stelios374
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2024
- Like
- 642
- Πόντοι
- 81
Αυτή η κολάρα είναι σαν καρδιάΟ συναγωνιστης σας είπε αφού σήμερα δεν ανέβασα κωλο ,να με βγάλει μια φωτο μην σας αφήσω έτσι χεχεχε!
Αυτή η κολάρα είναι σαν καρδιάΟ συναγωνιστης σας είπε αφού σήμερα δεν ανέβασα κωλο ,να με βγάλει μια φωτο μην σας αφήσω έτσι χεχεχε!
Τον ευχαριστούμε να του πειςΟ συναγωνιστης σας είπε αφού σήμερα δεν ανέβασα κωλο ,να με βγάλει μια φωτο μην σας αφήσω έτσι χεχεχε!
Καλησπέρα κορίτσαρα κάνε και σε εμάς εκτός Αθήνας ένα δώρο Τζο μου μόνο τα αθηναϊκά αγόρια θα έχουν την τιμή τις κορμάρα σουΟ συναγωνιστης σας είπε αφού σήμερα δεν ανέβασα κωλο ,να με βγάλει μια φωτο μην σας αφήσω έτσι χεχεχε!
...πρεπει να το γευτείς παλι..Ονειρο!
Μας διαβάζει τ αγορι...Τον ευχαριστούμε να του πεις
Ευχαριστώ μωρο!!!Αυτή η κολάρα είναι σαν καρδιά
...σκέφτομαι το καλοκαίρι να ξεφεύγω γενικά..θα τα λέμε εδώΚαλησπέρα κορίτσαρα κάνε και σε εμάς εκτός Αθήνας ένα δώρο Τζο μου μόνο τα αθηναϊκά αγόρια θα έχουν την τιμή τις κορμάρα σου
...κι εγω εσένα.. respect..
...δεν δέρνω εκτός ρινγκ χαχχαχαχα!!Αυτά τα νέα παιδιά δεν ξερουν να φερονται......εκτός αν θέλει οποτε σε φτιάχνει για να ξηγηθεις ανάλογα.
Τρελάθηκα στην πιπα και στο κωλογαμησι χαχαχαχα!!!2 ώρες;
το παλαιστινιακό πατε να λυσετε;
Ο συναγωνιστης σας είπε αφού σήμερα δεν ανέβασα κωλο ,να με βγάλει μια φωτο μην σας αφήσω έτσι χεχεχε!
Άξιος αξιοςΟ συναγωνιστης σας είπε αφού σήμερα δεν ανέβασα κωλο ,να με βγάλει μια φωτο μην σας αφήσω έτσι χεχεχε!
Πολύ φίλος σου.. πίπα κωλο 2 ώρες μ είχε χααχαχα!!Άξιος αξιος
Τοτεναμ;;;;Τοτεναμ και Θρυλαρα!
θελω να το εχεις μαζι σου αυτο το σετακι ....Ο συναγωνιστης σας είπε αφού σήμερα δεν ανέβασα κωλο ,να με βγάλει μια φωτο μην σας αφήσω έτσι χεχεχε!
Γιατί να μην δεν κάνω..;!Εννοείται σας θέλω τα νιάτα..ετσι φρέσκα οπως ειστε,σας τρωω ολόκληρα!!θεία Jo κανένα ραντεβού με εμάς που είμαστε 19 θα κανονιστεί ;
Με τρελα!Τοτεναμ;;;;
...στο ετοιμάζω ηδη..ξέρεις εσυ..θελω να το εχεις μαζι σου αυτο το σετακι ....
Καλησπερα τζο Μπορούμε να μιλησουμε να τα πούμε καπως ? Να κανονισουμε ραντεβουδακι ? Εχω πάθει πλάκα μαζι σου...Γιατί να μην δεν κάνω..;!Εννοείται σας θέλω τα νιάτα..ετσι φρέσκα οπως ειστε,σας τρωω ολόκληρα!!
Αχ..σήμερα έκανα ραντεβού μ έναν νεαρό ,πρωτάρη σχεδόν στο σεξ και στον αγοραίο έρωτα,και του δωσα κωλαρακι μου,κατευθείαν στα βαθιά χεχεχε,μια χαρά τα πήγε το χρυσό μου για πρώτη του φορά που γαμησε κωλο,ελπίζω ότι του έμαθα να τα κάνει στα κορίτσια(αν και ανέβασα ομως ψηλά τον πήχη λογω αναλ..)
Ωπ πειραιωτακι είσαι Jo?....ντυνομαι Βρετανικά, ξεντυνομαι Πειραιωτικα ομως χαχαχαχα!!!
Άρσεναλ Τζοάννα μου... Στη χειρότερη ΛίβερπουλΜε τρελα!
Την φώτο την τράβηξα Νοεμβρη που ήμουν εκεί
Excellence!Ο συναγωνιστης σας είπε αφού σήμερα δεν ανέβασα κωλο ,να με βγάλει μια φωτο μην σας αφήσω έτσι χεχεχε!