xristospap
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2010
- Like
- 11.040
- Πόντοι
- 3.506
Καλημέρα κουμπαρούλα μου μια όμορφη μέρα να εχεις ....Τα έχουμε ξανά πει δώσε θάρρος στο χωριάτη και θα σου ανέβει στο κρεβάτι ..
ΚαλημεραΝα πω καλημέρα ντυμένη γιατί ολο ξεβρακωτη λεω χαχαχα!
![]()
Καλημέρα αγάπη!!!Έτσι ετσι!!Καλημέρα κουμπαρούλα μου μια όμορφη μέρα να εχεις ....Τα έχουμε ξανά πει δώσε θάρρος στο χωριάτη και θα σου ανέβει στο κρεβάτι ..
Καλημέρα μωράκι ευχαριστώ!!Καλημερα
Τη μοντελο εισαι εσυ μωρακι μ
Μπουταρεςςςς υψος ολα ειναι τελεια πανω σου :3
τρομερά κομψήΝα πω καλημέρα ντυμένη γιατί ολο ξεβρακωτη λεω χαχαχα!
![]()
Mωρο μου εσυ!τρομερά κομψή
Να πω καλημέρα ντυμένη γιατί ολο ξεβρακωτη λεω χαχαχα!
![]()
Ντυμενη μου αρεσεις περισσοτερο.Να πω καλημέρα ντυμένη γιατί ολο ξεβρακωτη λεω χαχαχα!
![]()
Το βασικό με εσένα είναι οτι και ντυμένη είσαι sexy και γυναικάρα.Να πω καλημέρα ντυμένη γιατί ολο ξεβρακωτη λεω χαχαχα!
![]()
Ευχαριστώ μωράκι μου !!Ντυμενη μου αρεσεις περισσοτερο.
Καλημερα κοριτσαρα κ ομορφο ΠΣΚ
Να σαι καλά αγόρι,ευχαριστώ πολυ!!Το βασικό με εσένα είναι οτι και ντυμένη είσαι sexy και γυναικάρα.
Φάτσα αααα μου!!
Κάγκελο η ρώγα βρεεΝα πω καλημέρα ντυμένη γιατί ολο ξεβρακωτη λεω χαχαχα!
![]()
Πάντα καυλωμενη η Τζο !!Κάγκελο η ρώγα βρεε
Αχ αυτό το κωλαράκι!!!Γέλασα πρωί πρωί..τι ζω εδώ μέσα,μεγάλες στιγμές χαχαχαχα!
Στα δικά μας...καλημέρα με φωτο κωλαράκι..
![]()
Γιατί δεν ζητάς να σου ανοίξουν καρτέλα να μπαίνουν οι κρητικές ????Δεν θέλω να χάνονται οι τελευταίες που έγραψαν τα παιδιά,τις παραθέτω μαζί
*Το προφιλ δεν τις χωράει ολες!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ευχαριστώ αγόρι!Καλημέρα.... Πάντα καυλωμένη......
Το έχω ξαναπεί, ντυμένη είσαι πολύ πιο σεξυ!!!Να πω καλημέρα ντυμένη γιατί ολο ξεβρακωτη λεω χαχαχα!
![]()
Οχι δεν θέλησα ποτε να μου βάζουν βαθμολογία λες κι ειμαι πράγμα το σιχαίνομαι!Γιατί δεν ζητάς να σου ανοίξουν καρτέλα να μπαίνουν οι κρητικές ????
Θαναι καλύτερα και για τους ενδιαφερόμενους, και για εσένα ... (αν σε ενδιαφέρει)
Έρωτα μου μοναδικέ εσυ,ανδρα μου!!!Το έχω ξαναπεί, ντυμένη είσαι πολύ πιο σεξυ!!!