, όπως δεν ελέγχονται και οι αριθμοί της ρουλέτας, και όλων των παρόμοιων "κληρώσεων".

Και δεν υπάρχει τρόπος ελέγχου τους, η επιρρεασμού του αποτελέσματος της κλήρωσης.

Αλλού μας κλέβουν.
ελα παραδεξου το..εχεις πρακτορειο ΟΠΑΠ!  :grin:

takaros28

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2014
Κριτικές
7
Like
43
Πόντοι
16
Μπορείς και καλύτερα γιατρέ, γιατί η διάγνωσή σου είναι λάθος.

Όπως μου επεσήμανε γάτος φίλος, στο 1:35 είναι 4 τα μπαλάκια έξω από την κληρωτίδα, ενώ είναι 5 οι αριθμοί στην οθόνη, "προφητεύοντας" μάλιστα την έλευση του 21.

Τί έγινε...; Κάποιος ξενυχτισμένος μπουρδελιάρης ηλεκτρονικά επέλεξε με τον μηχανισμό να βγει το 27, αντί να πατήσει να βγει το 21...

Για αυτό κοιτάζονταν μεταξύ τους on air, και έκανε τιλτ η οθόνη.

Όχι μόνο είναι στημένα, αλλά και η σειρά με την οποία εμφανίζονται οι αριθμοί είναι προκαθορισμένος.

Αν και πάλι μετά από αυτό, επιμένεις γιατρέ μου, η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά...

:hi:
Πολυ σωστο ποστ... :rockon:

takaros28

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2014
Κριτικές
7
Like
43
Πόντοι
16
Παντως μια και η κουβεντα πηγε στον τζογο γενικα..να αναφερω εδω ενα αληθινο περιστατικο..πριν αρκετα χρονια σε καφετερια της Κυψελης..επαιζα φρουτακια κερδισα 400 ευρω..παω στην κοπελα που ηταν αρραβωνιατικια του ιδιοκτητη και ζηταω τα χρηματα..μου λεει παιξτα δεν εχω λεφτα να σου δωσω... :headbang: αρχισα να ζηταω επιμονα τα χρηματα εγινε φασαρια καλεσα κατι φιλους ηρθε κι ο μαλακας ο αρραβωνιαρης της απειλησαμε με αστυνομιες και μηνυσεις και με τα χιλια ζορια μας δωσανε τα χρηματα..οπως βλεπετε οχι μονο ειναι συντριπτικα σε βαρος μας οι πιθανοτητες αλλα και αυτες τις λιγες προσπαθουν να μας τις κλεψουν!

Googlegian

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2015
Like
2
Πόντοι
0
Μόνο το λαχείο είναι εντάξει! Όλα τα άλλα μπορούν να τα φτιάξουν με κομπιουτερ

takaros28

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2014
Κριτικές
7
Like
43
Πόντοι
16
αντιγραφη απο ποστ κατω απο το βιντεο στο utube..μεταφραση google..το βρισκω σωστο... :rockon:

+ Leo loooooooooooooooool! Κανένας άνθρωπος ... είναι στημένα! Όλος ο πλανήτης ξέρει ότι είναι στημένα! είναι πανεύκολος: 6 του 49, σωστά; 6 από αυτούς έχουν chipset Χ σε αυτά, τα υπόλοιπα έχουν chipset Υ σε αυτά. οι μπάλες προέρχονταν από 2 ξεχωριστά σετ πανομοιότυπων μπάλες, που διαφέρουν μόνο στην chipset από το εσωτερικό. όλες τις μπάλες να φαίνονται ίδιοι. Ο υπολογιστής που ελέγχει το παιχνίδι είπε σε ρύθμιση το λογισμικό: «επιτρέπουν μόνο μπάλες με chipset Χ σε αυτά για να περάσει". Μην μου πείτε ότι δεν ξέρετε αυτό το βασικό πράγμα! Γιατί νομίζετε ότι σαρώσετε το εισιτήριό σας στη βάση τους πριν από το παιχνίδι; για πλάκα ? χαχαχα . αν νομίζετε ότι μπορείτε μαλακίες ... ζητούν από τις επιχειρήσεις που παράγουν το λογισμικό που ελέγχει το μηχάνημα. επειδή δημοσιογράφους από τη χώρα μου το έκανε ήδη. θα σας πω την αλήθεια.

