XPEP
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 15
- Like
- 231
- Πόντοι
- 5.760
Καλημέρα ωραία μου κύριαΚαλημερούδια!
Καλή Κυριακή και εύχομαι να ξεκουραστείς λίγο σήμερα
Ανυπομονώ να σε δω την ερχόμενη Παρασκευή εάν τα καταφέρετε φιλάκια
Καλημέρα ωραία μου κύριαΚαλημερούδια!
Παρε με τηλ baby και θα το φτιάξουμε!Καλησπερα τζο Μπορούμε να μιλησουμε να τα πούμε καπως ? Να κανονισουμε ραντεβουδακι ? Εχω πάθει πλάκα μαζι σου...
Καταγωγή ναι!Ωπ πειραιωτακι είσαι Jo?
Αμε,θα σε πάρω τηλέφωνο κουμπάρε μου!Καλημέρα κουμπαρούλα μου ένα όμορφο πρωινό Κυριακής να εχεις ...Μια που σήμερα δεν θα εχεις πολλά πολλά η κουμπάρα σου έχει βγάλει να ψήσω τσιτσι .. Πρόβατο,,πανσετα ..καμπαμπ,, κατι μπιφτεκια ,,λουκάνικο,,ψωμάκι αλλά και πίτες...Έτσι να τσιμπήσουμε λίγο ..Εγώ θα ειμαι στη δουλειά έως της 14-00 ...έρχεσαι από εδώ και πάμε μαζί η τα λέμε πανω ...
Thanks baby!!Excellence!
Σε όλες τις μαμάδες χρόνια πολλά!
Καλημερα BabyyyyyyΤην καλημέρα μου και τα φιλιά μου για μια όμορφη Κυριακή !
Τζο: αυστηροί κανόνες, απαρέγκλιτη εφαρμογή τους, χαλύβδινη πειθαρχία, άκρατος επαγγελματισμός.Αγόρια σταματώ τώρα τα ραντεβού,με πηγε σερι σχεδόν απο το πρωι,αύριο πάλι διαθέσιμη.
*Το ωράριο μου είναι μέχρι 10 συνήθως το τελευταίο, αλλα από Τρίτη μεχρι και σήμερα,έπεσαν πολλά ραντεβού και ξεκίνησα σχετικά νωρίς,αρα δεν τραβάει μετα το 5ο -6ο ,δεν θέλω να ξεπερνω τις δυνάμεις μου ούτε ξεπετω ποτέ,σας ευχαριστώ πολυ για το υπερβολικό ενδιαφέρον σας αλλά όταν πρέπει να σταματήσω θα σταματώ.
Καλό βράδυ ,σας φιλώ!
Φιλε να γαμησουμε θελουμε, οχι να κανουμε σκηνακια στον παρμενιωνα.Τζο: αυστηροί κανόνες, απαρέγκλιτη εφαρμογή τους, χαλύβδινη πειθαρχία, άκρατος επαγγελματισμός.
Σε μαλακιες δεν απαντώΡε συ
Πότε ανακάλυψες ότι σ'αρέσει να πηδιέσαι ?
Πάντα πίστευα ότι το sex/πήδημα είναι hobby
Κάποιοι άλλοι το παρασκέφτονται
ΥΓ
Κι όπως είπε γιατρός σε πατέρα φίλου 87χρονο
"Αμα δουλεύει το εργαλείο, δουλευέ το "
ΥΓ2
Αν θες μας λες πότε πρωτοπηδήχτηκες.
Στα 40+ ?
χαχαχαχαχαχαχαχαχΣε μαλακιες δεν απαντώ
χαχαχαχαχαχαχαχαχ
Αγαπημενη τζο ...
εδω ερχεσε λιγο σε αυτο που αναφερα χθες... οτιδήποτε και να ειναι ο αλλος μεχρι να τον γνωρισεις θελει ενα σεβασμο .....
ο '' φιλος μας ''' εδω καπου μπερδευτηκε
Σου ευχωμε να περασεις ομορφα το ρεπο σου .. .. Ελπιζω στην αθηνα να εχει τελειο καιρο και να διασκεδασεις με την παρεα σου
Ναι μπέρδεψε τη βούρτσα μα τη νταβανοβούρτσα χα χα χα....Το πότε και πως, και τι ηλικία ανακάλυψε ο οποιοσδήποτε το οτιδήποτε ειναι προσωπικό ...Το θέμα ειναι να του αρέσει και να το κάνει καλά..Ότι και αν ειναι αυτό...χαχαχαχαχαχαχαχαχ
Αγαπημενη τζο ...
εδω ερχεσε λιγο σε αυτο που αναφερα χθες... οτιδήποτε και να ειναι ο αλλος μεχρι να τον γνωρισεις θελει ενα σεβασμο .....
ο '' φιλος μας ''' εδω καπου μπερδευτηκε
Σου ευχωμε να περασεις ομορφα το ρεπο σου .. .. Ελπιζω στην αθηνα να εχει τελειο καιρο και να διασκεδασεις με την παρεα σου
ΠροφανώςΝαι μπέρδεψε τη βούρτσα μα τη νταβανοβούρτσα χα χα χα....Το πότε και πως, και τι ηλικία ανακάλυψε ο οποιοσδήποτε το οτιδήποτε ειναι προσωπικό ...Το θέμα ειναι να του αρέσει και να το κάνει καλά..Ότι και αν ειναι αυτό...
Σιγα μην τρως τετοια εσυΠαρε με τηλ baby και θα το φτιάξουμε!
Ακόμα εξω ειμαι ...κι εχω τοση ξενοιασιά & ηρεμία.. . απόλαυση!!Πως παει το ρεπο jo. Που πηγες;
Ολο με πειράζεις ..αλλα σ αγαπάω χαχαχαχα!Τζο: αυστηροί κανόνες, απαρέγκλιτη εφαρμογή τους, χαλύβδινη πειθαρχία, άκρατος επαγγελματισμός.