redgarland
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 5
- Like
- 2.416
- Πόντοι
- 726
Κουκλαρα μου υπεροχη..!!Να πω καλημέρα ντυμένη γιατί ολο ξεβρακωτη λεω χαχαχα!
Κουκλαρα μου υπεροχη..!!Να πω καλημέρα ντυμένη γιατί ολο ξεβρακωτη λεω χαχαχα!
Sexyjo γελάμε τώρα.Είσαι μούναρος και θα είσαι μούναρος μέχρι να σβήσει ο ήλιος.Γιατί;γιατί δεν είναι θέμα ηλικίας είναι θέμα να το θέλεις.βοηθάει η καλή σωματική κατάσταση προς θεού 1ον ως θέμα υγιείας και 2ον βελτιώνει τη σεξουαλική ζωή.Αλλά αν δεν υπάρχει το πάθος και η λαχτάρα του σεξ τι να την κάνω την άλλη όσο νέα και όσο όμορφη και να είναι αν είναι αγγούρι.Χρειάζεται πάθος,λατρεία για το άλλο φύλο και θέληση να δώσεις και να πάρεις στο κρεββάτι.Και εσύ τα έχεις όλα... στην ηλικία μου ,καθότι δεν
είμαι πιτσιρίκα,όταν μου γράφετε τόσο καυτά σχόλια,μ αρέσει πολυ!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Όλα τα στυλ χρειάζονται,πρόστυχα,σεξυ,αισθησιακα..εγω "παίζω "γενικά με τις φωτο μου!
Αγορι μου εσυ όμορφο!!!Κουκλαρα μου υπεροχη..!!
Δόξα το Θεό καλα κρατιέμαι και μ ελάχιστες παρεμβάσεις,οντος σ εμένα φαίνεται η καλή υγεία ,η δε άθληση χρόνων με βοηθά να εχω αντοχές τρελές!Sexyjo γελάμε τώρα.Είσαι μούναρος και θα είσαι μούναρος μέχρι να σβήσει ο ήλιος.Γιατί;γιατί δεν είναι θέμα ηλικίας είναι θέμα να το θέλεις.βοηθάει η καλή σωματική κατάσταση προς θεού 1ον ως θέμα υγιείας και 2ον βελτιώνει τη σεξουαλική ζωή.Αλλά αν δεν υπάρχει το πάθος και η λαχτάρα του σεξ τι να την κάνω την άλλη όσο νέα και όσο όμορφη και να είναι αν είναι αγγούρι.Χρειάζεται πάθος,λατρεία για το άλλο φύλο και θέληση να δώσεις και να πάρεις στο κρεββάτι.Και εσύ τα έχεις όλα.
καλο βράδυ και σε εσαςΝα πω καλο βραδυ στ αγόρια μου με φρέσκια φωτο..
Αύριο πάλι μαζί ..!!
Που σαι ρε κουκλι!!!Χαχαχα!!!Δεν θα πω τίποτα.
Καυλιαρη μου ομορφε!καλο βράδυ και σε εσας
Μην πεις.Δώσε τα κλειδιά για το Υπουργείο σου.Δεν θα πω τίποτα.
οπααΝα πω καλο βραδυ στ αγόρια μου με φρέσκια φωτο..
Αύριο πάλι μαζί ..!!
Με τα βυζάκια σου η φωτογραφία!!!Να πω καλο βραδυ στ αγόρια μου με φρέσκια φωτο..
Αύριο πάλι μαζί ..!!
...το ξέρεις χρόνια,γιατί στο εχω πει κι από κοντά ,οτι εισαι "η καψούρα μου"και χατήρι δεν σου χαλω,θα σου αφιερώσω αυτό εδώ να το ευχαριστηθείς (αν και μ ευχαριστιεσαι συχνότατα κι εγώΜε τα βυζάκια σου η φωτογραφία!!!
Γυναικάρα μου εσύ, δεν μου χαλάς χατίρι!!!...το ξέρεις χρόνια,γιατί στο εχω πει κι από κοντά ,οτι εισαι "η καψούρα μου"και χατήρι δεν σου χαλω,θα σου αφιερώσω αυτό εδώ να το ευχαριστηθείς (αν και μ ευχαριστιεσαι συχνότατα κι εγώ
εσενα φυσικά !!)
Να δείχνω και το στυλ μου ντυμένη(love British)!!Καλημερααααααααα
τι τραβαει αυτος ο καθρεφτης απο το ασανσερ ποσο τυχερος ειναι ....
Οτι και να κανεις εισαι γυναικαραααα με ρουχα και χωρις ... με γοβες ή μποτες ... με μινι φουστα ή τζιν ...
ΕΙΣΑΙ ΟΤΙ ΚΑΥΛΟΤΕΡΟ ΥΠΑΡΧΕΙ <3
Να ξεβρακωνεσαι όμως με στυλ αλλά ελληνικά...Να δείχνω και το στυλ μου ντυμένη(British χεχεχε!!)
Καλημέρα αγοράκι μου!
....ντυνομαι Βρετανικά, ξεντυνομαι Πειραιωτικα ομως χαχαχαχα!!!Να ξεβρακωνεσαι όμως με στυλ αλλά ελληνικά...
Βαλε μια σελφι με κωλο στο ασανσερΚαλημερούδια!
...βρε χθες δεν σας έβαλα σελφι κωλαρα από την σουιτα;!Βαλε μια σελφι με κωλο στο ασανσερ