akiskouk_22
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2024
- Like
- 30
- Πόντοι
- 0
Πάτρα πότε θα μας έρθεις;; έλα 1 εβδομάδα και να ξέρεις θα είσαι γεμάτη όλη μέρα όπως σου εχω πει... ο φοιτητής από Πάτρα είμαι που έχουμε βρεθεί 2 φορές, ξέρεις εσύ!!
Θα σας βάλω κάτι φρεσκο ,απο χθες ,μην σας αφήσω έτσι σήμερα..
Να δείξω και τ ανοίγματα μου !!!
Jo σε κάθε ραντεβού τραβάς υλικό?Θα σας βάλω κάτι φρεσκο ,απο χθες ,μην σας αφήσω έτσι σήμερα..
Να δείξω και τ ανοίγματα μου !!!
Τραβάει ο επόμενος που περιμένει καυλωμένος.Jo σε κάθε ραντεβού τραβάς υλικό?
Άμα γουστάρει το εκάστοτε αγορι να τον κάνω να νιωσει πορνοσταρ...τραβάμε ναι!Jo σε κάθε ραντεβού τραβάς υλικό?
Σε παρτουζιτσα τραβάει όποιος τον παιζει εκείνη την ώρα πάντως χαχαχαχα!!Τραβάει ο επόμενος που περιμένει καυλωμένος.
Τζο μου πολύ δουλεμένο το κωλαράκι σου!! Μπαίνει πανεύκολα!! Είσαι κορυφή η καλύτερη στο είδος σουΜια που δεν μπηκα απο το πρωι ,θα σας βάλω κάτι σημερινό.. φυσικα είχε την τιμητική του το κωλαρακι μου..
Δουλεμένο ναι αλλα δεν μπαίνει πολυ εύκολα.. αν δεις έχει μισο κιλό τζελ..και μουνακι κσι κωλαρακι είναι στενά ,θέλουν μιαΤζο μου πολύ δουλεμένο το κωλαράκι σου!! Μπαίνει πανεύκολα!! Είσαι κορυφή η καλύτερη στο είδος σου
Έχεις δίκαιο Τζο μου. Είσαι μια λαμπάδα!Δουλεμένο ναι αλλα δεν μπαίνει πολυ εύκολα.. αν δεις έχει μισο κιλό τζελ..και μουνακι κσι κωλαρακι είναι στενά ακόμη αν διαβάσεις τι γράφουν θα το καταλάβεις..
Παρε ένα παράδειγμα
Όσο για τ οτι ειμαι κορυφή στο είδος μου...ευχαριστώ για το κοπλιμέντο,απολαμβάνω πολυ το σεξ κι από παντού !!
Κι άλλο αγορι που γράφει ότι είμαι σφιχτήΈχεις δίκαιο Τζο μου. Είσαι μια λαμπάδα!
Φιλε να γαμησουμε θελουμε, οχι να κανουμε σκηνακια στον παρμενιωνα.
Λάθος μου εμένα,απολογούμαι. Θα επανορθώσω με ένα γλυφοκώλι με πολλή αγάπη.Κι άλλο αγορι που γράφει ότι είμαι σφιχτή
...θ ανταποδώσω τότε...το γλυφοκωλι μου είναι σπέσιαλ....εκεί κι εαν έχουν γραφτεί!!!Λάθος μου εμένα,απολογούμαι. Θα επανορθώσω με ένα γλυφοκώλι με πολλή αγάπη.
Είσαι τέλεια σε όλα...θ ανταποδώσω τότε...το γλυφοκωλι μου είναι σπέσιαλ....εκεί κι εαν έχουν γραφτεί!!!
Αααααα τ αγόρι μου!!τα κατάφερες κι εκανες προφιλ ε;;Πάτρα πότε θα μας έρθεις;; έλα 1 εβδομάδα και να ξέρεις θα είσαι γεμάτη όλη μέρα όπως σου εχω πει... ο φοιτητής από Πάτρα είμαι που έχουμε βρεθεί 2 φορές, ξέρεις εσύ!!
Πέρασα υπέροχα με την sexy Jo! Ήταν όπως στις φωτογραφίες που είχα δει στο forum, κάτι παραπάνω από τυπικότατη στο ραντεβού της, πεντακάθαρη με υπέροχο γυμνασμένο σώμα και τέλειο κωλαράκι!!Με τα κουνήματά της με έκανε και τελείωσα 2 φορές και απόλαυσα το ατελείωτο καυλωτικό κώλο της!!! Ευχαριστώ Jo.
Μια που δεν μπηκα απο το πρωι ,θα σας βάλω κάτι σημερινό.. φυσικα είχε την τιμητική του το κωλαρακι μου..
Ρίχνεις άνετα 20άρες έχεις και ηλικία milf τι άλλο να ζητήσει κανεις; ηρθα ποδολάγνος που με τρελαίνουν τα δαχτυλάκια σου (το θυμάσαι θεωρώ) και τη 2η εφυγα και βυζολάγνος... συνέχισε δυναμικά Τζοοο άρχοντα πάρε μας τα υπάρχοντα!!Αααααα τ αγόρι μου!!τα κατάφερες κι εκανες προφιλ ε;;
Έχουμε περάσει σούπερ εμείς κουκλι!!