Googlegian

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2015
Like
2
Πόντοι
0
αντιγραφη απο ποστ κατω απο το βιντεο στο utube..μεταφραση google..το βρισκω σωστο... :rockon:

+ Leo loooooooooooooooool! Κανένας άνθρωπος ... είναι στημένα! Όλος ο πλανήτης ξέρει ότι είναι στημένα! είναι πανεύκολος: 6 του 49, σωστά; 6 από αυτούς έχουν chipset Χ σε αυτά, τα υπόλοιπα έχουν chipset Υ σε αυτά. οι μπάλες προέρχονταν από 2 ξεχωριστά σετ πανομοιότυπων μπάλες, που διαφέρουν μόνο στην chipset από το εσωτερικό. όλες τις μπάλες να φαίνονται ίδιοι. Ο υπολογιστής που ελέγχει το παιχνίδι είπε σε ρύθμιση το λογισμικό: «επιτρέπουν μόνο μπάλες με chipset Χ σε αυτά για να περάσει". Μην μου πείτε ότι δεν ξέρετε αυτό το βασικό πράγμα! Γιατί νομίζετε ότι σαρώσετε το εισιτήριό σας στη βάση τους πριν από το παιχνίδι; για πλάκα ? χαχαχα . αν νομίζετε ότι μπορείτε μαλακίες ... ζητούν από τις επιχειρήσεις που παράγουν το λογισμικό που ελέγχει το μηχάνημα. επειδή δημοσιογράφους από τη χώρα μου το έκανε ήδη. θα σας πω την αλήθεια.

:rockon:

takaros28

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2014
Κριτικές
7
Like
43
Πόντοι
16

iraq-map-23.0.jpg

Και οποίος κατάλαβε, κατάλαβε.
Ελπίζω μόνο όταν κτισθεί το "Α.Σοφία", να μην έχει ΚΑΙ αυτό μιναρέδες...
[/quote]ειλικρινα δεν καταλαβα..για καντο πιο λιανα!  :orchestra:

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
http://[URL unfurl="true"]www.shipfriends.gr/forum/galleryuploads/12/1_Rita_D_Amato__Custom_.jpg[/img[/URL]]

takaros28

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2014
Κριτικές
7
Like
43
Πόντοι
16
http://[URL unfurl="true"]www.shipfriends.gr/forum/galleryuploads/12/1_Rita_D_Amato__Custom_.jpg[/img[/URL]]

[/quote]οτι εννοουσες πετρελαια το καταλαβα..τι σχεση εχει με την ΑΕΚ και το τζοκερ δεν καταλαβα τυπε!  :think: :think:

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Παντως μια και η κουβεντα πηγε στον τζογο γενικα..να αναφερω εδω ενα αληθινο περιστατικο..πριν αρκετα χρονια σε καφετερια της Κυψελης..επαιζα φρουτακια κερδισα 400 ευρω..παω στην κοπελα που ηταν αρραβωνιατικια του ιδιοκτητη και ζηταω τα χρηματα..μου λεει παιξτα δεν εχω λεφτα να σου δωσω... :headbang: αρχισα να ζηταω επιμονα τα χρηματα εγινε φασαρια καλεσα κατι φιλους ηρθε κι ο μαλακας ο αρραβωνιαρης της απειλησαμε με αστυνομιες και μηνυσεις και με τα χιλια ζορια μας δωσανε τα χρηματα..οπως βλεπετε οχι μονο ειναι συντριπτικα σε βαρος μας οι πιθανοτητες αλλα και αυτες τις λιγες προσπαθουν να μας τις κλεψουν!
στα φρύδια μας, συνεχίζεις να γραφεις παπαριές, όλα τα μηνύματά σου ένα ατέλειωτο τρολάρισμα

Alkis1975

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2012
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
1
Εν τάξει παιδιά.

Ότι πείτε.

Η  :jerking: πάει σύννεφο εδώ μεσα.

ακου φιλαρακι μια εκδοχη που δεν την σκεφτηκα εγω αλλα την εχω δει σε ταινια και οπως ξερεις οι ταινιεσ δεν φτανουν σε φαντασια την πραγματικη ζωη..αν αλλαξεις το βαρος απο τα μπαλακια με καποιο τροπο και τεσταρεις την συμπεριφορα τους σε συγκεκριμενες στροφες μπορεις να δημιοθργησεις μια "συμπεριφορα" της μπαλας..κι εγω τωρα λεω μια μαλακια ετσι..σκεψου να το ψαξεις επιστημονικα και με απλετα μεσα..ολα γινονται..

