gymaster
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2016
- Κριτικές
- 23
- Like
- 10.637
- Πόντοι
- 4.696
Τι έγινε ρε πουστη μου και εδώ με βρήκες, μπρος σπίτι γρήγορα ΧάαχΕδω εισαι αγαπη μου
Και σε εψαχνα
Τι έγινε ρε πουστη μου και εδώ με βρήκες, μπρος σπίτι γρήγορα ΧάαχΕδω εισαι αγαπη μου
Και σε εψαχνα
...χαχαχαχαχα χαχαχαχαχα!!!!!Τι έγινε ρε πουστη μου και εδώ με βρήκες, μπρος σπίτι γρήγορα Χάαχ
Καλησπέρα και χρόνια πολλά!! Θα πω κι εγώ για τη" φαγούρα"!!!θα πω κάτι που μου χτύπησε άσχημα απο κάποιους,έγραψα δημόσια σταματώ για σήμερα..κσι μου αφήνουν μήνυμα για ραντεβού επιτακτικά και γιατί έτσι γουστάρουν!
Σεβασμός μηδέν(κι απο άτομα που ίσως εχω γνωρισει ήδη)γι αυτό πλέον όταν λέω τέλος είναι τέλος..εγω σέβομαι τους πάντες (κι εχω εξυπηρετήσει εις βάρος της ξεκούρασης μου πολλάκις),λυπάμαι αλλά θα τηρω αυστηρά το πρόγραμμα μου όπως ηδη κάνω καιρο τώρα.
Κάποιοι θα χαλαστουν αλλά δεν χρειάζομαι και δεν θελω "πελάτες" που δεν με σέβονται(ευτυχώς είναι ελάχιστοι!)
Οταν κουραστω,οταν χορτασω πούτσες κι όταν βγάλω ολα τα προγραμματισμένα ραντεβου μου εις περας ,τελος μετά.
Καλό βράδυ ,κλείσαμε για σήμερα boys!
Οτι κι αν κανει με εξιταρει !...τον είδες,είναι καλός στο κρυφτό χαχαχαχα!!!
Καληνύχτα κοριτσαρα !
Αχ λατρεμένο μου αγορι..ακριβώς όπως τα έγραψες ..Ποτέ δεν κανω ξεπετες κι όταν λέω δεν είμαι διαθέσιμη το εννοώ,έχουν κλείσει ήδη τα ραντεβού της ημέρας!Καλησπέρα και χρόνια πολλά!! Θα πω κι εγώ για τη" φαγούρα"!!!
Τον τύπο με την προκαταβολή από ινσταγκραμ τον λυπάμαι επειδή αυτά τα λέμε 5 χρόνια τώρα στα αντίστοιχα νήματα αλλά αυτός είχε φαγούρα!!!
Οι τύποι που στραβώνουν επειδή σταματάς από κούραση, έχουν φαγούρα να ακούσουν ψέματα ότι δήθεν είναι κλεισμένα όλα τα ραντεβού ή έχουν φαγούρα για "μέτριο" ραντεβού λόγω κούρασης (κάτι που δεν το κάνεις) αλλά δεν το εκτιμούν!!! Εμείς οι υπόλοιποι έχουμε φαγούρα να κάνουμε μάτι το μουνάκι σου
Εγω νομιζω καυλωνες που εβλεπες το γυμνο ειδωλο σου στο καθρεφτη.....μετα απο τόσα ραντεβού ρε Trifonbakatsoulias υποτίθεται χόρτασα,αλλα μ αυτο που εγραψες τώρα καυλωσα πάλι..!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Γειά σου αγόρι μου!!
Καλημέρα. Κοίτα , απο την στιγμή που ολοκληρώνεις τα προγραμματισμένα ραντεβού (και απο όσα γράφονται είσαι σωστή στις υπηρεσίες σου), δεν υπάρχει θέμα να χαλαστεί κάποιος. Πόσο μάλλον , να κάθεσαι να απολογείσαι ... Δεν είσαι μαγαζί με ωράριο απο το υπουργείο.θα πω κάτι που μου χτύπησε άσχημα απο κάποιους,έγραψα δημόσια σταματώ για σήμερα..κσι μου αφήνουν μήνυμα για ραντεβού επιτακτικά και γιατί έτσι γουστάρουν!
