Michael Scott
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 27.608
- Πόντοι
- 8.346
Κάγκελο η ρώγα βρεεΝα πω καλημέρα ντυμένη γιατί ολο ξεβρακωτη λεω χαχαχα!
Κάγκελο η ρώγα βρεεΝα πω καλημέρα ντυμένη γιατί ολο ξεβρακωτη λεω χαχαχα!
Πάντα καυλωμενη η Τζο !!Κάγκελο η ρώγα βρεε
Αχ αυτό το κωλαράκι!!!Γέλασα πρωί πρωί..τι ζω εδώ μέσα,μεγάλες στιγμές χαχαχαχα!
Στα δικά μας...καλημέρα με φωτο κωλαράκι..
Γιατί δεν ζητάς να σου ανοίξουν καρτέλα να μπαίνουν οι κρητικές ????Δεν θέλω να χάνονται οι τελευταίες που έγραψαν τα παιδιά,τις παραθέτω μαζί
*Το προφιλ δεν τις χωράει ολες!
Ευχαριστώ αγόρι!Καλημέρα.... Πάντα καυλωμένη......
Το έχω ξαναπεί, ντυμένη είσαι πολύ πιο σεξυ!!!Να πω καλημέρα ντυμένη γιατί ολο ξεβρακωτη λεω χαχαχα!
Οχι δεν θέλησα ποτε να μου βάζουν βαθμολογία λες κι ειμαι πράγμα το σιχαίνομαι!Γιατί δεν ζητάς να σου ανοίξουν καρτέλα να μπαίνουν οι κρητικές ????
Θαναι καλύτερα και για τους ενδιαφερόμενους, και για εσένα ... (αν σε ενδιαφέρει)
Έρωτα μου μοναδικέ εσυ,ανδρα μου!!!Το έχω ξαναπεί, ντυμένη είσαι πολύ πιο σεξυ!!!
OK, κανένα θέμα.Οχι δεν θέλησα ποτε να μου βάζουν βαθμολογία λες κι ειμαι πράγμα το σιχαίνομαι!
Για καμια κυρια δεν μ αρέσει!
Προτιμώ ετσι,δεν χάνεται καμία ,όλες στο προφιλ είναι αν πατήσεις.
Εξάλλου δεν τις θεωρώ κριτικές αλλα κατάθεση εμπειριών!
Και τελευταίο...δεν έχω ανάγκη πλέον διαφήμισης..
OK, κανένα θέμα.
Ως προς το όρο κρητικές , τον έβαλα επειδή έτσι αναφέρονται εδώ. Δίκιο έχεις , καταθέσεις εμπειριών είναι....
Και το βασικό, πολύ καιρό τώρα δεν χρειάζεσαι διαφήμιση. Δεν ξέρω αν χρειαζόσουνα και στην αρχή σου!!!
Καλη δουλειά!!!!!!!!!!!!!!!Ξέρεις,κάποιοι θα έλεγαν καλοθελητες δεν θέλει καρτέλα μην και γράψουν τπτ αρνητικό κλπ χαζά..μα με 1000 άτομα που ήδη έχουν γράψει για μένα τα καλύτερα,χαμός θα γινόταν στην καρτέλα μου..πρωτοφανές για τα δεδομένα του μπου θα ηταν ,όταν οι περισσότερες που έχουν γραφει για εσκορτ είναι μαξ 200
Ακόμα και κάποιες στις αρχες που γράφανε για μένα απειρο ελάχιστες, οχι τόσο θετικές,χωρίς φόβο και πάθος,αναρτημένες είναι στο προφιλ μου κι αυτές.
Είμαι κατά της βαθμολογίας λες κι είμαι φαγητό του efood,απλα &ξεκαθαρα !
Γράψτε οτι γουσταρετε εδω.
Αντε φεύγω τώρα!
ΜΟΥΝΑΡΟΣΝα πω καλημέρα ντυμένη γιατί ολο ξεβρακωτη λεω χαχαχα!
Εμένα, μ' "ερεθίζεις" πολύ περισσότερο, έτσι! Η πρώτη εικόνα για να σηκωθεί η ¨σημαία" στον ιστό και τα υπόλοιπα, παίρνουν τον δρόμο τους...Η επιτομή της ατελείωτης καυ΄λας!Να πω καλημέρα ντυμένη γιατί ολο ξεβρακωτη λεω χαχαχα!
Λογικο με τη ρογα να αχνοφαινεταιΕμένα, μ' "ερεθίζεις" πολύ περισσότερο, έτσι! Η πρώτη εικόνα για να σηκωθεί η ¨σημαία" στον ιστό και τα υπόλοιπα, παίρνουν τον δρόμο τους...
Όχι μόνο αχνοφαίνεται, αλλά "χαιρετάει" κιόλας!Λογικο με τη ρογα να αχνοφαινεται
Είδες τι κάνει το Μαγιόξυλο?? μεχρι και τους γυμνούς κοριούς βλεπεις!!!!Κι αυτό,ναι...!!
Καυλώνω γενικά με τα είδωλα των γυμνών κοριών στον καθρέπτη!
.. στην ηλικία μου ,καθότι δενΜΟΥΝΑΡΟΣ
Όλα τα στυλ χρειάζονται,πρόστυχα,σεξυ,αισθησιακα..εγω "παίζω "γενικά με τις φωτο μου!Εμένα, μ' "ερεθίζεις" πολύ περισσότερο, έτσι! Η πρώτη εικόνα για να σηκωθεί η ¨σημαία" στον ιστό και τα υπόλοιπα, παίρνουν τον δρόμο τους...Η επιτομή της ατελείωτης καυ΄λας!