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Για καθίστε ρε μάγκες.Ας υποθέσουμε ότι ελέγχεται το τζόκερ,το Λότο κλπ.Τόσα χρόνια που είναι αυτά τα παιχνίδια,έχουν περάσει δεκάδες υπάλληλοι από τον ΟΠΑΠ.Τεχνικοί,διοικητικοί,κλπ.Δε θα είχε διαρρεύσει τίποτα;Με στοιχεία όχι με θεωρίες και εικασίες.Καταρχήν θα είχαν "φαγωθεί" οι ίδιοι ποιος θα "πάρει" το τζακποτ.Μυστικό που το ξέρουν πάνω από δύο άτομα παύει να είναι μυστικό.

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Αυτό με τον Μελισσανίδη και το γήπεδο της ΑΕΚ έχει καταντήσει αηδία.Καταρχήν τζακποτ γίνονταν και πριν πωληθεί ο ΟΠΑΠ.Και ύστερα ο ΟΠΑΠ δεν ανήκει στον Μελισσανίδη,ανήκει στον Τσέχο Smejc .Ο Μελισσανίδης έχει μειοψηφία μετοχών στην Emma Delta που έχει πάρει το 33% του ΟΠΑΠ.

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Για καθίστε ρε μάγκες. Ας υποθέσουμε ότι ελέγχεται το τζόκερ, το Λότο κλπ. Τόσα χρόνια που είναι αυτά τα παιχνίδια, έχουν περάσει δεκάδες υπάλληλοι από τον ΟΠΑΠ. Τεχνικοί, διοικητικοί, κλπ. Δε θα είχε διαρρεύσει τίποτα; Με στοιχεία όχι με θεωρίες και εικασίες. Καταρχήν θα είχαν "φαγωθεί" οι ίδιοι ποιος θα "πάρει" το τζακποτ. Μυστικό που το ξέρουν πάνω από δύο άτομα παύει να είναι μυστικό.
Φίλε, χάνεις τα λόγια σου, και δεν θα βγάλεις άκρη.
Όταν οι πεποιθήσεις του κόσμου είναι αυτές που βλέπεις εδώ μέσα και μάλιστα:
-Τόσο βαθειά ριζωμένες που δεν τις κλονίζει τίποτα,
-Για ένα τόσο απλό θέμα,
-Και με πρόθεση και προκατάληψη για άρνηση οποιουδήποτε λογικού επιχειρήματος ακόμα και με επίκληση μεταφυσικών δοξασιών,

τότε τι να περιμένεις...
Ακόμα και γι αυτό το φαινόμενο, αυτοεφευρίσκεται η αιτιολογία και η εξήγηση:

Μας ψεκάζουν.

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
ακου φιλαρακι μια εκδοχη που δεν την σκεφτηκα εγω αλλα την εχω δει σε ταινια και οπως ξερεις οι ταινιεσ δεν φτανουν σε φαντασια την πραγματικη ζωη..αν αλλαξεις το βαρος απο τα μπαλακια με καποιο τροπο και τεσταρεις την συμπεριφορα τους σε συγκεκριμενες στροφες μπορεις να δημιοθργησεις μια "συμπεριφορα" της μπαλας..κι εγω τωρα λεω μια μαλακια ετσι..σκεψου να το ψαξεις επιστημονικα και με απλετα μεσα..ολα γινονται..
Ρε Παπαδόπουλε,
Σκέψου λίγο πριν την πετάξεις:
Πες ότι είσαι η επιτροπή που κάνει την κλήρωση. Πόσα άτομα είναι? Είναι όλοι στο κόλπο?
Πως θα αλλάξεις το βάρος από τα μπαλάκια?
Θα έχεις κάπου κρυμμένα βαριά μπαλάκια, και ελαφριά μπαλλάκια. Και μια ζυγαριά για να τα ξεχωρίζεις. Που θα τα έχεις κρυμμένα αυτά?
Πόση ώρα έχεις για να κάνεις τις αλλαγές (αφού πάρεις τα στοιχεία απ' το κομπιούτερ και πριν την κλήρωση)?
Πόσοι θα σε δούνε να αλλάζεις μπαλάκια αφού πρώτα τα ζυγίζεις?

Έλεος πια!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom