Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 166.354
Παρε με εσυ όταν θα θες,κι εαν έχω καύλες και θέλω να με πηδηξουν, μπορει να σου κάτσω..γεια σου jo, ποτε θα κανονισουμε να σε πηδηξω;
Παρε με εσυ όταν θα θες,κι εαν έχω καύλες και θέλω να με πηδηξουν, μπορει να σου κάτσω..γεια σου jo, ποτε θα κανονισουμε να σε πηδηξω;
Αυτό το φυσικό βυζι μπορεί να με στεγνώσει από σάλια....το ξέρεις χρόνια,γιατί στο εχω πει κι από κοντά ,οτι εισαι "η καψούρα μου"και χατήρι δεν σου χαλω,θα σου αφιερώσω αυτό εδώ να το ευχαριστηθείς (αν και μ ευχαριστιεσαι συχνότατα κι εγώ
εσενα φυσικά !!)
...βρε χθες δεν σας έβαλα σελφι κωλαρα από την σουιτα;!
Οκ,θα πιάσω και τ ασανσέρ τώρα να στήνω κωλαρακι για φωτο (ευχομαι να μην το καλέσει κανείς όσο βγάζω χαχαχαχα!)
*Λοιπόν αγοράκια μου,σήμερα έχω κλείσει και το τελευταίο μου ραντεβού ,2ωρο, αρα δεν υπάρχει διαθεσιμότητα,κι αύριο ρεπο.
Δευτέρα κανονικά στον αγωνα παλι!
Ξέρω και ζαχαροπλαστείο εκεί κοντά στο madison με καθρέπτη στον τοίχο αν μπορείς πήγαινε βγάλε και εκεί λίγο κωλαρακι...βρε χθες δεν σας έβαλα σελφι κωλαρα από την σουιτα;!
Οκ,θα πιάσω και τ ασανσέρ τώρα να στήνω κωλαρακι για φωτο (ευχομαι να μην το καλέσει κανείς όσο βγάζω χαχαχαχα!)
*Λοιπόν αγοράκια μου,σήμερα έχω κλείσει και το τελευταίο μου ραντεβού ,2ωρο, αρα δεν υπάρχει διαθεσιμότητα,κι αύριο ρεπο.
Καλησπέρα τσακαλε να έχεις όμορφο σ/κ ..γεια σου jo, ποτε θα κανονισουμε να σε πηδηξω;
Ακόμα πιο sexy, μουναρος πραγματικός...Να πω καλημέρα ντυμένη γιατί ολο ξεβρακωτη λεω χαχαχα!
Μαναρακι μου πιστέψε με δεν μ ενοχλεί καθόλου η προστυχιά ,ξερω τι πρεσβευω εδω και την γουστάρω φουλ!!Καλησπέρα τσακαλε να έχεις όμορφο σ/κ ..
Και λίγους τρόπους απέναντι σε μια τόσο ευγενική γυναίκα δεν χάθηκε ο κόπος...
Υ.υ. άσχετος τη επάγγελμα κάνει ή τη δείχνει θέλει σεβασμό μιλάμε για κύρια
Αχ εσυ ομορφιά μου!!Αυτό το φυσικό βυζι μπορεί να με στεγνώσει από σάλια.
....φοράω οσα πρέπει για να σας έχω συνέχεια καυλωμενους Νίκο μου!!Ακόμα πιο sexy, μουναρος πραγματικός...
Να σε βλέπουν τα αγόρια και να κάνουν ορθωσον τα κουπιά...!!
Το πρωι Λιβερπουλ , το βραδυ Ολυμπιακος....ντυνομαι Βρετανικά, ξεντυνομαι Πειραιωτικα ομως χαχαχαχα!!!
Τοτεναμ και Θρυλαρα!Το πρωι Λιβερπουλ , το βραδυ Ολυμπιακος
Πουτ@νες ειναι κατι αλλες , αρσενικες και θηλυκες που κυκλοφορουν , αλλες μερα , αλλες νυχτα.Μαναρακι μου πιστέψε με δεν μ ενοχλεί καθόλου η προστυχιά ,ξερω τι πρεσβευω εδω και την γουστάρω φουλ!!
Το απαξιωτικο υφακι με χαλα απ οπου κι εαν προέρχεται (γυναίκα η άνδρα)..μην ξεχνάμε ότι είμαι πουτ@να συνειδητά,και γαμιέμαι και τα παίρνω απ όπου γουστάρω ,χωρίς να πρέπει ν ανέχομαι κάποιον που δεν θελω(άλλες γυναίκες ίσως δεν έχουν την πολυτέλεια της επιλογής)
Επίσης,κυρια δεν την κάνει κάποια ο τίτλος στην κοινωνία, αλλά η συμπεριφορά!
Σε φιλώ γλυκα μου!
My respect & love..But she always knows her place
She's got style, she's got grace.
She's a winner!
...εγω νύχτα κοιμάμαι χαχαχα!!Πουτ@νες ειναι κατι αλλες , αρσενικες και θηλυκες που κυκλοφορουν , αλλες μερα , αλλες νυχτα.
Εσυ εισαι sex-worker, ακομπλεξαριστη και κυρια
Αυτά τα νέα παιδιά δεν ξερουν να φερονται......εκτός αν θέλει οποτε σε φτιάχνει για να ξηγηθεις ανάλογα.Παρε με εσυ όταν θα θες,κι εαν έχω καύλες και θέλω να με πηδηξουν, μπορει να σου κάτσω..
2 ώρες;...βρε χθες δεν σας έβαλα σελφι κωλαρα από την σουιτα;!
Μαναρακι μου πιστέψε με δεν μ ενοχλεί καθόλου η προστυχιά ,ξερω τι πρεσβευω εδω και την γουστάρω φουλ!!
Το απαξιωτικο υφακι με χαλα απ οπου κι εαν προέρχεται (γυναίκα η άνδρα)..μην ξεχνάμε ότι είμαι πουτ@να συνειδητά,και γαμιέμαι και τα παίρνω απ όπου γουστάρω ,χωρίς να πρέπει ν ανέχομαι κάποιον που δεν θελω(άλλες γυναίκες ίσως δεν έχουν την πολυτέλεια της επιλογής)
Επίσης,κυρια δεν την κάνει κάποια ο τίτλος στην κοινωνία, αλλά η συμπεριφορά!
Σε φιλώ γλυκα μου!
Τοτεναμ και Θρυλαρα!
Ονειρο!Ο συναγωνιστης σας είπε αφού σήμερα δεν ανέβασα κωλο ,να με βγάλει μια φωτο μην σας αφήσω έτσι χεχεχε!