'Αει γαμίδης
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2021
- Like
- 456
- Πόντοι
- 21
Χρωστούμενη κριτική για την Joanna. Τέταρτο ραντεβού με τη γυναικάρα αν δεν κάνω λάθος. Καλό νούμερο, μαθαίνει ο ένας τα χούγια του άλλου και το σεξ γίνεται όσο πάει και καλύτερο. Ντυμένη με φόρεμα χρώματος ροζ, ψηλοτάκουνα (τύπου peep toe mules) χρώματος ροζ - φούξια, κάλτσες στο χρώμα του δέρματος με δαντέλλα στο μηρό,, και το γνωστό αλυσιδάκι στον αστράγαλο. Πάντα πάω καυλωμένος να τη συναντήσω γιατί ξέρω τι θα επακολουθήσει, αλλά μόλις την είδα κατακαύλωσα. Ξέρει το φετίχ μου για ωραία πόδια, ψηλοτάκουνα, κάλτσες - καλσόν κλπ και φρόντισε να με φτιάξει με το καλησπέρα. Στα του αγώνα τα γνωστά. Πλήρες μενού από ορεκτικό μέχρι επιδόρπιο. Πίπα, καβάλα εκείνη φυσικά να ανεβοκατεβαίνει και να χτυπιέται. Εδώ τη φρέναρα λίγο για να μην τελειώσω τραβώντας τα πόδια της στο πρόσωπο μου για να φιλήσω τις θεϊκές πατούσες της. Εναλλαγή μιας δυο στάσεων και στο τέλος με διέταξε να τελειώσω στην αγαπημένη μου στάση: εκείνη από κάτω με τα πόδια ψηλά στο πρόσωπό μου να τα λατρεύω κι εγώ από πάνω να κουνιέμαι αργά και δυνατά και να μουγκρίζω από ηδονή στο τελείωμα. Αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι κατά τη γνώμη μου τη Joanna δεν την πηδάμε εμείς, εκείνη μας πηδάει. Definetely! Από τη στιγμή που μπαίνει στο δωμάτιο γίνεσαι αιχμάλωτός της. Καθοδηγεί το παιχνίδι με μαεστρία, δε σου χαλάει χατίρι αλλά μην έχετε ψευδαισθήσεις, εκείνη κάνει κουμάντο. Σε πηδάει και το ευχαριστιέται πιο πολύ εκείνη από σένα. Στον αποχαιρετισμό μου υποσχέθηκε με το γνωστό απειλητικό της τρόπο ότι την άλλη φορά θα περάσω ακόμη καλύτερα. Φιλάκια πολλά, ανυπομονώ Θεά Jo.