Σεβασμός μηδέν(κι απο άτομα που ίσως εχω γνωρισει ήδη)γι αυτό πλέον όταν λέω τέλος είναι τέλος..εγω σέβομαι τους πάντες (κι εχω εξυπηρετήσει εις βάρος της ξεκούρασης μου πολλάκις),λυπάμαι αλλά θα τηρω αυστηρά το πρόγραμμα μου όπως ηδη κάνω καιρο τώρα.
Κάποιοι θα χαλαστουν αλλά δεν χρειάζομαι και δεν θελω "πελάτες" που δεν με σέβονται(ευτυχώς είναι ελάχιστοι!)
Οταν κουραστω,οταν χορτασω πούτσες κι όταν βγάλω ολα τα προγραμματισμένα ραντεβου μου εις περας ,τελος μετά.
Καλό βράδυ ,κλείσαμε για σήμερα boys!
Κι αυτό,ναι...!!Εγω νομιζω καυλωνες που εβλεπες το γυμνο ειδωλο σου στο καθρεφτη.
..νομίζω ότι έχω κακομάθει κάποιους αγορι..αλλα πλεον θα ειμαι αυστηρή στην τήρηση ωραρίου και φυσικα ποτε εις βάρος της ξεκούρασης μουΚαλημέρα. Κοίτα , απο την στιγμή που ολοκληρώνεις τα προγραμματισμένα ραντεβού (και απο όσα γράφονται είσαι σωστή στις υπηρεσίες σου), δεν υπάρχει θέμα να χαλαστεί κάποιος. Πόσο μάλλον , να κάθεσαι να απολογείσαι ... Δεν είσαι μαγαζί με ωράριο απο το υπουργείο.
Αντε να πεις, "κρίμα, δεν την πρόλαβα σήμερα". Δόξα τον Θεό, για όποιον θέλει, μέρες υπάρχουν.
Κι εγώΚι αυτό,ναι...!!
Καυλώνω γενικά με τα είδωλα των γυμνών κορμιών στον καθρέπτη!
ΚαλημεραΝα πω καλημέρα ντυμένη γιατί ολο ξεβρακωτη λεω χαχαχα!
Καλημέρα αγάπη!!!Έτσι ετσι!!Καλημέρα κουμπαρούλα μου μια όμορφη μέρα να εχεις ....Τα έχουμε ξανά πει δώσε θάρρος στο χωριάτη και θα σου ανέβει στο κρεβάτι ..
Καλημέρα μωράκι ευχαριστώ!!Καλημερα
Τη μοντελο εισαι εσυ μωρακι μ
Μπουταρεςςςς υψος ολα ειναι τελεια πανω σου :3
τρομερά κομψήΝα πω καλημέρα ντυμένη γιατί ολο ξεβρακωτη λεω χαχαχα!
Mωρο μου εσυ!τρομερά κομψή
Να πω καλημέρα ντυμένη γιατί ολο ξεβρακωτη λεω χαχαχα!
Ντυμενη μου αρεσεις περισσοτερο.Να πω καλημέρα ντυμένη γιατί ολο ξεβρακωτη λεω χαχαχα!
Το βασικό με εσένα είναι οτι και ντυμένη είσαι sexy και γυναικάρα.Να πω καλημέρα ντυμένη γιατί ολο ξεβρακωτη λεω χαχαχα!
Ευχαριστώ μωράκι μου !!Ντυμενη μου αρεσεις περισσοτερο.
Καλημερα κοριτσαρα κ ομορφο ΠΣΚ
Να σαι καλά αγόρι,ευχαριστώ πολυ!!Το βασικό με εσένα είναι οτι και ντυμένη είσαι sexy και γυναικάρα.
Φάτσα αααα μου!!