DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 517
- Like
- 71.845
- Πόντοι
- 41.129
ηρθες δευτερος
πες αλλο
ωπ σωστος μου ειχε ξεφυγει το σχολιο σου.. ανετα και ευκολα γινεται παντως..
ηρθες δευτερος
πες αλλο
EDIT: Μάγκες, το έστειλα στο Σερβάκι μου να το δει και μου είπε ότι το συγκεκριμένο κανάλι είναι του υιού Κυριακού ο οποίος και μένει στο Βελιγράδι εδώ και 5-6 χρόνια! :o :o
εγω το λεω σε ολους,απο τη στιγμη που ολα περνανε απο υπολογιστη το θεμα τελειωσε.Σε δευτερολεπτα ξερουν ποιος συνδυασμος δεν εχει παιχτει και τον βγαζουν και κανουν οσα τζακποτ θελουν.μαλακας ειναι ο μελισσανιδης να βαλει λεφτα απο την τσεπη του για το γηπεδο της αεκ?
παιξτε τζοκερ ζωα...
ελα παραδεξου το..εχεις πρακτορειο ΟΠΑΠ!Μη μασάτε σε μαλακίες, νεφελίμ, ελοχίμ, και τα σχετικά, θεωρίες συνομωσίας.
Οι αριθμοί που βγάζει η κληρωτίδα δεν ελέγχονται, όπως δεν ελέγχονται και οι αριθμοί της ρουλέτας, και όλων των παρόμοιων "κληρώσεων".
Και δεν υπάρχει τρόπος ελέγχου τους, η επιρρεασμού του αποτελέσματος της κλήρωσης.
Αλλού μας κλέβουν.
Πολυ σωστο ποστ...Μπορείς και καλύτερα γιατρέ, γιατί η διάγνωσή σου είναι λάθος.
Όπως μου επεσήμανε γάτος φίλος, στο 1:35 είναι 4 τα μπαλάκια έξω από την κληρωτίδα, ενώ είναι 5 οι αριθμοί στην οθόνη, "προφητεύοντας" μάλιστα την έλευση του 21.
Τί έγινε...; Κάποιος ξενυχτισμένος μπουρδελιάρης ηλεκτρονικά επέλεξε με τον μηχανισμό να βγει το 27, αντί να πατήσει να βγει το 21...
Για αυτό κοιτάζονταν μεταξύ τους on air, και έκανε τιλτ η οθόνη.
Όχι μόνο είναι στημένα, αλλά και η σειρά με την οποία εμφανίζονται οι αριθμοί είναι προκαθορισμένος.
Αν και πάλι μετά από αυτό, επιμένεις γιατρέ μου, η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά...
αντιγραφη απο ποστ κατω απο το βιντεο στο utube..μεταφραση google..το βρισκω σωστο...
+ Leo loooooooooooooooool! Κανένας άνθρωπος ... είναι στημένα! Όλος ο πλανήτης ξέρει ότι είναι στημένα! είναι πανεύκολος: 6 του 49, σωστά; 6 από αυτούς έχουν chipset Χ σε αυτά, τα υπόλοιπα έχουν chipset Υ σε αυτά. οι μπάλες προέρχονταν από 2 ξεχωριστά σετ πανομοιότυπων μπάλες, που διαφέρουν μόνο στην chipset από το εσωτερικό. όλες τις μπάλες να φαίνονται ίδιοι. Ο υπολογιστής που ελέγχει το παιχνίδι είπε σε ρύθμιση το λογισμικό: «επιτρέπουν μόνο μπάλες με chipset Χ σε αυτά για να περάσει". Μην μου πείτε ότι δεν ξέρετε αυτό το βασικό πράγμα! Γιατί νομίζετε ότι σαρώσετε το εισιτήριό σας στη βάση τους πριν από το παιχνίδι; για πλάκα ? χαχαχα . αν νομίζετε ότι μπορείτε μαλακίες ... ζητούν από τις επιχειρήσεις που παράγουν το λογισμικό που ελέγχει το μηχάνημα. επειδή δημοσιογράφους από τη χώρα μου το έκανε ήδη. θα σας πω την αλήθεια.
http://[URL unfurl="true"]www.shipfriends.gr/forum/galleryuploads/12/1_Rita_D_Amato__Custom_.jpg[/img[/URL]]
:hi:
[/quote]οτι εννοουσες πετρελαια το καταλαβα..τι σχεση εχει με την ΑΕΚ και το τζοκερ δεν καταλαβα τυπε! :think: :think:
στα φρύδια μας, συνεχίζεις να γραφεις παπαριές, όλα τα μηνύματά σου ένα ατέλειωτο τρολάρισμαΠαντως μια και η κουβεντα πηγε στον τζογο γενικα..να αναφερω εδω ενα αληθινο περιστατικο..πριν αρκετα χρονια σε καφετερια της Κυψελης..επαιζα φρουτακια κερδισα 400 ευρω..παω στην κοπελα που ηταν αρραβωνιατικια του ιδιοκτητη και ζηταω τα χρηματα..μου λεει παιξτα δεν εχω λεφτα να σου δωσω... αρχισα να ζηταω επιμονα τα χρηματα εγινε φασαρια καλεσα κατι φιλους ηρθε κι ο μαλακας ο αρραβωνιαρης της απειλησαμε με αστυνομιες και μηνυσεις και με τα χιλια ζορια μας δωσανε τα χρηματα..οπως βλεπετε οχι μονο ειναι συντριπτικα σε βαρος μας οι πιθανοτητες αλλα και αυτες τις λιγες προσπαθουν να μας τις κλεψουν!
Εν τάξει παιδιά.
Ότι πείτε.
Η πάει σύννεφο εδώ μεσα.
Δυνατό μουνί το Σερβάκι τύπε;
Φίλε, χάνεις τα λόγια σου, και δεν θα βγάλεις άκρη.Για καθίστε ρε μάγκες. Ας υποθέσουμε ότι ελέγχεται το τζόκερ, το Λότο κλπ. Τόσα χρόνια που είναι αυτά τα παιχνίδια, έχουν περάσει δεκάδες υπάλληλοι από τον ΟΠΑΠ. Τεχνικοί, διοικητικοί, κλπ. Δε θα είχε διαρρεύσει τίποτα; Με στοιχεία όχι με θεωρίες και εικασίες. Καταρχήν θα είχαν "φαγωθεί" οι ίδιοι ποιος θα "πάρει" το τζακποτ. Μυστικό που το ξέρουν πάνω από δύο άτομα παύει να είναι μυστικό.
Ρε Παπαδόπουλε,ακου φιλαρακι μια εκδοχη που δεν την σκεφτηκα εγω αλλα την εχω δει σε ταινια και οπως ξερεις οι ταινιεσ δεν φτανουν σε φαντασια την πραγματικη ζωη..αν αλλαξεις το βαρος απο τα μπαλακια με καποιο τροπο και τεσταρεις την συμπεριφορα τους σε συγκεκριμενες στροφες μπορεις να δημιοθργησεις μια "συμπεριφορα" της μπαλας..κι εγω τωρα λεω μια μαλακια ετσι..σκεψου να το ψαξεις επιστημονικα και με απλετα μεσα..ολα γινονται..